Šta vas ometa na putu i van njega ?

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Šta vas ometa na putu i van njega ?

Post od pedja »

Ometaju me oni (iz suprotnog smera) koji nemaju dovoljno stpljenja, tj dodatnih 0,2s vremena, pa pale duga svetla, tik pre nego sto prodju pored mene. :palica:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

...kao i oni iz suprotnog smera sto voze na pola suprotne trake jer su nestrpljivi da preteknu i ne pada im na pamet da se vrate nazad kada se mimoilaze sa drugim vozilom
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Da li je moguce da ljudi uglavnom ne znaju da je deo izmedju ostrvom podeljenih traka dvosmeran, odnosno da treba da se ponasaju kao da ulaze u najobicniju dvosmernu ulicu? Izludjuju me idioti na Avalskom putu.

TT
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Sloba napisao:Koje tablice imas?

Sent from my HTC One V
Rasisto :mrgreen:

NS. Nema tu pravila sto se tice tablica.

NS je u mnogo cemu ispred BG(po pitanju putne infrastrukture), jer je makar malkice razvijan planski. Medjutim, vidi se da prerasta svoje kapacitete. Meni najvise u poslednje vreme pocinju da smetaju raskrsnice i skretanja na levo/desno(narocito kad su semafori blizu): traka za skretanje nije dovoljno dugacka, brzo se popuni pa se ponekad desi da je i traka za pravo zakrcena(a da se prestrojis nema sile, zahvaljujuci kolegijalnosti.)

Mislim da bi bilo dobro da se dozvoli na svim vecim raskrsnicama da iz desne trake moze da se skrece(kao kod SNP-a u Jevrejsku)
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Namerno pitam jer ako su RU, SM ili ŠA, otpor, i to tradicionalno, postoji i to nije tako samo u NS, već u celoj Vojvodini i Beogradu (sa tim da u Beogradu dodaju i PA na spisak). Naravno, to je gruba generalizacija u kojoj ne učestvujem, ali je tako. Sasvim sigurno, nije niodčega krenulo. Kod mene u ulici u ovom momentu ima najmanje pet automobila sa BG tablicama, a komšije su u pitanju za koje znam da su rođeni ovde ili bližoj oklini. I onda im neko u saobraćaju psuje majku beogradsku i.t.d. Jasna je poenta, svega - svugde.
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:

Post od superboss »

Ne sporim. Kao sto rekoh jednom vec: koliko se vozaci iz SM "cene" u NS je vec legenda :)

Mada, zaista sam se mogao svacega nagledati, kada vozaci iz malog grada dodju u malo veci grad i susretnu se sa enigmom zvanom kruzni tok: pa Svaba ne bi moga da im pomogne da ga desifruju.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Jel gledao neko Državni Posao prošle nedelje. Pominju RU i SM vožače. :rofl:

Off topic
Dragane, jel naslanjaš ruku na menjač? :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:

Post od superboss »

Off topic
Pa šta misliš što je gravitirao ka BIDžiju-do tamo može u prvoj da ode bez da dira ONO

:rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ja sam gledao, evo smejem se čim se setim. Rodom sam iz Rume, ceo dan smo jedan drugom slali link sa epizodom :rofl: :rofl: :rofl:
Ali kada je Čvarkov na pitanje zašto Sremci do sada nisu preplavili NS odgovorio "Pa što nisu došli, koje je tvoje logično objašnjenje? Zbog krivine! Njih je lakat krivina u Irigu zadržavala godinama!" :rofl: :kezo: :rofl: :rofl:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:

Post od superboss »

Off topic
A ja se pitao uvek zašto se Draganče nikada ne javi kad dolazi kod SekuliČa: sad mi je jasno, on mukica mora dva kružna toka da savlada+lakat krivinu u Irigu. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Sorry klaso, bilo je jače od mene.
Poslednja izmena od superboss u 20 Nov 2013, 22:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Nešto ih slabo pratim u zadnje vreme, ali kad sam čuo ovo sa lakat krivinom, plakao sam od smeha. :kezo: :kezo: :kezo:

Off topic
Dragane, kad budeš hteo do Sekulića, javi, ako treba da idemo zajedno, evo ... ja ću da vozim. :rofl:
Širim haos!
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Heinz napisao:Da li je moguce da ljudi uglavnom ne znaju da je deo izmedju ostrvom podeljenih traka dvosmeran, odnosno da treba da se ponasaju kao da ulaze u najobicniju dvosmernu ulicu? Izludjuju me idioti na Avalskom putu.

TT
Nisi u pravu, taj deo nije klasicna dvosmerna ulica. Pitao sam i nekoliko instruktora, kao i jednog pandura i taj deo se tretira kao centar raskrsnice i tu se vozila kontra mimoilaze.

Edit: kao i polukruzno kad radis, drzis uvrk levu stranu...

Sent from Xperia Z
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

nuk napisao:
NexT napisao:Ma sve je stvar u poznavanju grada i zeljom da improvizujes.

Prosli petak popodne ortak i ja krenemo zajedno sa BK prema Metropolu. On ima vremena, boli ga uvo, plus drnda sluzbeni auto i putovao je do Metropola preko sat vremena. Ja sam stigao za 27 minuta uz 25 prekrsaja, alternativne rute, prolaske kroz blokove, polukruzna itd...

Pritom nisam se uopste nervirao, bilo mi je extra, odvrnuo TDI i smisljao sta dalje :kezo:
Ovo i ja radim, u 60% slucajeva se ne dobije na vremenu ili se dobije nesto minimalno, po pravilu se napravi vise kilometara tako da je i potrosnja manje/vise identicna tako da ovakve varijante za prosecne vozace i nemaju smisla al' ja gorim kad stojim u kreni/stani koloni :)
Jbg, u Bg se i dobije, ogromne su guzve, retardirani semafori, bezobrazni vozaci a i ja koristim bas alternativne prolaze, tipa kroz blok u kom mi zivela devojka, ili sam isao u gimnaziju pa znam svaku rupu i prolaz... Uz najvecu guzvu u Bulevaru Pupina i Djindjica ja od Arene do Hajata stignem za 2 minuta kroz 22. blok, pa kroz 21. blok i u hajatu sam. Ako moram preko mosta idem zutom trakom do sredine mosta, pa ako je mnogo velika guzva idem ispod Kalisa... I isplati se za sad... Najgore mi je da sedim i ne radim nista, ko ovca :mrgreen:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

@svi lelemoodi koji su me isprozivali dok nisam bio tu - ne znam o cemu pricate, ja sam stavio bg table, i to sa kvacicom, bas ne pratite... i primetio sam da sam momentalno poceo da vozim kako treba :kezo:
Korisnikov avatar
sErGiO
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2012, 13:59
Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 16V

Post od sErGiO »

nixa napisao:
Heinz napisao:Da li je moguce da ljudi uglavnom ne znaju da je deo izmedju ostrvom podeljenih traka dvosmeran, odnosno da treba da se ponasaju kao da ulaze u najobicniju dvosmernu ulicu? Izludjuju me idioti na Avalskom putu.

TT
Nisi u pravu, taj deo nije klasicna dvosmerna ulica. Pitao sam i nekoliko instruktora, kao i jednog pandura i taj deo se tretira kao centar raskrsnice i tu se vozila kontra mimoilaze.

Edit: kao i polukruzno kad radis, drzis uvrk levu stranu...

Sent from Xperia Z
Upravo tako, samo što to mnogi ne znaju.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

Slika
Odgovori