2025 Volkswagen T-Roc II
Re: 2025 Volkswagen T-Roc II
Možda ima, ja kad bacim pogled na mobile.de bude sve nešto oko min 25k i dok se doveze ovde bolje kupiti nov.
Zar nije bolje za iste pare uzeti sa 1,5 TSI DSG opremom bogatiji Kamiq Monte Carlo (uz još neku opciju), nego li klot T-Roc ?Heinz napisao: 31 Avg 2025, 18:53 Par stvari kad se doda u Life bude sasvim OK, takve i naručuju. Pogledaj odmah dostupna vozila i to što se nudi u Porscheu bude 29-29.5k zavisno od toga da li ima crni krov ili ne (1.5 TSI DSG).
Style paket donosi sportska sedišta što je meni no-no, comfort u Life paketu su sasvim dobra. Isto tako ne treba mi ni matrix far npr ili veći točak.
Kad nije akcija to bude 32-33k eur.
Ovaj novi stiže sa početnim 1.5 od 116 KS (umesto 1.0), tako da taj treba izbegavati.
Za mene nije.
Kamiq MC dođe sa sportskim sedištima koja mi samo smetaju. Oseti se jednostavno da je B segment, bez obzira na dimenzije.
Oprema kod VW je po meni bolja nego kod Škode, treba uporediti, jer ne treba ništa dodavati na taj koji imaju na stanju.
Kamiq MC dođe sa sportskim sedištima koja mi samo smetaju. Oseti se jednostavno da je B segment, bez obzira na dimenzije.
Oprema kod VW je po meni bolja nego kod Škode, treba uporediti, jer ne treba ništa dodavati na taj koji imaju na stanju.
Slažem se za ( sva ) sedišta sa integrisanim naslonom za glave. Ni meni to uopšte ne odgovara.
A stari i novi T-Roc je svakako SUV B segmet, kao i Kamiq. Ili Duster, HRV ...
A stari i novi T-Roc je svakako SUV B segmet, kao i Kamiq. Ili Duster, HRV ...
Pa neće biti, jer je na drugoj platformi. Škoda je samo razvučeni B, a T-Roc skupljeni C. Sa Kamiqom idu T-Cross i Taigo.
Pusri to.
Pogledaj ti koliko medjuosovinsko rastojanje ima jedan, a koliko drugi model.
Kamiq je po tome pravi gorostas za aktiuelni T-Roc. Ne znam da neko u SUV B segmentu ima manji Wb od T-Roc-a ( osim Vitare ).
Pogledaj ti koliko medjuosovinsko rastojanje ima jedan, a koliko drugi model.
Kamiq je po tome pravi gorostas za aktiuelni T-Roc. Ne znam da neko u SUV B segmentu ima manji Wb od T-Roc-a ( osim Vitare ).
Pa sad će imati veće.
Škoda se ne uklapa sa međuosovinskim nigde jer razvuku sve a štede na svemu.
Konkretno Kamiq mi daje osećaj Fabije, što je OK za nekog ko kupuje prvi auto ili kupuje na metar.
Škoda se ne uklapa sa međuosovinskim nigde jer razvuku sve a štede na svemu.
Konkretno Kamiq mi daje osećaj Fabije, što je OK za nekog ko kupuje prvi auto ili kupuje na metar.
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Vidim u oglasima da je cena odlazećeg modela sa 2.0 TDI motorom 25.999 EUR u Life opremi. To deluje kao veliki popust u odnosu na dosadašnju cenu?
A zašto ti style sedišta ne odgovaaraju? Meni su u golfu drastično udobnija nego ona iz lifea. T roc mi je inače bio fazon kako kad u Simpsonima prikazuju bebu odraslog ruznog coveka, ono samo umanjenoHeinz napisao:Par stvari kad se doda u Life bude sasvim OK, takve i naručuju. Pogledaj odmah dostupna vozila i to što se nudi u Porscheu bude 29-29.5k zavisno od toga da li ima crni krov ili ne (1.5 TSI DSG).
Style paket donosi sportska sedišta što je meni no-no, comfort u Life paketu su sasvim dobra. Isto tako ne treba mi ni matrix far npr ili veći točak.
Kad nije akcija to bude 32-33k eur.
Ovaj novi stiže sa početnim 1.5 od 116 KS (umesto 1.0), tako da taj treba izbegavati.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Nije isti Life u Golfu, bar koliko pamtim iz Golfa 7.5. T-Roc ima bazno comfort sedišta. Sportske kadice ne volim, nisu za mene.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Za nekoga ko vozi Hondu, mnogo si mi sumnjiv Heinze
Kao neko ko je imao oba (i dalje ima T-Rock žena), mogu da kažem da nije isto i velika je razlika, pogotovo što Kamiq (moj nije MC ali važi isto) nema auto hold i ima ručnu kočnicu onu veliku palicu. Što se tiče vožnje, meni je bolji T-Rock, precizniji, baš se lako vozi, dodatno što ima auto hold koji znači ujutru i popodne zlata kada ideš i vraćaš se sa posla, još podesite tempomat adaptivni i sam krene, vozi i stane, u gužvi mic po mic zlata vredno, žena oduševljenja i manje nervoze dok se vozi, nema to Kamiq i to se ne može nadomestiti.pedalaš napisao: 31 Avg 2025, 19:41 Zar nije bolje za iste pare uzeti sa 1,5 TSI DSG opremom bogatiji Kamiq Monte Carlo (uz još neku opciju), nego li klot T-Roc ?
Moj je ta početna verzija DSG 1.5 150KS, u tom paketu ima automatsko kočenje, praćenje bele linije, adaptivni tempomat, automatsko parkiranje, senzore 360 stepeni za parking, led farovi napred i nazad (nisu IQ ali su led full), farovi imaju automatska dugla svetla (sam pali i gasi duga kada naiđe vozilo u susret), sasvim fina oprema i automatik. Urađen je da se baš lakao vozi i sa uživanjem, lako se baš parkira, malo je povišen taman lepo pregledan u vožnji. Mora da se vozi auto da se stekne utisak o njemu, meni na prvu tako nije delovao tako dobro ali žena zapela za njega zbog dimenzija za parking u garaži, i dalje oduševljenja i nema šanse da ga menja. Nisam uzeo nov, bio godinu dana star 2024. god. sa 15.000 km, garancija do 2029. god. i to mi je bilo bitno i top cena u tom trenutku. Da li bih dao za nov 29.500 ili koliko je sada, pa ne bih u ovom trenutku kada im izlazi nov model, čekao bih neku dobru akciju ili nov moel da izađe koji stvarno izgleda top.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Pa, doživljaj svakog vozila uvek l zavisi od njegove opreme, a ona i od izabranih opcionala. A ako odeš na domaći konfigurator Škode, vidi se da Kamiq 1,5 TSI sa dobrom opcionom opremom vrlo lako ode i na preko 32-33.000. Pa i da bude bolje opremljen od nekog T-ROC-a.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Evo je moja konfiguracija 

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Pa nisu te cene u salonu, šta vam je.