Toyota Yaris Cross HEV 1.5 130 Premiere

Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Re: Toyota Yaris Cross HEV 1.5 130 Premiere

Post od noob »

Upravo, baš ste ograničeni "strogo" na prevoz male dece pozadi. Da prebacite roditelje, komšiju, rodbinu itd. zaboravite, osim ako nisu patuljci. Pogotovo da sedne neka starija žena, majka, baka, nema šanse.
Ja ne znam šta je u njihovim glavama u Tojoti da ne ostave prostor uopšte pozadi da sedne bar prosečan čovek, kao da ga nema, Golf 7 je šampion prostora za ovaj auto, i napred, i nazad i gepek.
CH-R je malo bolja priča, pozadi je uspela da sedne žena, knap, neko malo veći ko nije manekenka ili fit već teže.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

grujicd napisao: 10 Mar 2025, 15:20 Šta ima od punih hibrida za te pare kod drugih proizvođača?
istina, ali ruku na srce ja licno bih se pre pozdravio sa time nego ugodnijom voznjom, jacim motorom, vise opreme...
a elektromotor je toliko bedan (mislim da je tipa 20kw) na ovim modelima koji su na "popustu", da mogu da zamislim kakva je "EV" voznja... videcemo....
cale narucio stize za 2 meseca valjda, kubure sa bojama bas...

Zamalo da ga nateram da uzme novog kaptura, medjutim prilicno je nizak plafon i ne ulazi se lako kao u tojoti... Na test voznji je vec bio spreman da ga pazari jer je TOLIKO bolji i prijatniji u voznji od yarisa za iste (cak i manje) pare, medjutim stvarno bi bilo mucenje za penzose

Osim toga izbor u ovom segmentu je prilicno bedan, cene su idiotske (po meni) - priblizili su se C segmentu po cenama opasno

Ukratko grujicu, u pravu si, za te pare nema mnogo bolje, a nijanse su u pitanju, pa ko sta voli :)

halogenke su mi i dalje kriminal mngoo su bedni :)
a da, nemaju ni navigaciju, tek od "SPORT" paketa ide... BEDNICI (okej nije veliki problem, imas carplay, ali BEDNICI)
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Cene sve niže, a mi bi da imamo opreme što više. Neće da može. :pardon:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

grujicd napisao:Šta ima od punih hibrida za te pare kod drugih proizvođača?
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... ybrid-plus :D

Yaris Cross je baš čudnjikav automobil.

Tapa

Korisnikov avatar
noob
Reactions:

Post od noob »

trojanac napisao: 21 Mar 2025, 20:42 Cene sve niže, a mi bi da imamo opreme što više. Neće da može. :pardon:
Pogledaj Kineze pa to reci. Oni su došli, agresivni su, ovi ostali dok se probude iz sna u kom su bili ušuškani neće da im se svidi buđenje.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

Samo da se probije inicijalni strah sa kinezima, ovako su isto i koreanci poceli

Pocetak:
Kia Pride -> krsina neopevana - kupovala se tuitamo
Chery Tiggo -> krsina neopevana (cak i ne koliko kia) - kupovala se tuitamo

sad vec krecu ozbiljnije i kinezi

al dzabe, evo moj cale je u fazonu TOJOTA JE TOJOTA SINE
trojanac napisao: 21 Mar 2025, 20:42 Cene sve niže, a mi bi da imamo opreme što više. Neće da može. :pardon:
Apsolutno nisu nize cene, C4 koji sam uzeo krajem 2021 me je kostao 20k i ima vise opreme nego yaris cross sada :D
Ne samo sto ima vise opreme, vec je i izolacija bolja, bolje se vozi, snazniji je motor
Sada taj isti C4 ako se popakuje "slicno" (jer neke stvari vise ne mogu uopste da se uzmu ako ne uzmes najjaci paket) izadje 24k

i uopste se ne radi o "hocu vise opreme", radi se o nekim "osnovnim" stvarima koje ocekujes od novog auta sad... navigacija ih kosta verovatno skoro 0 evra da imaju i u najjadnijem paketu
Korisnikov avatar
noob
Reactions:

Post od noob »

Nikolaa napisao: 24 Mar 2025, 10:46 Apsolutno nisu nize cene, C4 koji sam uzeo krajem 2021 me je kostao 20k i ima vise opreme nego yaris cross sada :D
Ne samo sto ima vise opreme, vec je i izolacija bolja, bolje se vozi, snazniji je motor
Sada taj isti C4 ako se popakuje "slicno" (jer neke stvari vise ne mogu uopste da se uzmu ako ne uzmes najjaci paket) izadje 24k
Podigli su cene dosta, na to su malo kao spustili cene i evo popust ima, spustili smo, al mnogo ste dilazi i koristili trenutak u Koroni, sada se vraća.

Nikolaa napisao: 24 Mar 2025, 10:46
i uopste se ne radi o "hocu vise opreme", radi se o nekim "osnovnim" stvarima koje ocekujes od novog auta sad... navigacija ih kosta verovatno skoro 0 evra da imaju i u najjadnijem paketu
Upravo to je i meni zamerka. Da bi uzeo auto da bude to što se reklamira ili iole normalan mora mnogo da se doplati, halogene sijalice si komedija na ovom modelu u 2025 godini.
Odgovori