Siledžije - internacionalno blago
Re: Siledžije - nacionalno blago
upravo, a sve ga prca cim se odmakne lik, vidis da mu je doslo do balcaka, nervozan covek, a ovaj ga jos prca li prca, to znaci da ni on nije cvecka kakvim ga svi predstavljaju .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ko nije imao muke sa komsijama, taj ne zna sta je patnja
Ovaj kustos ne deluje bas da je u vinklu. Ali ko zna sta stoji iza svega ovoga. [da ne kazem da je mogao sacekati da ugasi kameru
]
Skoro je moj komsija iz veceri u vece kulturno molio momke da se ne dernjaju pod terasom i ne odvrcu muziku u kolima kasno uvece (jedan od njih zivi u zgradi pored), jer ima malo dete, koje samo sto zaspe, a oni se montiraju tacno ispod prozora gde mali spava, oko 10-11uvece.
Prvo vece su se utisali i sklonili, drugo takodje, ali uz sitne prozivke i "pretnje"...trece su krenuli da ga prozivaju zestoko. Na kraju je izasao napolje, a ovi kud koji... Onda je na minus nekoliko stepeni u boksericama, majici i japankama otisao na vrata ovom malom (mali od dva metra, novodoseljeni), da mu pojasni neke stvari. Naravno, sakrio se iza keve, kao nije kod kuce... Nije ovaj isao sa namerom da ga bije, ali da se pojavio i da ga je provocirao (nalik ovom sa snimka) pitanje je sta bi bilo. Pritom je normalan covek, civilizovan, inteligentan, a i psihotestove je prolazio u proslosti (zbog poslova) bez problema. Gle cuda, vise se nisu pojavili...
Ja sam miran covek, nisam nasilan i smatram da sam i previse tolerantan, pa je ipak malo falilo da pre par godina odem kod komsije i polomim i njega i sve njegove po kuci. Nemate pojma sta su sve radili i koliko je to trajalo (ne satima, vec danima, mesecima). Ne vrede tu upozorenja, ni prica, ni prijave... samo trosenje vremena. Srecom, proslo je to vreme. Psihicki te neko maltretira iz dana u dan, a ti cutis i trpis?
Moj brat je onomad u gacama iz kreveta ustao da porazgovara sa komsilukom [sat vremena su se svadjali i drali u hodniku]. Od tada je nastao opsti red u zgradi
tek kada mu dodjes na vrata, neke stvari se promene. Mozes ga opominjati do mile volje, ali dok ti ne vidi beonjace...
I dalje tvrdim da sa razumnim covekom sve mozes resiti recima. Ipak...
Iako ne opravdavam kustosa, bilo bi lepo da znamo kompletnu pricu (a verovatno ce isplivati ovih dana, u raznim medijima, svakakve "ispovesti")

Ovaj kustos ne deluje bas da je u vinklu. Ali ko zna sta stoji iza svega ovoga. [da ne kazem da je mogao sacekati da ugasi kameru

Skoro je moj komsija iz veceri u vece kulturno molio momke da se ne dernjaju pod terasom i ne odvrcu muziku u kolima kasno uvece (jedan od njih zivi u zgradi pored), jer ima malo dete, koje samo sto zaspe, a oni se montiraju tacno ispod prozora gde mali spava, oko 10-11uvece.
Prvo vece su se utisali i sklonili, drugo takodje, ali uz sitne prozivke i "pretnje"...trece su krenuli da ga prozivaju zestoko. Na kraju je izasao napolje, a ovi kud koji... Onda je na minus nekoliko stepeni u boksericama, majici i japankama otisao na vrata ovom malom (mali od dva metra, novodoseljeni), da mu pojasni neke stvari. Naravno, sakrio se iza keve, kao nije kod kuce... Nije ovaj isao sa namerom da ga bije, ali da se pojavio i da ga je provocirao (nalik ovom sa snimka) pitanje je sta bi bilo. Pritom je normalan covek, civilizovan, inteligentan, a i psihotestove je prolazio u proslosti (zbog poslova) bez problema. Gle cuda, vise se nisu pojavili...
Ja sam miran covek, nisam nasilan i smatram da sam i previse tolerantan, pa je ipak malo falilo da pre par godina odem kod komsije i polomim i njega i sve njegove po kuci. Nemate pojma sta su sve radili i koliko je to trajalo (ne satima, vec danima, mesecima). Ne vrede tu upozorenja, ni prica, ni prijave... samo trosenje vremena. Srecom, proslo je to vreme. Psihicki te neko maltretira iz dana u dan, a ti cutis i trpis?
Moj brat je onomad u gacama iz kreveta ustao da porazgovara sa komsilukom [sat vremena su se svadjali i drali u hodniku]. Od tada je nastao opsti red u zgradi

