^^ A jel' valja 1,6 dCi Energy (130 KS)?

HDi u Mazdi su uglavnom PUG-ovi manje više je sve poznato o njima, ali ajde pre toga da utvrdimo tačno koji je motor unutra.

1.6 dCi je nov motor, jos uvek nepoznanica ...methane.master napisao:Off topic
^^ A jel' valja 1,6 dCi Energy (130 KS)?
HDi u Mazdi su uglavnom PUG-ovi manje više je sve poznato o njima, ali ajde pre toga da utvrdimo tačno koji je motor unutra.

pedja napisao:Tri prijatelja, dve mazde?nikaragva napisao:Moja tri prijatelja imaju takve mazde sa tim motorom. Jedan hechbek i jedan sedan. 2006 i 2008 godiste su cini mi se.
Uzeli po pola?

Dvojica jos uvek voze, jedan sedan je otisao, pa sam se mozda zato zabunio
 Dvojica jos uvek voze, jedan sedan je otisao, pa sam se mozda zato zabunio 
Upravo to. Koliko sam razumeo problem pogađa i ranije 1,6 motore. Doduše ja ne bih sebi ni dopustio luksuz da menjam ulje i filtere u onolikom intervalu.Heineken napisao:Problem sa zapusenim uljnim kanalima ima 1.6 od 109 konja, ubija ga pruduzeni servisni interval..po forumima savetuju da se ulje menja na 10.000 km a karter skida svakih 30.000-50.000 km zbog ciscena sita i uljne pumpe!
 ), a i svakako ne bi mi bio prvi japanac u kuci, a i trenutno pored Renoa imam i Nissana Almeru Tino za kojeg mi odrzavanje nije nista skuplje od Renoa...
 ), a i svakako ne bi mi bio prvi japanac u kuci, a i trenutno pored Renoa imam i Nissana Almeru Tino za kojeg mi odrzavanje nije nista skuplje od Renoa...