Uopšte neću obrazlažem svoj izbor vlasnicima Bimera. Uživajte u svojim kolima, ja ću u nečemu drugom, videćemo još u čemu. Nije ni BMW generalno isključen, samo ga ne razmatram kao prvu opciju, nego kao (ne sasvim) racionalnu alternativu.
The XF has the 5 Series totally beaten for ride and handling
Niko te ne tera da obrazlažeš ali ti argumenti "diskretan" i "racionalan" ne idu baš uz Jaguara, isto kao što ne idu uz BMW, Mercedes ili Audi.
Da si čitao temu vlasnika XF, video bi da je i on napisao da se BMW 5 bolje vozi
Nema potrebe da se trudiš da nađeš formulu koja dokazuje suprotno. Jednostavno ga kupi ako ti se sviđa i to je to. Od nemačke trojke svakako nije bolji.
Nidzo dzeg je prava stvar bmw-a 5 je isfuran, imas ih na svakom cosku. 2012 fl je najbolji izbor, mada ima i fantasticnih pre fl dok mi novi i nije nesto.
Floyd napisao:Niko te ne tera da obrazlažeš ali ti argumenti "diskretan" i "racionalan" ne idu baš uz Jaguara, isto kao što ne idu uz BMW, Mercedes ili Audi.
Da si čitao temu vlasnika XF, video bi da je i on napisao da se BMW 5 bolje vozi
Nema potrebe da se trudiš da nađeš formulu koja dokazuje suprotno. Jednostavno ga kupi ako ti se sviđa i to je to. Od nemačke trojke svakako nije bolji.
Kanda je poenta da bude Mile kontras - pravi Alfista
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nidzo, prosla su ta vremen kad je svaki BMW, Merc bio asociran sa posebnim likovima, pogledaj oko sebe danas ta kola uglavnom voze tvoje kolege...
Jaguar svakako vise upada upada u oci tako da ti je ideja potpuno kontradiktorna. Ako mislis da ce neko da misli da si neki prefinjeni direktor, intelektualac jer vozis Jaguara, nece...
Ako ti se vise svidja Jaguar to je ok, kupi ga (naravno nakon probne voznje i poredjenja) ali nemoj da zbog ovako nekih glupih stavova uzmes losiji auto...
Prethodna generacija XF-a mi dodje nešto izmedju E60 i F10 BMW-a. I ja bih se lomio izmedju ova dva, ali bih uzeo F10 M pack čini mi se. Mnogo je dobar auto taj F10.
Laki021 napisao:Nidzo, prosla su ta vremen kad je svaki BMW, Merc bio asociran sa posebnim likovima, pogledaj oko sebe danas ta kola uglavnom voze tvoje kolege...
Jaguar svakako vise upada upada u oci tako da ti je ideja potpuno kontradiktorna. Ako mislis da ce neko da misli da si neki prefinjeni direktor, intelektualac jer vozis Jaguara, nece...
Ako ti se vise svidja Jaguar to je ok, kupi ga (naravno nakon probne voznje i poredjenja) ali nemoj da zbog ovako nekih glupih stavova uzmes losiji auto...
U Srbiji realno se i dalje "svaki" BMW,Merc, Audi etiketira sa sumnjivim njuskama, kod vas je to druga dimenzija naravno.
Nije baš tako, ali nemačka trojka, barem meni, više bode oči od diskretnog džega. Manje više samo ljudi koji se razumeju u kola znaju o kom autu se zapravo radi. Kod nas su poprilično retki na ulicama.