Ma sve je to isto njesra, razrede štetnu supstancu do neprepoznavanja a onda je organizam prepozna i ume da se izbori s tim.
4000 rsd za zdravlje, s druge strane, ne treba da bude puno para. Ko box cigara
Boringly average, but also perfect for school run mums
Vladapetr napisao:
Znam i ja za jeftinije terapije homeopatije, ali 4 soma je neka što navodno hebe kevu koliko je dobra, čeka se dugo na red za zakazivanje.
ako je to ona koja je bila u indiji na usavršavanju ondak idi...od nje nema bolji
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
I jeste placebo. Ima efekta kad se duboko veruje u izlečenje, zbog toga ne radi kod dece. Psihi je očigledno potreban takav okidač, zato i podržavam takve tretmane.
Delija napisao:Bolesnim ljudima je vrlo lako manipulisati i izvuci im pare.
Što i klasična farmacija obilato koristi.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
keva je imala problema sa stitnom zlezdom , sve je probala od redovme medicine i nista. Lazar Trifunovic , homeopata iz Ns joj je pomogao, brat i ja isto idemo od malih nogu , e sad da li smo zdraviji zbog toga je pitanje , ali generalno nismo bolesljive prirode.
znao sam da nisam trebao da se javljam na ovu temu
ajde što se stiže do preševa za 3 sata, ajde što automobili troše 3 litra, ajde što se trči 3min/km i što se ima 4% telesne masnoće, ali sad su svi lekari i farmaceuti...šta je sledeće? ronjenje na dah u plavim rupama?
ajd zdravo...
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-