Škoda Octavia 2013/2017 A7FL
Re: Škoda Octavia 2013
Superb je nezgrapan u odnosu na Oktaviu. Oktavia je neuporedivo skladnija.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Da, zadnji kraj Superba se nekako ne slaže sa sredinom auta (gledano sa boka) koja je nesrazmerno duga u odnosu na gepek... Ne sviđa mi se nimalo. Ovo je druga priča...
- HellBoy
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
- Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS

ili ova varijanta

Najzad su se odrekli onih glupih farova, i vratili se modelima predhodne genracije tj seriji I phase 2, kad su po meni imali najlepšu liniju do ovog novog modela, naravno, koji je pun pogodak

http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
uf predobra
skoda sa octaviom i seat sa leonom objasnili...

skoda sa octaviom i seat sa leonom objasnili...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Što se dizajna tiče, već je ižvakana tema od strane grupacije, kako unutra, tako i spolja. Ne sumnjam u robustnost i pouzdanost novog modela, niti u to da bi mi jedan komad smetao pred kućom, ali da se nešto oduševljavam dizajnu, ne vidim nekog razloga za to. Šta je Passat B6 bio pre 7-8 godina, ako je ovo dizajn o kome vredi pričati?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ovaj dizajn se trazi u moru UFO dizajniranih vozila.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Slazem se. Meni se bas svidja sto je cela grupacija presla na ostre linije.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Od Pola, preko Up!-a, Passata, Leona, Rapida, Golfa 7 pa sada do ove Octavie - sve mi se baš sviđa. Za razliku od recimo novog Aurisa ili 208 koji mi uopšte nisu jasni na koga ciljaju.
No, ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja
No, ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja

Sloba napisao:Što se dizajna tiče, već je ižvakana tema od strane grupacije, kako unutra, tako i spolja. Ne sumnjam u robustnost i pouzdanost novog modela, niti u to da bi mi jedan komad smetao pred kućom, ali da se nešto oduševljavam dizajnu, ne vidim nekog razloga za to. Šta je Passat B6 bio pre 7-8 godina, ako je ovo dizajn o kome vredi pričati?

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
nemus napisao:Vrlo verovatno moj sledeci automobil....mogu da zamislim kako ce vRS verzija da izgleda

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Al" karavan! 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1Sloba napisao:Što se dizajna tiče, već je ižvakana tema od strane grupacije, kako unutra, tako i spolja. Ne sumnjam u robustnost i pouzdanost novog modela, niti u to da bi mi jedan komad smetao pred kućom, ali da se nešto oduševljavam dizajnu, ne vidim nekog razloga za to. Šta je Passat B6 bio pre 7-8 godina, ako je ovo dizajn o kome vredi pričati?
I ja se potpisujem ispod ovoga.
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
RS sa dobošima na zadnjem točku.