Top Gear
Re: Top Gear
Refresh stranice ako se prekine prenos.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čekam lepo torrent za pola sata pa da odgledam, a sutra opet natenane. :lol:
Širim haos!
Top gear season 18 episode 1, za online gledanje, koga mrzi da skida.
http://www.streetfire.net/video/top-gea ... 367806.htm
http://www.streetfire.net/video/top-gea ... 367806.htm
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

e bravo, svaka cast na linku... 

Ja sad odgled'o. Dobar kvalitet snimka, a i epizoda je super. Aventador je 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Scuderia, mrtav je link. Ima torrenta brdo na btjunkie.org
Da ubuduće ne tražite po raznim torent sajtovima jednostavno odete na http://www.finalgear.com i tu imate i odbrojavanje do sledeće epizode kao i fifth gear koga zanima.
Dobra epizoda, i kako Jeremmy kaze, Lambo je fantastican zbog plave stvari koja mu izlazi iz auspuha 
Nego opet mi je njihova igra ostala bez pravog zakljucka.
Mislim da je LAmbo najbrzi od sva 4 auta na stazi, medjutim na osnovu emisije se da zakljuciti da je Ferrari 458 daleko brzi. Trebali su na kraju tom profi vozacu dati da provoza i Lamba i onda uporedimo vreme sa 458.

Nego opet mi je njihova igra ostala bez pravog zakljucka.
Mislim da je LAmbo najbrzi od sva 4 auta na stazi, medjutim na osnovu emisije se da zakljuciti da je Ferrari 458 daleko brzi. Trebali su na kraju tom profi vozacu dati da provoza i Lamba i onda uporedimo vreme sa 458.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ima par na prvi pogled neprimetnih, ali dobrih fazona. Sve u svemu dobra epizoda, doduše onog papana kog su doveli za gosta sam elegantno preskočio. 

Širim haos!
Lamborghini Aventador 1.16.5
Ferrari F458 Italia 1.19.1
Ovo je na njihovoj stazi, Stig vozio, tako da je to vec odradjeno. E sad verujem da im ovde to nije bio cilj jer je svako izabrao auto koji mu odgovara i imao zadatak da ga predstavi u najboljem svetlu svojim umecem. Sigurno bi i Mclaren isao ispod 2min stazom da ga May nije vozio :lol:
Ferrari F458 Italia 1.19.1
Ovo je na njihovoj stazi, Stig vozio, tako da je to vec odradjeno. E sad verujem da im ovde to nije bio cilj jer je svako izabrao auto koji mu odgovara i imao zadatak da ga predstavi u najboljem svetlu svojim umecem. Sigurno bi i Mclaren isao ispod 2min stazom da ga May nije vozio :lol:
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koliko sam shvatio, zaključak je da pobednika nema. F458 je postavljen za izazivača, ali su na kraju zaključili da svaki od ovih automobila je gotovo jednako dobar kao F458, samo je pitanje ukusa.
Standardna priča da auto treba provozati malo više da bi stekao kompletan utisak.
Standardna priča da auto treba provozati malo više da bi stekao kompletan utisak.
Posetite www.garaza.rs !
:mig:

Sa 2/3 gostiju to uradim. Zali boze tih 10 min u emisijama...methane.master napisao:doduše onog papana kog su doveli za gosta sam elegantno preskočio.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!