Nije ništa izokola, nego mora da se spava...goblin napisao:Nemoj tako izokola, temu sam bas i otvorio da bi procitao bas konkretne komentare, razloge i procene. Ja sam napisao konkretno koje su prednosti i mane i jednog i drugog modela.
X5:
- Mladji 3 godine (kao novi kostali priblizno isto)
- Jeftinija registracija
- Mogucnost ugradnje plina
- Vece trziste, veci broj potencijalnih kupaca
- Period godine koji vise odgovara prodaji X5
- Svestranija klasa auta
Cayman:
- Brend, imidz, dizajn
- Sportske performanse
- Kilometraza
Napisi konkretno sta sam to izostavio?
Mada u principu, kada se ukljuce svi parametri, njihova trzisna cena je stvarno identicna ali bukvalno. I ako bi tako gledali onda je realno da radimo zamenu kljuc za kljuc.
Mada mislim da ipak treba ukljuciti i parametre specificnog domaceg trzista.
Ako pogledas npr. X5 3.0d i 3.0i na evropskom trzistu (parametar mobile.de), onda je benzinac u startu skuplji za oko 3.000eur.
Medjutim, ako iste te automobile uporedis na nasem trzistu, onda je skroz obrnuta situacija i dizel je znacajno skuplji.
Isto tako su Cayman S automatik, 2006g, 100.000km i BMW X5 3.0i, 2009... na mobile.de prakticno izjednaceni, dok je veliko pitanje koje im se razlike pojavljuju na domacem trzistu posto ni jednog ni drugog modela prakticno nema u ponudi.
Tako da sam ja samo izneo neko svoje vidjenje trzista i koje prednosti i mane imaju oba automobila, i moj zakljucak jeste da je 3 godine mladji X5 laksi za prodaju i kombinaciju nego Cayman.
Naravno, dzabe sva ova prica ako vlasnik Caymana i ja ne nadjemo zajednicki interes u trgovini.

Benzinski suv od preko 2 litra u Srbiji nema "mnogo više potencijalnih kupaca" nego "samo malo više kupaca". Za isto vreme imaćeš nešto veću frekvenciju kupaca, ali od te frekvencije samo ćeš se više nervirati jer će da ti dolaze neki koji će ti kukumavčiti o regisstraciji i potrošnji ne bi li te naterali da oboriš cenu, nuditi glupe zamene i kompenzacije, dok će za Porsche da dođu 3 čoveka za 6 meseci (npr), ali jedan od tih će da ga kupi ako auto nečemu valja, bez mnogo filozofiranja i natezanja. To je takva vrsta kupaca, a imam i primere u praksi baš za prodaju Porschea. Ako se čovek kreće u krugu ljudi koji imaju novac i vole lepe stvari i ima nekakav dobar "lični marketing", mogu u realnom vremenu da prodaju Porsche.
Iako stariji, Porsche mnogo bolje drži vrednost od bilo kog suv, pogotovu od modela koji više nije aktuelan. Tako je i napolju, tako je i ovde. Porsche će s cenom sporije da tone od tvog auta i za njega je "krštenica" mnog manje bitna....u ovom konkretnom slučaju nebitna (mada naravno to ne treba da te spreči da pokušaša da je koritiš u pregovorima). ZA Porsche će se lakše dobiti tražena cena.
Da imaš plin kompenzovao bi deo ovoga o čemu pričam, ali pošto nemaš to će biti samo razlog više da ti potencijalni kupci bogorade prilikom pregovora o x5.
Sve u svemu verovatnoća je nešto veća da se x5 benzin može prodati nešto brže, ali je takođe verovatnoća veća da će se Porsche prodati "kvalitetnije". Sve zavisi od toga koliko se kome žuri. AKo neko hoće odmah da proda onda je x5 u nekoj prednosti. Kome nije baš toliko frka, Porsche je bolja stvar jer dok prodaješ Porsche u isto vreme uživaš i lakše podnosiš vreme dok ga ne prodaš, dok x5 mrsko gledaš svaki dan i jedva čekaš da ga se otarasiš.
Tako da kako ti gledaš na ovu situaciju sa svojim argumetnima, tako može i da se gleda da s jedne strane imamo "stari model džipa koji mnogo troši i gubi vrednost", a sa druge strane - Porsche.
Naravno, pošto teoretišemo i generalizujemo, tako mora da se shvati i ovo što sam napisao, ne kao sigurno proročanstvo.