Hyundai i30 Wagon/3 vrata
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Re: Hyundai i30 Wagon
Meni ovo deluje skupo.
Hatchback mi je lepši, ali generalno, novi i30 mi deluje odlično!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kako god, lepsi je od starog karavana, visestruko.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Prelep auto svaka im cast 

Verzija sa troje vrata.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Hyundai i30 Wagon/3 vrata
Opa bato, znači i to se sprema. Meni je karavan svakako favorit, ali ako 3-vratna verzija bude atraktivna kao pro ceed, onda možemo oečkivati dobru prodaju.
Posetite www.garaza.rs !
Verzija sa troje vrata.

Po meni uspelija varijanta od Pro Cee'd-a.

Po meni uspelija varijanta od Pro Cee'd-a.

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Ali uspelija varijanta prosle generacije Pro Ceed-a 

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kakav je kvalitativni odnos Kia/Hyu? Ko je tu kao premijum varijanta, Hyu?
Ako se gleda prema vlasništvu, Hyundai kao vlasnik Kie treba da ima malu prednost.

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Nesto nisam stekao takav utisak,pre bih rekao da Kia kvalitetnija.Poredeci prosle generacije i30-ceed ,ovaj drugi je bio u mongo cemu ispred.Pre bih rekao da je to pitanje filozofieje,tj kia je vise orjentisana sportski nastrojenim i mladjim vozacima,dok je hy okrenut straijoj populaciji.
Sto se mehanike tice tu stvarno necu nista da kazem jer nemam adkvtne podatke o kvalitetu jednog ili drugog a da nije prica rekla kazala.
Sto se mehanike tice tu stvarno necu nista da kazem jer nemam adkvtne podatke o kvalitetu jednog ili drugog a da nije prica rekla kazala.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- HellBoy
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
- Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS
Moram da te ispravim Doktore, pre bi rekao da je Kia okrenuta prema starijoj i ozbiljnijoj populaciji jer je pre svega sam dizajn i suviše konzervativan i jednostavan u pređenju sa Hyundai-jem, ali u isto vereme i veoma skladan, što pre dolikuje spomenutoj populaciji.
Gledano po kvalitetu izrade, meni su isti u potpunosti, jer zapravo nisam video neku razliku između i30 i Ceed-a (pričam o ovogodišnjim modelima) oba su perfektna, mada vlasnici Kie (moje komšije KIA VENGA i Ceed oba 2010g) tvrde da su HY vozila kvalitetnije odrađena...hebem ga dali je zapravo tako

...iskreno oba modela su mi preterana
, jedino mi se ovaj tro-vratni i30 ne uklapa u priču, jer mi je suviše isti kao i standardni, nadam se da će da promene krajnji design...
Gledano po kvalitetu izrade, meni su isti u potpunosti, jer zapravo nisam video neku razliku između i30 i Ceed-a (pričam o ovogodišnjim modelima) oba su perfektna, mada vlasnici Kie (moje komšije KIA VENGA i Ceed oba 2010g) tvrde da su HY vozila kvalitetnije odrađena...hebem ga dali je zapravo tako

...iskreno oba modela su mi preterana

http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Meni se takodje svidjaju oba automobila, ovaj crveni sa troja vrata sa slike je prelep.
Da zakljucim - oba automobila su vrh.
Cak mi se u nekim elementima vise svidja Ceed, ovaj novi jos nisam video uzivo ali na slikama izgleda fantasticno.
Da zakljucim - oba automobila su vrh.

Cak mi se u nekim elementima vise svidja Ceed, ovaj novi jos nisam video uzivo ali na slikama izgleda fantasticno.
Kia je u odnosu na Hyu premijum
Nije mi samo jasno na osnovu kog dela je Cee'd konzervativniji i jednostavniji u odnosu na I30
Meni licno je Cee'd mk1 neuporedivo lepsi i dopadljiviji auto od I30 mk1

Nije mi samo jasno na osnovu kog dela je Cee'd konzervativniji i jednostavniji u odnosu na I30

Meni licno je Cee'd mk1 neuporedivo lepsi i dopadljiviji auto od I30 mk1