Aj ja cuda se iscimam da dovedem ovde jednog drugara, imao bi svju ficu da predstavi. Pa eto ako se skupi par tema sa oldtimerima moze se lako iz garaze prebaciti u novootvorenu rubriku. Po meni gibanitza trenutno svoju bubu moze smestiti u rubriku garaza (naravno ako hoce i ako je na to mislio).xD
Nije problem. Mogu da počnem od predstavljanja modela uopšteno (copy&paste) a može i moja Buba iz garaže da se prebaci u tu rubriku. Nadam se da će i Starac Vujadin pomoći u tom delu foruma, čovek je vrsni poznavalac i moram mu iskazati poštovanje i pored naših neslaganja.
Volkswagen Polo 1.4 TNG 2010 Volkswagen Buba 1200 1974
Ogi razlog naseg dolaska na ovaj forum ne mora da bude usko vezan sa licnim stavom na nekom drugom forumu. Stoga mislim da bilo kakvo aludiranje i negativno pominjanje drugog foruma ("znate vec koga, onog cije se ime ne izgovara" :lol: ) nije onako drugarski prema tom drugom forumu. :mig:
Kazes npr "ovde mi je super, dobra ekipa, teme u kojima ima sto sta da se procita, i u zadnje vreme poprilicno visim po ovom forumu". Ovako izvuceno iz konteksta moze zvucati kao da kazes za tamo neki drugi forum kako je los, ne odgovara ti ekipa koja postuje... itd.
Cist racun, duga ljubav.
Ja eto upadam povremeno na jos par foruma. Ako imam sta da kazem, reci cu, ako ne cutacu. Eto ovde imadoh potrebu ovo da iznesem. xD