Pegla za peglanje, iskustva
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Pegla za peglanje, iskustva
Aco peglanje i hemijsko za kosulju je reda 150din kada odneses 5 kom. U petak odneses, u ponedeljak uzmeš i gotovo. Ja bih tako na tvom mestu. A nikada u životu je nećeš tako ispeglati.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A ima nesto u tome da umes sam sebi da smlatis caskom kosulju kad ti zatreba, tako da samo napred, uzmi nesto kvalitetni, ne bas za 220e i cepaj 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja bi se pogodio za 100din/kom kao redovan i završio.
Ja sam kupio neku fensi peglu,sve zene u mojoj okolini ne umeju da je koriste 
I dalje mi nije jasno kako saljemo ljude u svemir a nemamo nesto automatizovano za peglanje i pranje vesa (oni programi Boze me sacuvaj koliko ih ima).

I dalje mi nije jasno kako saljemo ljude u svemir a nemamo nesto automatizovano za peglanje i pranje vesa (oni programi Boze me sacuvaj koliko ih ima).
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nadji ribu koja osim rukovanja kitom zna i rukovati peglom. Pa nek pegla s tom starom. Kad se uvežba , posle će lako s novom peglom 

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Ti se retko ukljucuješ u diskusije...Ali kad se uključiš...

A sada ozbiljno : neka kupi bilo koju peglu za 50eur, a da je preko 2000w, i sa što jačim udarom pare, i sa što dužom garancijom, jer sve su one slične. Npr. Tefal svi preporučuju, a nama su dve crkle odmah nakon isteka garancije. Problem je što je donja ploča iz jednog komada i ne može se otvoriti i popravljati. Samo baciti i kupiti novu. Mana im je što su ima male dizne za paru pa se brzo začepe. Parne stanice(pegla sa kotlom) su 3 dimenzija iznad klasične pegle. Kao Porsche i Škoda
Mi imamo takve 3 parne stanice, dizna za paru joj je toliko velika da može olovka ući. Pegle se ne gase, radnice ih urnišu 350dana godišnje i nikad ni da stucnu. Sve 3 su Kenwood

Mi imamo takve 3 parne stanice, dizna za paru joj je toliko velika da može olovka ući. Pegle se ne gase, radnice ih urnišu 350dana godišnje i nikad ni da stucnu. Sve 3 su Kenwood

Mi u kuci imamo valjak za peglanje odlicna stvar, bas brzo pegla a i lepo ispadne. Mozda to da uzmes umesto pegle?
Valjak dobro ispegla kosulje?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa da keva pegla sve tako, ima tamo valjda neki program se podesi za paru i pritisak.
Mi imali valjak, rotosiljali se posle nedelju dana, keva morala da prepeglava sve rucno 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Iskreno nisam se nesto zanimao oko peglanja i zagledao, moguce da mora da se dopegla pada mi na pamet mozda oko dugmica sta znam.
Mada evo gledam jbt pa kome se ikada ovo isplati
Mada evo gledam jbt pa kome se ikada ovo isplati

Oženi se bre!
ja sam za... stvar je neverovatna i ja uz to imam i dasku za peglanje koja vredi svakod RSD i skupja je od te pegle. ceo set je bio vrlo skup ali....
http://www.tehnomanija.rs/dodatna-oprem ... 1700p.html
sve sto zivot moze da olaksa (npr. masina za sudove, masina za susenje vesa, parocistac) - ja kupujem !
salu na stranu, znam da ce biti svakakvih koemntara ali jendostavno iz licnog iskustva potvrdjujem da su odlicne stvari i da mnogo skracuju vreme aktivnog rada. koristimo ih + 15 godina....
http://www.tehnomanija.rs/dodatna-oprem ... 1700p.html
sve sto zivot moze da olaksa (npr. masina za sudove, masina za susenje vesa, parocistac) - ja kupujem !

salu na stranu, znam da ce biti svakakvih koemntara ali jendostavno iz licnog iskustva potvrdjujem da su odlicne stvari i da mnogo skracuju vreme aktivnog rada. koristimo ih + 15 godina....
Kako tačno funkcioniše ova daska?
Ja sada kad sam se zaposlio i radim baš dosta prilično cenim svoje vreme, tako da potpuno podržavam ubacivanje što bolje elektronike u sve poslove.
Ja sada kad sam se zaposlio i radim baš dosta prilično cenim svoje vreme, tako da potpuno podržavam ubacivanje što bolje elektronike u sve poslove.