Subvencionisani Fiat 500L Nacionale
Re: Fiat 500L
U kombinaciji sa kreditom - povoljan nov auto. E sad, treba videti šta se može polovno uzeti po toj ceni...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ili 7 Golfova 2! 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Sve ste rekli, nema dalje...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Apsolutno dobra oprema, tu nema šta. Motor jeste slabašan, ali mislim da zadovoljava potrebe prosečnog vozača.
Samo da ne bude uštede na materijalima, a sve mi se čini da će upravo tu da zakinu.
Samo da ne bude uštede na materijalima, a sve mi se čini da će upravo tu da zakinu.
Posetite www.garaza.rs !
Pa plastika je to,kao i Fiat 500,tu nema nekog ocekivanja kvaliteta,vise je bitno estetski...
Taj paket za 14.000e bi trebao da izgleda ovako:

Vidi se da je svuda tvrda plastika,ali zato izgleda za sve pare
Taj paket za 14.000e bi trebao da izgleda ovako:

Vidi se da je svuda tvrda plastika,ali zato izgleda za sve pare

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Biće sigurno ista plastika kao i u ostalim modelima, ne isplati im se praviti nešto drugo za tako malu količinu. Jedino ako u tom paketu opreme već i sada nije slabiji kvalitet plastike/interijera nego u najvišim, i to je moguće. A ako takav model bude išao i na druga niskoplatežna tržišta (u daleko većem broju) - onda je sve moguće, pa čak i drugačija plastika i mnogi drugi detalji. Sve zavisi od brojki... 

^ +1
Ne verujem da ce menjati plastiku.
Svi modeli imaju tablu od tvrde plastike (prva slika sto je Heroj postavio), osim najviseg (Lounge) nivoa opreme (druga slika sto je Heroj postavio).
Odnosno to nije ni plastika, nego kao neka vestacka tkanina, bar tako meni izgleda.

Ne verujem da ce menjati plastiku.
Svi modeli imaju tablu od tvrde plastike (prva slika sto je Heroj postavio), osim najviseg (Lounge) nivoa opreme (druga slika sto je Heroj postavio).
Odnosno to nije ni plastika, nego kao neka vestacka tkanina, bar tako meni izgleda.

Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Fijat 500L uskoro po povoljnijoj ceni za građane Srbije - 10.900 evra http://blic.rs/i/373454
Ovo je vrlo interesantno ako bude istina.
Ovo je vrlo interesantno ako bude istina.
Ne znam kako da tumacum ovo, da li ja placam auto nekome?
Mislum, ko i kome i na koji nacin placa tih 2-3 hiljade?
A i ne mislim da taj auto i vredi vise od tih 11.000
Mislum, ko i kome i na koji nacin placa tih 2-3 hiljade?
A i ne mislim da taj auto i vredi vise od tih 11.000
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Država plaća 3000e, tj. u prevodu plaćaju poreski obveznici. 
Da ne pominjem da ovo baš i nije fer prema prodavcima ostalih marki. Kad je bila subvenzija za Z10 bar je to bilo koliko toliko pravdano reciklažom starog auta, a i za te pare nije ni moglo bog zna šta drugo da se uzme.

Da ne pominjem da ovo baš i nije fer prema prodavcima ostalih marki. Kad je bila subvenzija za Z10 bar je to bilo koliko toliko pravdano reciklažom starog auta, a i za te pare nije ni moglo bog zna šta drugo da se uzme.
super cena, odlicna oprema
motor uopste nije slab. 1400cc i 95ks su puna kapa za svakog normalnog vozaca kome auto sluzi za ono za sta je i izmisljen.
iskreno, da sam bio samo malo strpljiviji sa kupovinom ovo bi danas bio moj auto
motor uopste nije slab. 1400cc i 95ks su puna kapa za svakog normalnog vozaca kome auto sluzi za ono za sta je i izmisljen.
iskreno, da sam bio samo malo strpljiviji sa kupovinom ovo bi danas bio moj auto
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Pa to kazem, budalast potez drzave
Ne slazem se