Kupovina 4x4 vozila pomoc
Re: Kupovina 4x4 vozila pomoc
Napisao covek do 5ooo evropski. Nzm jel ima sandero 4x4, lagan i nije jako velik
Da sanderi ima 4x4 ne bih razmisljao.
Da li neko zna koja je razlika izmedju Ignisa i Justiya, sto se tice kvaliteta i pogona? Oni imaju stalni pogon ili se pali po potrebi?
Da li neko zna koja je razlika izmedju Ignisa i Justiya, sto se tice kvaliteta i pogona? Oni imaju stalni pogon ili se pali po potrebi?
Poslednja izmena od raks u 01 Dec 2015, 16:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Isto je to, samo je pitanje da li bi radije dizel ili benzin.
Eh, da setio sam se još jednog korisnog vozila koje bi ti igralo - Daihatsu Terios.
edit: "isto je to..." se odnosi na pitanje razlike između Sedici i SX4 koji je nestao u međuvremenu iz posta, da se ne pomisli da dam pisao o dva Suzukija.
Eh, da setio sam se još jednog korisnog vozila koje bi ti igralo - Daihatsu Terios.
edit: "isto je to..." se odnosi na pitanje razlike između Sedici i SX4 koji je nestao u međuvremenu iz posta, da se ne pomisli da dam pisao o dva Suzukija.
Ja greskom izbrisao, ali sam razumeo
da da taj Terois se cini kao dobra alternativa. U sistini vec imam dosta informacija pa cu zimus pratiti oglase.
Nadam se da ce se javiti jos neko ko ima 4x4 Ignisa, Justija, Sx4 ili Dustera da me malo ohrabri sa nekim dobrim licnim utiscima.

Nadam se da ce se javiti jos neko ko ima 4x4 Ignisa, Justija, Sx4 ili Dustera da me malo ohrabri sa nekim dobrim licnim utiscima.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kupovina 4x4 vozila pomoc
Kako se pokazao Hyundai Tucson?
I on bi ti mogao biti interesantan. Tetka ga vozi po Kranjskoj Gori, kapiram da se ok snalazi po snegu i ledu
Ona nije do sad imala problema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I on bi ti mogao biti interesantan. Tetka ga vozi po Kranjskoj Gori, kapiram da se ok snalazi po snegu i ledu

Ona nije do sad imala problema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
U sustini spolja gledano su isti, Subaru Justy se radio samo sa 4x4 pogonom dok si kod Suzukija mogao da biras da li ces uzeti sa 2 ili sa pogonom na sva 4 tocka. Suzuki Ignis se je radio sa 1,3 1,5 benzinskim i Diesel Fijatovim 1,3 motoromraks napisao:Da sanderi ima 4x4 ne bih razmisljao.

To sam i ja hteo da predložim
Bice ovde pobednik SX4.Verujem da bi i Honda HRV posluzila sa druge strane ja sa njom nigde nisam ostavio iza sebe Ladu Nivu po snegu
.

Ja nisam skontao jel bitan veci klirens ili moze i "obican" auto?
Ako treba klirens onda Forester, i ovako vec vozis Subaru godinama.... a auto Audi C5 quattro sa plinom, avant naravno

Ako treba klirens onda Forester, i ovako vec vozis Subaru godinama.... a auto Audi C5 quattro sa plinom, avant naravno

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
A da je do 5000e, da je ekonomican, jeftiniji za odrzavanje i za registraciju.

Značiiii...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V