Pre ga videh na Pug-ovom sajtu, pa mi bilo čudno, ali mi nije izgledao loše, posle videh da se verovatno neće ni prodavati na Zapadu i da ide u Brazil, a u Brazilu su vazda neki specifični modeli.
Bas sam razmisljao da li da ostavim komentar koji mi uvek prodje kroz glavu kada vidim ovako nesto sklepetano, ali onda procitah da ide za Brazil. Ovakvi modeli kao i 206 sedan, pa onda onaj nesretni VW Polo u sedan varijanti, sve te Frankenstajne prave za istocno-evropsko i ostala siromasna trzista, kao da se sprdaju sa nama. Eh da, i Rusi... oni obozavaju sedan verzije, bilo kog auta.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Meni se sviđa. Klasičan dizajn, bez mnogo eksperimentisanja, lepo uklopljeno. Lepši mi je od "joj što bi ja htela da sam Kinez" 208-ice. Lepši mi je i od Škode Rapid.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!