Vozilo do 30k
Re: Vozilo do 30k
Ako je odluka donešena, a izgleda da jeste, čemu ovo sve?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vozilo do 30k
Garancija moze da bude i 5godina.
Al kao sto Heinz rece, odluka je ocigledno donesena. Srecom Toyotin servis je odlican i imas bas mnogo izbora servisa kada su oni u pitanju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Al kao sto Heinz rece, odluka je ocigledno donesena. Srecom Toyotin servis je odlican i imas bas mnogo izbora servisa kada su oni u pitanju.
Brzine idu u H-a !!!

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne razumem te reči, ok je da ceniš dužu garanciju (mada te stvari uvek treba proveriti šta je sve obuhvaćeno), ali bezobrazluk i bahatost nisu reči koje mogu da se koriste za 4 godine garancije.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
+1
Hteodoh slično da napišem, kao da su mu dali 2 godine ili manje.
Hteodoh slično da napišem, kao da su mu dali 2 godine ili manje.
Šta i? Ne razumem da je 50-100 evra više za servis presudno u donošenju odluke koji auto uzeti ako se daje 30.000 evra
Ili 32.5k za Corollu Cross. Kakav dream car.
imam iskustva sa doticnima pa su 4 god jos i najmanji problem u celoj prici, da ih ostali proizvodjaci ne pritiskaju ne bi bile ni 4 vec zakonski minimum.grujicd napisao: 26 Mar 2025, 07:51 Ne razumem te reči, ok je da ceniš dužu garanciju (mada te stvari uvek treba proveriti šta je sve obuhvaćeno), ali bezobrazluk i bahatost nisu reči koje mogu da se koriste za 4 godine garancije.
daleko je od donesene, to sto ja nemam srece sa Skodom je moje licno iskustvo, temu sam i postavio u nadi da ce neko da iznese svoje sa Tojotom ili cak predlozio nekog treceg proizvodjaca, neki peti model i slicno ..,Heinz napisao: 26 Mar 2025, 07:29 Ako je odluka donešena, a izgleda da jeste, čemu ovo sve?
da znam da je 50-100 vise ok, ali ne znam pa zato i pitammilosg napisao: 26 Mar 2025, 09:05
Šta i? Ne razumem da je 50-100 evra više za servis presudno u donošenju odluke koji auto uzeti ako se daje 30.000 evra

ne znam cemu ovaj komentar, ne branim da predlozis bolji to je i svrha ove teme,unapred zahvalanHeinz napisao: 26 Mar 2025, 09:13 Ili 32.5k za Corollu Cross. Kakav dream car.

Kada bi Toyota bila korektna, svoju garanciju bi reklamirala kao 3+ DO 7 godina ( kao što npr. Hyundai reklamira kao 5+2 ), jer kod Toyote obim garantnog pokrića niej isti prvih 3 godine ( ili 100.000 km ) i posle 3 godine. Već se ovde dosta puta u više navrata pisalo o tome, a samo kao primer, posle 3 godine garancijom nisu pokrivene ni svetlosne grupe.
Doduše, to je problem kod mnogih, da produžena ugovorna garancija nema isti kvalitet i obim pokrića kao ( obično) samo prve dve godine.
Doduše, to je problem kod mnogih, da produžena ugovorna garancija nema isti kvalitet i obim pokrića kao ( obično) samo prve dve godine.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Da je Škoda korektna bi isto tako trebala 2+2 a ne 4.
Svakako 3+7 kod Toyote je dosta bolje od 2+2 kod Škode. Ono što recimo Škoda pokriva u 3-oj godini garancije, to pokriva Toyota u 10-oj.
Dok Toyota ugradjuje hibridne koncepte poslednje tehnologije, kod Škode još uvek treba imati kanticu ulja u gepeku.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Svakako 3+7 kod Toyote je dosta bolje od 2+2 kod Škode. Ono što recimo Škoda pokriva u 3-oj godini garancije, to pokriva Toyota u 10-oj.
Dok Toyota ugradjuje hibridne koncepte poslednje tehnologije, kod Škode još uvek treba imati kanticu ulja u gepeku.
unapred se izvinjavam svima kojima sam nejasan, ako je nesto opste poznato ljudima na forumu znajte da meni nije jer sam kratko ovde. Zaista sam zahvalan na pomoci i svakom konstruktivnom komentaru,predlogu i slicno …
Nije svaki tip VW motora jednako žedaln za uljem. Eto, ja sam službeno preuzeo jednu novu Fobiju 1,0 TSI (prethodne generacije) i vozio je oko 172.000 km i nikada u nju ulje nisam dosipao ( servisni interval je bio 15.000 km ).123456 napisao: 26 Mar 2025, 09:43 Da je Škoda korektna bi isto tako trebala 2+2 a ne 4.
A ta priča kako Toyota "ugradjuje hibridne koncepte poslednje tehnologije" je ništa neobično za svakog proizvodjača. Ko ugradjuje očito prevazidjenu tehniku ?
Vozilo do 30k
škoda daje 4 regularne godine garancije, tojota daje 3 sa tim dodatkom +4 koji ima svoje zasebne uslove.