147 pola ljudi obozava Facelift,pola ne.To je individualno.
Ubode me prstom u okoSloba napisao:Mislim da je promena dizajna u restilizaciji na prvom mestu potreba da se nešto po svaku cenu promeni i približi aktuelnom dizajnu ostatka game i opštih trendova, a tek posle toga da se nešto zaista ulepša. Dokaz tome je veliki broj neuspelih restilizacija. Obično se u startu sve uradi kako treba, a posle je sve kalemljenje i nasilna fuzija dva vremena. Ne mislim na stavljanje novih štofova i boje instrument table, već na spoljni dizajn, na promenu maske, farova, onog što daje karakter izgledu. Npr. Focus Mk2 - farovi na prvoj verziji su daleko više u sklopu celog dizajna, dok su novi na foru Mondea, kasnije i nove Fieste i Kuge i nekako štrče u celoj priči.
Stvar ukusa...Sloba napisao:Kada si pomenuo AR147, meni su farovi na prvoj generaciji daleko originalniji, primereniji i lepši nego na redizajnu.
bane valjevo napisao:Ali naginjem ka kraju proizvodnje. Jednostavno tad su ubedljivo najjeftiniji, prelezane su decije bolesti, i to je to...
nixa napisao:Kraj proizvodnje.
Prvo, nov auto je nov i potpuno mi je nebitno da li postoji noviji model. To što neko sa strane misli - njegov problem. Meni je pouzdanost na prvom mestu, a kad sam ga već kupio, znači da mi se sviđa i briga me što postoji noviji.
Jumbo napisao:Kraj proizvodnje. Za najmanje para najvise opreme, i bez decijih bolesti.