Na zapadu ih menjaju jer su vanredne popravke veoma skupe i potpuno je neracionalno voziti auto sa tolikom kilometrazom.
Kod nas sve moze da se ubudzi kod majstor Zileta iza coska koji uspesno popravlja od Dacije do Bugattija i to za male pare

Veruj mi sem provere u servisu preko kompa, ovo apsolutno nista ne mora da znaci....dosta ovih stvari su provalili i menjaju, da se ne bi primetilo koliko je auto presaoScuderia napisao:Evo jos jedan primer. Mogu misliti kako ovo izgleda uzivo, posto svi znamo da fotke nikad ne mogu prikazati realno stanje stvari. (uvek bude losije na fotkama nego uzivo).
click
Pogledajte volan, kozu, centralnu konzolu, dugmice na njoj, rukohvate, a auto ima 163000km.
A ma normalno, ovo je samo primer potencijalno dobro ocuvanog auta. Neke stvari se mogu promeniti, a sad koliko im se isplati resavati 'zategnutost' koze po sedistima i slicne stvari to vec ne znam.Veruj mi sem provere u servisu preko kompa, ovo apsolutno nista ne mora da znaci....dosta ovih stvari su provalili i menjaju, da se ne bi primetilo koliko je auto presao
Manuelni je druga stvar kao i tiptronic, problemi su uoceni samo kod multitronica...NexT napisao:@floyd, to je druga stvar, da je manuelni i presao tih 160k, nista mu ne bi falilo.... A mi pricamo o stanju koje vidimo na slikama...
Pa stanje enterijera je najmanji problem jer se na zapadu uglavnom voze dugacke relacije i kilometraza se lako napravi a nema se dovoljno vremena za unistavanje enterijera.Scuderia napisao:Ma dobro nebitno sad to. Ima ih recimo i manuelnih. Govorim o stanju auta.
Nema to veze sto je automatik, u neku ruku to moze cak i da bude dobro, jer ako je zveknuo cena mu dosta pada napolju jer je opravka skupa, a ovde se moze taj CVT pa i skoro bilo koji automatik reparirati da predje bar jos 150k za 1500-2500e (u ekstremnim slucajevima, neki noviji BMW, Audi i slicni modeli sa motorima od preko 3 litre ide do 3k remont). Recimo moze se naci malo stariji auto (7+ godina) za zaista smesne pare sa pokvarenim automatikom, a pretpostavljam i motorom. Kako je popravka skupa cena mu napolju drasticno pada jer se taj auto ne isplati popravljati i moze da stoji mesecima pa cak i vise na placu dok nekome ne zapadne za oko. Tu moze biti dobrih pazara.Floyd napisao:Izgleda on super ali 160.000km i multitronic
Floyd napisao:@dragvorl
OK to za jeftine remonte automatika u Srbiji znam (od tebe)
Ja samo kazem zasto skoro niko na zapadu nece da kupi taj auto pa je zbog toga i mala cena i 99% ide u izvoz gde se spusti na 90kkm (za ovaj A6 prolazi bez problema) i proda se za dobru lovu.
Pa pre ce neko ko ne vodi racuna da rasturi set kvacila na 160.000km nego automatski menjac. :roll:NexT napisao:
@floyd, to je druga stvar, da je manuelni i presao tih 160k, nista mu ne bi falilo.... A mi pricamo o stanju koje vidimo na slikama...
To sam i ja pokusao da kazem.Floyd napisao:@superboss
Na zapadu ih menjaju jer su vanredne popravke veoma skupe i potpuno je neracionalno voziti auto sa tolikom kilometrazom.
Kod nas sve moze da se ubudzi kod majstor Zileta iza coska koji uspesno popravlja od Dacije do Bugattija i to za male pare