ROCK napisao:A za koljo prodaješ f30? Pa X5 40D je ozbiljna makina sa jako dobrom motorizacijom
320d najverovatnije preuzima garaža ali možda ga i ja prodam. Nisam pratio cene... videću još.[/quote]
Koliko sam pratio cene sa oko 100k na satu i sa tvojom opremom mozes da racunas na oko 25k chf. Ako das garazi uzece neki procenat sad ne znam koliko tacno.
Ja razmisljam o F30 ali tek sledece god zato sto ove god imam neke druge prioritete.
328i mi za sad deluje kao najzanimljivija opcija a cene su im kao 320d odprilike. Ali otom potom. Ima jos vremena pa videcemo
Ja sam odlucio 97% Odlozio sam za sl god jer je sad bebica stigla pa bi bilo preveliki udar na budzet i bas bi morao da se stisnem. Ja bi najradije jurio neki 328i sa dobrom opremom, sport automatskim menjacem i sa manje od 100k na satu. E sad generalno jel neko upucen jel taj motor ima neke specificne problem. Znam da je najracionalniji izbor ulozeno i dobijeno sto se performansi tice. 335i je svakako bolji ali tu snagu nemam gde da iskoristim a odrzavanje je i te kako skuplje kao i cena automobila. Mada realno i nema gde i 250hp da iskoristim na ovim putevima
slatke muke i prebiranje po glavi sta i kako....
Sta god da uzmes u BMW neces pogresiti...F-F je odlican auto, ali vise klase mogu biti samo bolje...jedino ne znam kako ces se navici na to visoko sedenje...
Visoko sedenje mi nije bio problem ali ponašanje u vožnji klot X5 mi se nije dopalo a vozio sam ga 3 puta.
S druge strane, ovaj sa M vešanjem je mnogo bolji... potpno druga dimenzija vožnje. Super je zalepljen za asfalt, lagano prolazi kroz krivine pa još u kombinaciji sa 40d ubrzava odlično te se ponaša kao sportski auto.
ROCK napisao:Ja sam odlucio 97% Odlozio sam za sl god jer je sad bebica stigla pa bi bilo preveliki udar na budzet i bas bi morao da se stisnem. Ja bi najradije jurio neki 328i sa dobrom opremom, sport automatskim menjacem i sa manje od 100k na satu. E sad generalno jel neko upucen jel taj motor ima neke specificne problem. Znam da je najracionalniji izbor ulozeno i dobijeno sto se performansi tice. 335i je svakako bolji ali tu snagu nemam gde da iskoristim a odrzavanje je i te kako skuplje kao i cena automobila. Mada realno i nema gde i 250hp da iskoristim na ovim putevima
Za 328i za sad nisu poznati neki problemi ali relativno je malo primeraka koji su prešli veće kilometraže. 335i je mazga... veoma dobar motor... mislim na taj novi koji ide u F30.
Meni se bas dja ova boja. Unutrasnjost ce tek biti pwrverzija:) Floyd koliko te izlazi nov sa svim popustuma a koliko ako se bude vozio tih 3k km?
A sto se tice 335i verujem da je to jak i izdrzljiv motor ali mi se ne isplati zbog toga sto realno nemam gde da iskoristim toliku snagu a cena, odrzavanje i osiguranja su u korist 328i koji bi bio i vise nego dovoljan za sve moje potrebe Ali imam jos dosta vremena za razmisljanje i odluke tako da ko zna kako cu razmisljati za godinu dana