Opel astra K
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Opel astra K
Novi Tipo nisam vozio. Vozio sam neku verziju pre par godina, da ne tražim sad po sajtu test, uglavnom nije me nešto oduševio.
Stepway je mali za porodicu. To nikako ne razmatraj.
Eventualno Logan. @Martin je baš zadovoljan sa njim, stukao već 100k km.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- AchtungDichtung
- Pridružio se: 02 Jun 2020, 13:11
Bio je na pre neki dan komentar o novom Hyundaiju i30. Ima na nekoj akciji za oko 20k, ako mozes da se pruzis. 1.5 atmo benzinac, garancija, a i posle odrzavanje prakticno dzabe 
viewtopic.php?f=9&t=136&start=3180

viewtopic.php?f=9&t=136&start=3180
kod tipa je 1.4 turbo najbolja opcija mada i 1.6 dizel je ok drugar doterao jednog iz CH i kaze skroz dobar u voznji, generalno tipa sam pomenuo posto se razmatra dacia a realno uzimati u razmatranje daciu pored pomenutih honde, astre, megana i golfa mi je nejasno, ajde stepway i nekako lici ali logan mi katasrofa dizajn.trojanac napisao: 11 Okt 2024, 09:54 Novi Tipo nisam vozio. Vozio sam neku verziju pre par godina, da ne tražim sad po sajtu test, uglavnom nije me nešto oduševio.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bolje je ovo?OMP napisao: 11 Okt 2024, 09:38Ima sad neka akcija fiat tipo 1.3 mjet 95 konja u "ful" opremi za 17k ali ti hoces benzinca samo, kad bi bio 1.4 Tjet to bi bila odlicna kupovina.propeler napisao: 11 Okt 2024, 08:50 Razmišlam i o varijanti novog Stepway-a, da dam 6-7000 za učešće a preostalih 10000 na kredit, ali i tu mi je motorizacija mršava.
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... gdi-lx-fun
jeste lepsi auto al kad vidim 1.0 motor nesto mi sve muka neka 

Pitanje je da li bi provalio koji je motor kada bi ga provozao
Ja na ovom autu kao jedinu manu vidim manuelnu klimu, a o prednostima novog auta sa 7 godina garancije ne vredi ni pričati.

Ja na ovom autu kao jedinu manu vidim manuelnu klimu, a o prednostima novog auta sa 7 godina garancije ne vredi ni pričati.
Ta Kia se super vozi, odlican auto, kolko je to sve pouzdano ne znam.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Vidi se na otvorenom razlika. Tako sam i ja bio odusevljen kamiqom a onda sam krenuo van grada 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Heinz napisao:Meni se čini da je manje prostora u Astri K nego u Civicu, mada je modernija Astra. Golf je meni tu u prednosti, pogotovo u odnosu na Megana koji je skučen pozadi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam odakle su kod Civica izvukli sav taj prostor,gepek i kabina više nego komotni a motorni prostor ostao sasvim pristupačan.
Kod dileme G7 ili Astra K, prednost bih dao Golfari,koja god benzinjara bila.
- propeler
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 12:28
- Garaža: Honda CRV 1.6 i-DTEC mk4
Civic ima brutalno mnogo mesta, pogotovo u gepeku, a kad se obore i sedišta može da posluži i kao raga za selidbu (za šta je i poslužio već jednom
). Želim hatch jer mi treba da se pozadi otvaraju 5-a vrata sa staklom.
Hvala svima na savetima, definitivno ću probati da provozam neku Astru K sa oglasa koja mi deluje da je za mene pa ću doneti sud da li ostaje u konkurenciji kao alternativa.

Hvala svima na savetima, definitivno ću probati da provozam neku Astru K sa oglasa koja mi deluje da je za mene pa ću doneti sud da li ostaje u konkurenciji kao alternativa.

Civic EG3 - ex, Prelude BB9 - ex, Civic VTI - ex, Celica TS - ex, Civic Type R - ex, Civic Type S - ex, CRV mk4 - now
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nemoj da bezis kao vecina kad dobije savet 

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Tu je on, prati redovno.
Posetite www.garaza.rs !
Nije bitno kako ide jednostavno meni ti mali motori pa jos ako su 3cil ne idu u glavu sem u nekim mali gradskim automobilima tako da bi ih uvek izbegao ako bih vec mogao da biram.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
U neku ruku opravdano mišljenje u vreme kada su tek počeli sa downsize-ingom i kada su izbacili taj jedan cilindar. Istina da se te prve generacije motora nisu proslavile, počevši od kulture rada, pa do raznih izraženih mana, kratkog radnog veka i (ne)pouzdanosti.
Danas su stvari ipak malo drugačije. Vozio sam mnoge te 3-cilindraše i danas je to druga priča. Bez ikakve bojazni bih kupio polovno vozilo nove generacije motora sa 3 cilindra uz dodatak turbo punjača.
Danas su stvari ipak malo drugačije. Vozio sam mnoge te 3-cilindraše i danas je to druga priča. Bez ikakve bojazni bih kupio polovno vozilo nove generacije motora sa 3 cilindra uz dodatak turbo punjača.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Do koje kilometraže i starosti bi ti bilo prihvatljivo, u odnosu na 4cil atmo, recimo?
Verovatno ga ne bi kupio lagano kao tog Ceeda? Ili bi?
TapaT
Verovatno ga ne bi kupio lagano kao tog Ceeda? Ili bi?
TapaT