I dalje tvrdim da sa razumnim covekom sve mozes resiti recima. Ipak...
Iako ne opravdavam kustosa, bilo bi lepo da znamo kompletnu pricu (a verovatno ce isplivati ovih dana, u raznim medijima, svakakve "ispovesti")
Kad vidim ovakav komentar, stvarno shvatam neophodnost 21.12. Niburua i ostalih propasti....Texonja napisao: U Americi je Nemanja imao po zakonu (stand your ground), pravo da ga ubije iz pistolja. Ne bi ga ni priveli. Ili da ga tuzi na 100 milliona dolara zbog panje nanesene njemu i detetu.
U Srbiji, Nemanja nema pravo na nista. Ni zastitu od policije. Moze da ga tuzi civilno, traje 10 godina i na kraju nikom nista. Samo to da ga kosta.
Nije ni jedno ni drugo dobro.
(Amer, 4. april 2012 17:29)
I opet stara prica: obican covek moze da bude tucen, pecen, davljen, pojed(b)en, a kad se nesto desi bilo kojoj javnoj licnosti, onda je to naime, nacionalni problem.
Ovakvih ludaka je kod mene u zgradi barem 5-6.....jedan odmah vrata uz vrata. Kad je pijan, skoro svaki put mi preti deci da ce da im polomi noge....
Zamislite, nisam mu ni ruke ni noge ni lobanju slomio.
Ovakvih slucajeva se desi jedno pet 'iljada dnevno u Srbiji. Ali, moras da budes neki racku da bi neko obratio paznju.
Inace, ne branim ni ovog sto je popio batine. Nista on pametno tu nije pokazao.
Poslednja izmena od superboss u 04 Apr 2012, 19:11, izmenjeno 1 put ukupno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Mozda ga je ovaj provocirao ali to mu nedaje zapravo da bije nekoga,vog matorog trepa u padinjak smestiti da bude necija devojka.
- FitnessGuy
- Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56
Iz svega napisanog, ja bih rekao - "dok ti ne vidi bokserice, ništa"pedja napisao: Mozes ga opominjati do mile volje, ali dok ti ne vidi beonjace...

You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Vala koliko god da je lud sada treba da tuzi novine i da ih odere sto su ga javno markirali i napisali gde radi! Novinari
nek puste da tuzba ide svojim putem... I da, i olimpijac je malo jeo govna, tj provocirao da tacno ovo dobije...

