Grupno zatamnjivanje stakala
Re: Grupno zatamnjivanje stakala
HellBoy napisao:sebekkg napisao:Veruj mi da nadjem od dobavljaca foliju, kupio bih i sam bi je postavio. Doduse uzeo bih to malo vise nego sto mi treba i malo provezbao. Ima masa uputstava na internetu kako se postavljaju folije, sta je sve prvo potrebno uraditi pre i posle, i sta od alata i hemikalija. Nije to nikakava nauka, ali je jedini problem sto niko nece da ti proda folije na tako malu kolicinu.![]()
Mogu ti poslati komad folije, uopšte nije probem, samo ćeš morati da platiš dostavu, pa vidi dali umeš...
hvala, hellboy,

E da je samo ta plastična stvarčica.... A gde su brisači za čišćenje stakla, grebači, fajtalica za sapunicu, pa sapunica, MEKANI skalpeli (da ne oštetiš staklo pri krojenju), ubrus papir, metar, lenjir, i na kraju živci. Nije to baš tako naivno 

I toalet papir. 

ja zakazao fokusa za ponedeljak kod jovana, samo zadnji deo auta, u neku svetliju varijantu, mozda 40tak procenata ili tako nesto, odlucicu na licu mesta...
bio danas fokusom, uradio sam samo nazad folije, 40 posto, kao bobrock na oktaviji... sa popustom izaslo 50e, zadovoljan sam...
jako sam se dvoumio da li da stavim 60 ili 40, pa sam se ipak odlucio za manje zatamnjenje. mozda sam i pogresio, naoko je mala razlika izmedju prednjih i zadnjih stakala, ali sunce unutra osetno slabije bije pozadi nego napred, sto mi je bila pocetna ideja, nisam jurio neki gangsta look...
bice ovih dana i slika...
jako sam se dvoumio da li da stavim 60 ili 40, pa sam se ipak odlucio za manje zatamnjenje. mozda sam i pogresio, naoko je mala razlika izmedju prednjih i zadnjih stakala, ali sunce unutra osetno slabije bije pozadi nego napred, sto mi je bila pocetna ideja, nisam jurio neki gangsta look...
bice ovih dana i slika...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Trebao si više. Gangsta look bi ti se složio sa hromiranim kvakama. 

Širim haos!
Kako sa 40 posto zatamljenja slusati Wu Tang Klan sad ? Nije to to
Trebao si lepo 85 pa nek ide zivot 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Al mi nije jasno što nisi i napred, barem 25%, znači i to za sunce a koliko vidim to ti je i bio motiv?
nisam jer se to ne bi ni primetilo... ovako je ostala opcija da stavim 40 posto i napred kao bobrock, da kompletiram ceo auto u istu nijansu...vozicu malo ovako pa cu videti. nocas sam provalio da kroz zadnje staklo sad mnogo manje bljeste nenastelovani farovi...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Baci neku sliku da vidimo kako izgleda. Meni je 40% bio prvi izbor.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nego kad ja to mogu da vidim? 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Po meni je to preslabo zatamnjenje...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...