Automobil do 7000e
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Automobil do 7000e
@andon94
Prodaju ljudi i daleko redje automobile, a ne jedan Renault... Nije to nesto sa cim trebas da opterecujes kupovinu i sebi nerezonski suzavas izbor.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Prodaju ljudi i daleko redje automobile, a ne jedan Renault... Nije to nesto sa cim trebas da opterecujes kupovinu i sebi nerezonski suzavas izbor.
Ma ne smatram da ću da ga prodam teško, već da će više vrednosti da izgubi u odnosu na Pola.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
VW prodas za vise, ali ga u startu platis vise. Saldo je uvek tu negde, sta god uzeo od tih nazovimo cestih automobila.
Smatraš da je u mom slučaju Clio bolja kupovina od Pola? Ukoliko je to slučaj, verovatno bi mi olakšalo kupovinu jer sam steko utisak da ih ima mnogo više na ulicama.Sloba napisao:VW prodas za vise, ali ga u startu platis vise. Saldo je uvek tu negde, sta god uzeo od tih nazovimo cestih automobila.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Ako pricamo o aktuelnim modelima i onim do 7-8 godina starosti, moj utisak je da Clia ima vise od Pola, bar iz moje perspektive.andon94 napisao:Smatraš da je u mom slučaju Clio bolja kupovina od Pola? Ukoliko je to slučaj, verovatno bi mi olakšalo kupovinu jer sam steko utisak da ih ima mnogo više na ulicama.Sloba napisao:VW prodas za vise, ali ga u startu platis vise. Saldo je uvek tu negde, sta god uzeo od tih nazovimo cestih automobila.
Ovaj Megan je lep ali prebacuje 10l u gradu, što je previše za mene jer mi je prioritet B segment.
Jazz nikad u životu nisam video uživo. Na slikama mi je baš ružan ali imam utisak da bi mi promenio mišljenje kad bi ga video na ulici. Koja je bolja kupovina, Jazz ili Civic sa istim motorom?
Čuo sam priče za Yarisa i njegovu legendarnu pouzdanost, ali prosto ne mogu da se zamislim da vozim ta kola sledećih nekoliko godina. Prosto mi je izgled tog starijeg modela odbojan.
Poslednjih nekoliko godina vozim nov Ford Tranzit Connect klot model. Plastika i ceo enterijer su kao u Juga. Fiestu bih uzimao u obzir ako je baš odličan odnos cene/kvaliteta, da je ecoboost uzeo bi i roze kao što je ova.
Da, takođe. Nisam se precizno izrazio.Sloba napisao:Ako pricamo o aktuelnim modelima i onim do 7-8 godina starosti, moj utisak je da Clia ima vise od Pola, bar iz moje perspektive.andon94 napisao:Smatraš da je u mom slučaju Clio bolja kupovina od Pola? Ukoliko je to slučaj, verovatno bi mi olakšalo kupovinu jer sam steko utisak da ih ima mnogo više na ulicama.Sloba napisao:VW prodas za vise, ali ga u startu platis vise. Saldo je uvek tu negde, sta god uzeo od tih nazovimo cestih automobila.
jazz je odlican auto i starija generacija a nova mi se jos vise svidja, drzi cenu lepo, splja relativno mali ali unutra bas komforan, meni bi to bio neki uzi izbor kad bih trazio tako nesto
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne može se tek tako odrediti šta je bolje u ovom slučaju. Najbolja kupovina je kupovina dobrog auta, pouzdanog, koji neće praviti probleme niti tražiti velika ulaganja. Zvao se on Polo, Clio, Yaris ili kako god, ako te sačeka skupa popravka džabe mu što je na dobrom glasu.
Posetite www.garaza.rs !
Naravno. Mislio sam na vozila oko 100k km u sličnom stanju.trojanac napisao:Ne može se tek tako odrediti šta je bolje u ovom slučaju. Najbolja kupovina je kupovina dobrog auta, pouzdanog, koji neće praviti probleme niti tražiti velika ulaganja. Zvao se on Polo, Clio, Yaris ili kako god, ako te sačeka skupa popravka džabe mu što je na dobrom glasu.
Da, u ovom slučaju verovatno nije bilo potrebe. Oprostićeš novom članu, nadam se. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Poslao sam ti kola koja imaju sve preduslove da budu pouzdana jer su pre svega malo prešla, poznat vlasnik i istorija, imaju generalno dobru istoriju kao pouzdani modeli, imaju ne-komplikovane motore i dobru servisnu mrežu.
Jazz će manje trošiti nego Civic.
Yaris nije šampion lepote, ali nisam siguran da bi u većoj anketi izgubio od Pola po tom pitanju. Oba su šampioni bezličnosti, ali onda izlazimo iz racionalnog okvira koji si postavio kao najbitniji.
Ecoboost od hiljadu kubika je sjajan motor, ali ne može da se dohvati za budžet, a ovaj 1.4 motor je sasvim dobar za Fiestu.
Generalno kad neko hoće pouzdanost onda izbegavam da mu preporučujem moderne i komplikovane turbo motore, osim ako nisu malo prešli. Što se tiče takvih motora onda ovako nešto je interesantno, a može da se kupi...
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... r-platinum
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... -air-turbo
Jazz će manje trošiti nego Civic.
Yaris nije šampion lepote, ali nisam siguran da bi u većoj anketi izgubio od Pola po tom pitanju. Oba su šampioni bezličnosti, ali onda izlazimo iz racionalnog okvira koji si postavio kao najbitniji.
Ecoboost od hiljadu kubika je sjajan motor, ali ne može da se dohvati za budžet, a ovaj 1.4 motor je sasvim dobar za Fiestu.
Generalno kad neko hoće pouzdanost onda izbegavam da mu preporučujem moderne i komplikovane turbo motore, osim ako nisu malo prešli. Što se tiče takvih motora onda ovako nešto je interesantno, a može da se kupi...
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... r-platinum
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... -air-turbo
Zanimljiva je ova Lancia, nisam je uopšte uzimao u obzir jer nisam znao da postoji. Moraću da je prostudiram malo.
Šta misliš kako se vozi? Vidim da nema ni tonu, a obrtni moment joj je 102/3000. Jel spada u A ili B segment? Jel se smatra za pouzdano vozilo? Nikad se nisam vozio u jednoj, niti znam nekog ko je ima.
Šta misliš kako se vozi? Vidim da nema ni tonu, a obrtni moment joj je 102/3000. Jel spada u A ili B segment? Jel se smatra za pouzdano vozilo? Nikad se nisam vozio u jednoj, niti znam nekog ko je ima.