Hehe, to sto je tako u americi ne znaci automatski da je ispravno. Samo pokazuje koliko su ljudi subjektivni.Texonja napisao: U Americi je Nemanja imao po zakonu (stand your ground), pravo da ga ubije iz pistolja. Ne bi ga ni priveli. Ili da ga tuzi na 100 milliona dolara zbog panje nanesene njemu i detetu.
U Srbiji, Nemanja nema pravo na nista. Ni zastitu od policije. Moze da ga tuzi civilno, traje 10 godina i na kraju nikom nista. Samo to da ga kosta.
Nije ni jedno ni drugo dobro.
(Amer, 4. april 2012 17:29)
Ovaj olimpijac zvuci kao neki prvopevac, mozda ga ne bi ni udario da ga nije provocirao, nego da se lepo okrenuo i otisao. I dozvolio je da neko ko mu je namestio kragnu odseta se lagano. Pa to nije srpski uopste!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma ti komentari sa novina kad krenu da se proseravaju, u Americi ovako, u Svajcarskoj onako, u Nemackoj tako... A nisu te zemlje videli ni na slici -.-
Meni licno deluje da je stvar rezirana, jasno je da je covek izbacio Cici iz fokusa, pre nego sto je komsija siledzija izasao iz zgrade, ocigledno imaju dugu istoriju problema, i komsija siledzija je zagrizao udicu...
Ne opravdavam nikoga, ali komsijski odnosi mogu da budu pakleni, zbog medjusobnog nepostovanja...
Ne opravdavam nikoga, ali komsijski odnosi mogu da budu pakleni, zbog medjusobnog nepostovanja...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Apsolutno tačno! Lepo je neko primetio u komentarima na Youtube-u da mi kao narod izgleda ništa nismo naučili iz toga što smo 10 godina bili žrtve laganja i nameštaljki na međunarodnom nivou. "Sportista" je pozvao kustosa da siđe, i mogu misliti šta mu je radio pre nego što je uključio snimanje. Cela stvar je unapred izrežirana, upravo sa željom da se kustos isprovocira. Naravno da nije trebalo da ga udari, ali je jasno da je to bilo u afektu i to je normalna, očekivana i _opravdana_ reakcija čoveka u ovakvim situacijama. O zloupotrebi deteta da ne govorim...Grujic napisao:Vala koliko god da je lud sada treba da tuzi novine i da ih odere sto su ga javno markirali i napisali gde radi! Novinarinek puste da tuzba ide svojim putem... I da, i olimpijac je malo jeo govna, tj provocirao da tacno ovo dobije...
Ђенерал Јанковић
Ne znam sta se desavalo pre snimka,ali po boji glasa "nervoznog komsije" vidi se da je konfliktna licnost i da je spreman za sukob.S druge strane,ni olimipijac mu nije ostajao duzan pa ga je "pocastio" s nekoliko provokacija.
Ako je olimpi9jac zaista bio maltretiran kao sto tvrdi,mogao je to na bolji nacin resi.Ovo mi u neku ruku deluje kao da je namesteno.
Ako je olimpi9jac zaista bio maltretiran kao sto tvrdi,mogao je to na bolji nacin resi.Ovo mi u neku ruku deluje kao da je namesteno.

- FitnessGuy
- Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56
Nema para u streljaštvu, pa da pokuša odštetom na sudu.
Već kao da cilja na one glavne povrede koje mogu da onesposobe strelca - vrat i ruka.

You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Odgledah klip, a da nisam imao pojma o cemu se radi, nisam pratio vesti. Prvo sto mi proslo kroz glavu je da bih napucao ovog sto snima samo tako. Eto, iskreno
Nerascisceni racuni od ranije i klasican jajarski potez, snimi pa tuzi, a pri tom izazivaj
Nerascisceni racuni od ranije i klasican jajarski potez, snimi pa tuzi, a pri tom izazivaj
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
+ 1
Realno, i ovako mene da prcka neko i proziva, izlupao bih ga samo tako, ali bih mu razbio i telefon ili aparat/kameru, cime god da je snimao...
I ja se slazem da je bilo iscenirano, satro poceo da snima dete, a pre toga ko zna sta je bilo dok je kamera bila ugasena...
Realno, i ovako mene da prcka neko i proziva, izlupao bih ga samo tako, ali bih mu razbio i telefon ili aparat/kameru, cime god da je snimao...
I ja se slazem da je bilo iscenirano, satro poceo da snima dete, a pre toga ko zna sta je bilo dok je kamera bila ugasena...