Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od NexT »

Ja ne mogu, al on ocigledno moze :kezo:

Samo gledam koji ce ministri biti i ne verujem...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Izbegavajte politiku na forumu! Hvala.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Dva puta godisnje proveravam Raiffeisen Online, jer mi dva puta godisnje uplacuju za najam zemlje na selu. I od ta dva puta kada proveravam, ja danas dobijem ovu poruku:

Nedostupnost ROL aplikacije
Poštovani korisnici,

Usled redovnog tehničkog održavanja, RaiffeisenOnLine aplikacija trenutno nije dostupna.
Za sve detaljne informacije možete kontaktirati naš Kontakt centar na telefon 011/3202-100.

Hvala Vam na razumevanju,
Vaša Raiffeisen banka
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Slucajnost rekao bih. Ovih dana su nesto menjali sistem, sada valjda konacno radi i iz drugih browsera a ne samo iz IE, bilo je krajnje vreme. Ja sam im jednom pre jedno tri godine slao mail i zalio se na to sto im ebanking radi samo iz IE, rekli su kako rade na tome i da ce biti podrzani i ostali, od tada je proslo samo tri godine :)

Inace generalno im OK radi taj ebanking na Raiffesenu...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Ne znam, ja sam se do sada logovao 6 puta za 3 godine. Jednom jula i jednom septembra. Jednom se desilo da nije radio opet zbog nekog problema (sutradan je proradio), a ostalih 5 puta je sve bilo ok. Evo sad je dosao jul, probam jubilarni 7. put, kad ono djoka. Ne radi 2/7 , to je 28% slucajeva. (istina, mali uzorak) :kezo:

A najgore sto placam odrzavanje tog racuna 1700 din godisnje (mesecno 150 din), a sve sto uradim na njemu je da dobijem 2 uplate po 30-tak hiljada za celu godinu.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Sredom veče valjda ne radi, piše tamo gde treba da piše tj. imam sliku u glavi da sam video obaveštenje, nekad je bilo nedeljom.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

A što toliko naplaćuju održavanje računa, ako nisi prijavio da ti je to račun sa stalnim prihodima (za platu)? U Intesi npr. možeš da uzmeš Maestro prepaid (podizanje samo na bankomatu do 90000 dnevno, ne može na šalteru, sve ostalo normalno), a za devize Visa Electron (nema nikakvih ograničenja) i oba imaju održavanje 0 (i nemaju nikakve druge skrivene troškove). Verujem da i ostale banke nude račune/kartice za koje se ne plaća održavanje.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Nemam pojma, kad sam otvarao racun morao sam da uzmem "ovaj" (ne znam koji je to) da bih mogao da imam pristup online. Kad se uzme "onaj" onda nemam taj "Raiffeisen online". (ne znam ni koji je ovaj, ni koji je onaj).
Inace u to vreme nije bilo nikakvih advanced kartica, samo ona stara skola... a mene mrzi da odem do banke da bilo sta pitam, jer mi je lose cim otvorim vrata posto je uvek guzva kao da se deli dzabe nesto (tacnije, uvek radi 50% manje sluzbenika nego sto je potrebno, kao da namerno to rade i prave guzvu).
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Uroš S. napisao: Kako ti možeš da budeš ministar bilo čega sa 30 godina?
Možda se vode pretpostavkom da sa svojih 30 godine ne zna sve rupe u zakonu kao neki iskusni. :)
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Srbija je tu gde jeste zato sto nacionalni avio prevoznik na letu od 45 minuta uspe da zakasni 30 :rofl: I to je svima normalno...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
snork
Reactions:

Post od snork »

NexT napisao:Srbija je tu gde jeste zato sto nacionalni avio prevoznik na letu od 45 minuta uspe da zakasni 30 :rofl: I to je svima normalno...
Nije to ništa, nekada kasne par puta više vremena nego što traje let. :mrgreen: Ali, generalno, kašnjenja aviona najčešće nemaju veze sa avio kompanijom koja leti, već sa aerodromom, vremenskim prilikama i raznim nepredviđenim događajima.

Ja volim JAT jer ne dave zbog štednje goriva kao neke druge kompanije, već ga uvek muški nagaze. :)
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Sad si me sa ovim podsetio na jednu anegdotu koju je jednom ispričao Lazanski, u gostovanju na nekoj televiziji. Pisao sam već o tome, čini mi se.

Mislim da je bio u Švedskoj, možda i grešim, ali uglavnom jedna od razvijenih evropskih zemalja. Imao je intervju sa ministrom odbrane i intervju se malo odužio, a on kasni na let. Po izlasku iz kabineta, zamoli sekretaricu da mu obezbedi jedno vozilo, kako bi stigao na avion. Ona ga zaćuđeno pogleda i saopšti mu da oni nemaju vozila za takve namene i da njihov ministar odbrane dolazi biciklom ili javnim prevozom na posao.
Onda je Lazanski pozvao našu ambasadu i u najkraćem roku je stigao vozač u Mercedesu, verovatno S klase.

Zato je Srbija tu gde jeste.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

na nasem fakultetu je bio ambasador nemacke pre par godina, i dosao je sa starom 7com iz 80tih, ali utegnuta, kao nova...

Bolji auto je imao nas fakultet...

mi smo bili sokirani da je covek dosao iz beograda autom starim 25 godina, i to ambasador nemacke...

...zato je srbija tu gde jeste, a nemacka daleko...
Korisnikov avatar
snork
Reactions:

Post od snork »

Nije dovoljno biti stipsa, treba nešto i raditi. :mrgreen:
Ђенерал Јанковић
Odgovori