56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"
Re: 56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"
Jel ima negde besplatni/jeftiniji parking u blizini sajma (da se može pešice doći do istog)?
200 din sat je bezobrazno.
200 din sat je bezobrazno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: 56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"
Galerija je relativno blizu.
Prva tri sata parkiranja u obe garaže su besplatna, dok se svaki naredni započet sat naplaćuje po ceni od 200 dinara. U spoljnoj, poluotvorenoj garaži ka mostu Gazela postoji mogućnost dnevne karte od 400 dinara (od 06.30 do 02.30) koja se automatski obračunava nakon isteka četiri sata.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Parking kod Hale 4. Samo što treba poraniti.
Ove godine, tokom Sajma turizma, tu je bilo parkinga skoro čitav dan. Ne mnogo, par mesta, ali to se ranije nije dešavalo. Ljudi imaju druge brige, a i cena ulaznice...
Tapa
Ove godine, tokom Sajma turizma, tu je bilo parkinga skoro čitav dan. Ne mnogo, par mesta, ali to se ranije nije dešavalo. Ljudi imaju druge brige, a i cena ulaznice...

Tapa
Hvala, chekiracu prvo to kod hale , pa ako nista onda ostale solucije.
Re: 56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME
Klinac i ja smo danas neplanirano obišli na brzaka i tu smo parkirali,nije bilo skoro nikoga oko pola 10. Bili smo ograničeni vremenom pa smo protrčali za nekih sat i po. Njemu bilo kratko al mene nekako smara sajam već neko vreme. Više mi prija Cars & Cofee ili tako neki skup. Bacih pogled na neke cene, type-r 62.000. Baš jaka droga.
Par fotki

Par fotki

Svratio i ja večeras sa ćerkom. Obećao sam joj da može da ulazi u automobile i da se igra sa dugmićima, oduševljena je bila.
Kupuje li neko nešto? Imate li neke ponude koje ste dobili?
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ja ako odem, otišao bi ko u svojstvu deteta - samo da gledam. 
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Zapao mi za oko ovaj Civic Type R, odnosno cena od 61490,00 EUR.
Pa jbt... Stvarno?
Pa jbt... Stvarno?
Žena.mi platila kraru, bio brzinski.
Izlazim sada u o o vreme, gužva unutra ko da dele besplatno, ne može lepo ni da se vidi, vikend izbegnite ako možete, red za karte sada u 11:55:

Izlazim sada u o o vreme, gužva unutra ko da dele besplatno, ne može lepo ni da se vidi, vikend izbegnite ako možete, red za karte sada u 11:55:

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- pedja
- član 001
Buržoazija, što bi rekao nenadležnik
Tapa
Tapa
Najlošiji utisak na sajmu mi je ostavila Panda, izgleda uživo sklepano kao od lego kockica.
Najjači utisak ostavili su Kinezi sa nekim svojim modelima a i cenama, oni su oduvali EU industriju.
Najjači utisak ostavili su Kinezi sa nekim svojim modelima a i cenama, oni su oduvali EU industriju.
- pedja
- član 001
Ne bih rekao da su oduvali, već pokazuju da je uskoro mogu oduvati. Ionako su oni sami dobar deo evropske autoindustrije...kada je jedan BMW počeo da pravi cirkus automobile, zbog njih, treba svima da bude jasno koje je tržište bitno. To tržište je ujedno i ogroman poligon za testiranje koječega.
Malo malo, pa se neko pozove na prethodni pokušaj Chery-ja (Ego, Tengo, Tiggo), da upadne na tržište. Tada su otišli i ostavili vlasnike bez servisa i sl, a i kvalitet je bio upitan. Sada je druga priča.
U korist "Kineza" idu i različiti pokušaji EU zemalja da ograniče prodaju, raznim poteškoćama za uvoz. To samo znači da ne očekuju da će ovi pući, niti da su daleko kvalitetom, za solidnu cenu. Pitanje je koliko neko tržište želi da plsti kineski automobil, a oni će ponuditi koliko može za te pare, jer tehnologiju imaju. Da neko (kritična masa)želi da izdvoji 100k€ za auto iz Kine, verovatno bi napravili "spejs šatl".
I dalje, moj stav je da bih sačekao sa kupovinom kineskog automobila, ali daleko od toga da ih smatram inferiornima.
Tapa
Malo malo, pa se neko pozove na prethodni pokušaj Chery-ja (Ego, Tengo, Tiggo), da upadne na tržište. Tada su otišli i ostavili vlasnike bez servisa i sl, a i kvalitet je bio upitan. Sada je druga priča.
U korist "Kineza" idu i različiti pokušaji EU zemalja da ograniče prodaju, raznim poteškoćama za uvoz. To samo znači da ne očekuju da će ovi pući, niti da su daleko kvalitetom, za solidnu cenu. Pitanje je koliko neko tržište želi da plsti kineski automobil, a oni će ponuditi koliko može za te pare, jer tehnologiju imaju. Da neko (kritična masa)želi da izdvoji 100k€ za auto iz Kine, verovatno bi napravili "spejs šatl".
I dalje, moj stav je da bih sačekao sa kupovinom kineskog automobila, ali daleko od toga da ih smatram inferiornima.
Tapa
Sa kupovinom Kineza će se sačekati, nemamo infrastrukturu za EV i to je najveći problem za njihov proboj, sreća za EU i to im daje fore, zato forsiraju benzin/dizel kod nas. Vremenom će proći Kinezi kada se stvore uslovi, isto kao Kineski telefoni, cena ima prođu.
Mogu da se kladim da će samo Kamiq biti prodat u više primeraka nego svi zajedno EV bilo kog Kineskog brenda.
Mogu da se kladim da će samo Kamiq biti prodat u više primeraka nego svi zajedno EV bilo kog Kineskog brenda.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Inace m5 opravdava cenu?mix024 napisao: 22 Mar 2025, 11:48 Zapao mi za oko ovaj Civic Type R, odnosno cena od 61490,00 EUR.
Pa jbt... Stvarno?