Au gde me nadjoste sa felnama
Na svim automobilima sam ih menjao, osim na Puntu Sporting-u (hteo da stavim 16 sa Fiat Coupe-a 20vt, ali nisam ih nasao), i Alfi 159 (imala 18ice, nije bilo nekog izbora)...
Na Astri G umesto fabrickih celicana stavio Alessio 16-ice, koje su mu ocajno stajale jer sam u to vreme imao 18 godina i nisam znao sta je ET...
Posle na Vectru B stavio alu 15 fabricke umesto celicana...
Onda na Golfa IV stavio fabricke 16ice umesto celicnih 14ica...
E onda sa Alfom 147 bolest pocinje da se razvija...
Kupio je sa fabrickim 16icama...
...odmah potom kupio 17, jedne, druge, trece...

Naravno bolest je vec uzela maha pa sam to isto nastavio sa BMWom koji je fabricki dosao sa 17icama...
...medjutim to mi nije bilo dosta pa sam se igrao sa 18icama i isprobavao razne varijante...

Kada sam kupio FR-a isto je dosao sa fabrickim 17icama...
...ali je imao Aero-paket oa su delovale bas malo, jos sam ja imao u planu da ga spustim... Onda sam kupio 18ice, replike sa Audija S5, pa odmah posle toga i 19ice, fabricke sa Cupre R...

Kada sam prodavao auto kupio sam fabricke crne 18ice sa Cupre da bi mi ostale 19ice za sledeci auto...

Kao sto se da primetiti totalni sam pacijent za felne i mnogo ih volEm...
Od ostalih felni izdvojio bih felnu sa Gallarda, i generalno dosta mi se svidjaju Alfine fabricke felne...

Na RenoLu ne planiram modifikacije jer je limitirana verzija, i treba da ostane u fabrickom stanju...
...lepo mu stoje, lako se peru, sta ces vise...