Jaguar XF

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Re: Jaguar XF 2016

Post od HKS »

Slika

Sent from my m2 using Tapatalk
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Uopšte neću obrazlažem svoj izbor vlasnicima Bimera. Uživajte u svojim kolima, ja ću u nečemu drugom, videćemo još u čemu. Nije ni BMW generalno isključen, samo ga ne razmatram kao prvu opciju, nego kao (ne sasvim) racionalnu alternativu.
The XF has the 5 Series totally beaten for ride and handling
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... comparison

Hvale vožnju i hendling, i to sa popriličnim superlativima u odnosu na BMW 5. Mislim da je to ozbiljan kompliment Indijcima.

Ne vidim šta fali enterijeru. Odlično izgleda (na slikama).
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Niko te ne tera da obrazlažeš ali ti argumenti "diskretan" i "racionalan" ne idu baš uz Jaguara, isto kao što ne idu uz BMW, Mercedes ili Audi.

Da si čitao temu vlasnika XF, video bi da je i on napisao da se BMW 5 bolje vozi :)

Nema potrebe da se trudiš da nađeš formulu koja dokazuje suprotno. Jednostavno ga kupi ako ti se sviđa i to je to. Od nemačke trojke svakako nije bolji.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Nidzo dzeg je prava stvar :doubleup: bmw-a 5 je isfuran, imas ih na svakom cosku. 2012 fl je najbolji izbor, mada ima i fantasticnih pre fl dok mi novi i nije nesto.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Floyd napisao:Niko te ne tera da obrazlažeš ali ti argumenti "diskretan" i "racionalan" ne idu baš uz Jaguara, isto kao što ne idu uz BMW, Mercedes ili Audi.

Da si čitao temu vlasnika XF, video bi da je i on napisao da se BMW 5 bolje vozi :)

Nema potrebe da se trudiš da nađeš formulu koja dokazuje suprotno. Jednostavno ga kupi ako ti se sviđa i to je to. Od nemačke trojke svakako nije bolji.
Kanda je poenta da bude Mile kontras - pravi Alfista :D
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Nidzo, nemoj se zajebavati s manuelnim posto taj auto nikako nije zabavan za voznju i dzabe opterecujes sebe.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Nidzo, prosla su ta vremen kad je svaki BMW, Merc bio asociran sa posebnim likovima, pogledaj oko sebe danas ta kola uglavnom voze tvoje kolege...
Jaguar svakako vise upada upada u oci tako da ti je ideja potpuno kontradiktorna. Ako mislis da ce neko da misli da si neki prefinjeni direktor, intelektualac jer vozis Jaguara, nece...

Ako ti se vise svidja Jaguar to je ok, kupi ga (naravno nakon probne voznje i poredjenja) ali nemoj da zbog ovako nekih glupih stavova uzmes losiji auto...
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Prethodna generacija XF-a mi dodje nešto izmedju E60 i F10 BMW-a. I ja bih se lomio izmedju ova dva, ali bih uzeo F10 M pack čini mi se. Mnogo je dobar auto taj F10.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Laki021 napisao:Nidzo, prosla su ta vremen kad je svaki BMW, Merc bio asociran sa posebnim likovima, pogledaj oko sebe danas ta kola uglavnom voze tvoje kolege...
Jaguar svakako vise upada upada u oci tako da ti je ideja potpuno kontradiktorna. Ako mislis da ce neko da misli da si neki prefinjeni direktor, intelektualac jer vozis Jaguara, nece...

Ako ti se vise svidja Jaguar to je ok, kupi ga (naravno nakon probne voznje i poredjenja) ali nemoj da zbog ovako nekih glupih stavova uzmes losiji auto...
U Srbiji realno se i dalje "svaki" BMW,Merc, Audi etiketira sa sumnjivim njuskama, kod vas je to druga dimenzija naravno.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Nije baš tako, ali nemačka trojka, barem meni, više bode oči od diskretnog džega. Manje više samo ljudi koji se razumeju u kola znaju o kom autu se zapravo radi. Kod nas su poprilično retki na ulicama.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Jaguar i diskrecija? :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Kako god, ostaje u teoriji dok se ne isproba.

Tapatalk
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

HKS napisao:Slika
uh uh
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Ima nešto od Alfe tu...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Brutalan, verovatno najlepsi auto u segmentu, kao i prosli u svoje vreme.

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Odgovori