BMW 6 (F12/13)
Re: BMW 6 (F12/13)
Ima istine. Meni je svakako CLS u toj klasi najbolji, bez konkurencije.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Kada se ne obazirem uopste na ostale modele,nisam siguran koji mi je tu najbolji...
Sta znam i CLS-om sam se malo razocarao,jer ima manje mesta od C klase,a nije vise ni udoban kao prethodnik,ali mi je svakako najindividualniji i najatraktivniji,a to je na kraju i najbitnije kod takvih kola...
Sta znam i CLS-om sam se malo razocarao,jer ima manje mesta od C klase,a nije vise ni udoban kao prethodnik,ali mi je svakako najindividualniji i najatraktivniji,a to je na kraju i najbitnije kod takvih kola...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Širim haos!
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
stefanan napisao:Meni ovo uopste ne lici na peticu...
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Ni meni ne lici na seriju 5 
Sto se CLS-a tice, priznajem da mi se jako dopada taj auto ali je 6 GC definitivno klasa vise i prestizniji model.
Najjeftiniji 6GC je cak 20ke skuplji od najjeftinijeg CLS-a

Sto se CLS-a tice, priznajem da mi se jako dopada taj auto ali je 6 GC definitivno klasa vise i prestizniji model.

Samo zbog motorizacije. CLS500 je klasa sa osnovnim GCom i tu su negde sa cenom. Ali slazem se da je to momenat koji ce ga podici na visi i ekskluzivniji nivo.
Nije 500 nego 350 koji je 6ak kao i 640i 
Mada BMW je najavio ubacivanje 28i motora u seriju 7, mozda ga ubace i u 6

Jes' u pravu si, pa cak je i tad razlika prilicna. 15000 vise za 6icu. Bilo kako bilo ubacivanjem 250CDI u CLSa znatno su ga priblizili siroj masi.
Mene BMW 6 GC nikako ne podseca na peticu.Video sam ga uzivo i deluje mnogo agresivnije od petice,pre svega zbog prednje maske koja deluje znatno modernije od one na petici koja je po meni pomalo "retro".
Inace,iako 6 GC ima bolju motorizaciju od CLS-a mislim da je ipak preskup i da ne vredi tih para.A da je najlepsi u konkurenciji,jeste bez ikakve sumnje,mada bih ja pre kupio panameru kada bih se dvoumio u toj kategoriji.
Inace,iako 6 GC ima bolju motorizaciju od CLS-a mislim da je ipak preskup i da ne vredi tih para.A da je najlepsi u konkurenciji,jeste bez ikakve sumnje,mada bih ja pre kupio panameru kada bih se dvoumio u toj kategoriji.
Ne,klasa iznad je CL,kupe od S klase,kupe na bazi petice(6 GC) je ista klasa kao i CLS,koji je na bazi E klase.Floyd napisao:Ni meni ne lici na seriju 5
Bmw 640i je 8.000e skuplji od CLS 350. Bmw je jednostavno nerealno zalepio cenu 7-ice na njega.
Ne gleda se po ceni prestiznost i klasa automobila.
Razmisli sta se tacno dobija vise kod 640d GC-a vise od CLS-a 350 CDI vredno 14.000e razlike u ceni?
Oprema nije sigurno,jer CLS standardno dolazi sa mnogo opreme.
Bolje ubrzanje za pola sekunde?
Jednostavno,nerealno zacepljena cena Bmw-a 7-ice...
Tu se slazu i automagazini...
Za 2.000e vise od Bmw-a 640i moze da se uzme Panamera 3.6 AWD...
Da li bih razmisljao i sekunde...
Incognito,u tome je stvar,ne treba on da deuluje mnogo agresicnije od 5-ice,treba da ne moze ni da se poistoveti sa tim modelom.
CLS kada pominjes,E klasa ti ni ne pada na pamet i ako je na platformi iste.
Heroj, pa nije 14ke razlika nego skoro 20 (po DE cenovniku).
Sta nudi vise?
Pa ne znam detalje ali onako iz prve mogu da kazem, 50ks jaci motor i ekskluzivnost jer je dostupan manjem krugu ljudi.
Da se razumemo, ja bih prvi uzeo pre CLS a 6GC bi gledao jedino kad ne bih znao sta cu sa lovom.
Panamera je meni licno mnogo glup auto...zna se bre sta je Porsche, hebes ove hibride
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sta nudi vise?
Pa ne znam detalje ali onako iz prve mogu da kazem, 50ks jaci motor i ekskluzivnost jer je dostupan manjem krugu ljudi.
Da se razumemo, ja bih prvi uzeo pre CLS a 6GC bi gledao jedino kad ne bih znao sta cu sa lovom.
Panamera je meni licno mnogo glup auto...zna se bre sta je Porsche, hebes ove hibride

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Mislim da 6GC izgleda uzivo 3x bolje od CLSa i 5x bolje od panamere. I ne preterujem. Auto na slikama i uzivo su fva razlicita pojma.
Bolje bi bilo da ubace 5.0xD... sada u GC moze da se uzme xDrive samo uz 5.0iFloyd napisao:Nije 500 nego 350 koji je 6ak kao i 640i
Pa nov je model a to je politika BMW-a...prvo ga izbace sa 2-3 motora a onda kasnije dodaju nove.
Bice sigurno xDrive uz bilo koji motor kao i onaj triturbo dizel od 380ks.
Bice sigurno xDrive uz bilo koji motor kao i onaj triturbo dizel od 380ks.
Dakle,prednost 6GC-a vredna 14.000e je 50ks vise,0.6s bolje ubrzanje?
CLS 500 koji je kao V8 model daleko bolje opremljen i daleko ozbiljniji automobil kosta samo 1.500e vise od Bmw-a 640i...
Eto,on ima 86ks vise od 640i,daleko bolji zvuk,motor za klasu iznad,bolje performanse,bolju opremu... Pa samo 1.500e vise?
Ponovicu,6 gc je za tu cenu previse obican.
Gledajuci da je 6 GC iste cene otprilike kao 6 cabrio,M6 GC ima da kosta vise od 130.000e klot,dakle jedno 180.000e kao onaj sa braon-belim enterijerom sa slike
Sta li ce biti kada izbace nesto na bazi Bmw 7-ice?
Ako izbace konkurenta CL-u,ima da kosta kao Rolls Royce
Floyd,sada sam prvi put u zivotu cuo da je veca cena nekog automobila u stvari njegova prednost
Daj povezi me sa jos ljudi koji imaju slicno razmisljanje,da im prodam neki stan,kucu,osh ti da kupis nesto?
Ima da bude maximalna exkluziva matori,kako Grandovci vole da reknu smrkajuci belo u WC-u
Jesi li to malo izgubio objektivnost kupovinom svog Bmw-a ili mi se cini?
Ja gde god neki test da sam gledao,svuda dobija ogromne minuse na cenu i na vecini gubi od CLS-a bas zbog neracionalno vise cene...
I ako je generalno kada se gledaju prednosti jednog kupea, malo bolji automobil(dinamika voznje).
Ja ti odmah kazem,sada da me neko pita sta hocu da imam do 100.000e,trazio bih Bmw 6 coupe,tako da ovo ne govorim iz hejterske tacke gledista,vec iz skroz racionalne tacke gledista i sto je mnogo,mnogo je brate.
A da ne pominjemo cinjenicu da svi gledaju enterijer Bmw 6 GC-a kao onaj individual braon sa belim koji kosta 150.000e...
Jednostavno,taj automobil nema nikakvu osnovu da ima vecu cenu od Bmw-a 7.
Inace,evo par slika u poredjenju u flash-u:
http://www.flickr.com//photos/58772910@ ... 9669/show/
Koga zanima,fino uradjena prezentacija sa po mom ukusu najruznijim drvetom u Mercedesu koje postoji(fan sam tamnijeg drveta i drugih tamnih materijala)
I nemoj me pogresno razumeti,zaista mi se svidja Bmw 6 u svakom obliku,ali jednostavno,jedina zamerka mi je enormno velika cena.
Dakle,morao bi stojko da mi se digne kada udjem u njega ili da mi daju 10 godina garanciju sa besplatnim odrzavanjem da nadoknadi razliku, da bih izabrao 640i sa V6, 3.0i bi-turbo motorom pre nego CLS 500 sa V8 4.7 bi-turbo motorom...
Kazem ti da ovako napamet ne znam koji bih izabrao(da im je ista cena),ali me CLS nije uopste odusevio koliko sam ocekivao.
CLS 500 koji je kao V8 model daleko bolje opremljen i daleko ozbiljniji automobil kosta samo 1.500e vise od Bmw-a 640i...
Eto,on ima 86ks vise od 640i,daleko bolji zvuk,motor za klasu iznad,bolje performanse,bolju opremu... Pa samo 1.500e vise?
Ponovicu,6 gc je za tu cenu previse obican.
Gledajuci da je 6 GC iste cene otprilike kao 6 cabrio,M6 GC ima da kosta vise od 130.000e klot,dakle jedno 180.000e kao onaj sa braon-belim enterijerom sa slike

Sta li ce biti kada izbace nesto na bazi Bmw 7-ice?
Ako izbace konkurenta CL-u,ima da kosta kao Rolls Royce

Floyd,sada sam prvi put u zivotu cuo da je veca cena nekog automobila u stvari njegova prednost

Daj povezi me sa jos ljudi koji imaju slicno razmisljanje,da im prodam neki stan,kucu,osh ti da kupis nesto?

Ima da bude maximalna exkluziva matori,kako Grandovci vole da reknu smrkajuci belo u WC-u

Jesi li to malo izgubio objektivnost kupovinom svog Bmw-a ili mi se cini?

Ja gde god neki test da sam gledao,svuda dobija ogromne minuse na cenu i na vecini gubi od CLS-a bas zbog neracionalno vise cene...
I ako je generalno kada se gledaju prednosti jednog kupea, malo bolji automobil(dinamika voznje).
Ja ti odmah kazem,sada da me neko pita sta hocu da imam do 100.000e,trazio bih Bmw 6 coupe,tako da ovo ne govorim iz hejterske tacke gledista,vec iz skroz racionalne tacke gledista i sto je mnogo,mnogo je brate.
A da ne pominjemo cinjenicu da svi gledaju enterijer Bmw 6 GC-a kao onaj individual braon sa belim koji kosta 150.000e...
Jednostavno,taj automobil nema nikakvu osnovu da ima vecu cenu od Bmw-a 7.
Inace,evo par slika u poredjenju u flash-u:
http://www.flickr.com//photos/58772910@ ... 9669/show/
Koga zanima,fino uradjena prezentacija sa po mom ukusu najruznijim drvetom u Mercedesu koje postoji(fan sam tamnijeg drveta i drugih tamnih materijala)

I nemoj me pogresno razumeti,zaista mi se svidja Bmw 6 u svakom obliku,ali jednostavno,jedina zamerka mi je enormno velika cena.
Dakle,morao bi stojko da mi se digne kada udjem u njega ili da mi daju 10 godina garanciju sa besplatnim odrzavanjem da nadoknadi razliku, da bih izabrao 640i sa V6, 3.0i bi-turbo motorom pre nego CLS 500 sa V8 4.7 bi-turbo motorom...
Kazem ti da ovako napamet ne znam koji bih izabrao(da im je ista cena),ali me CLS nije uopste odusevio koliko sam ocekivao.