Možda proveravaju kola? Servis ne bi trebao da bude samo zamena potrošnih delova, nego i detaljan pregled, kačenje na komp, čišćenje EGR i šta već sve može da bude osetljivo na konkretnom primerku automobila.
Meni nije žao da dam 2 crvene više servisu kad sve živo čačnu na autu na malom servisu.
U Renault servisu ispostave onu "semafor" listu pregleda automobila, a ako je nesto hitno, zovu i pitaju da li da rade. Sitnice kao sijalice i slicno zamene. Cena? Uracunata u servis.
U Porscheu za Golfa, kupljenog polovnog kod njih, na prvom servisu im je napomenuto da malo pogledaju da li je sve u redu, tj da li treba da se radi nesto osim malog servisa. Cena oko 5k. Sijalicu za pepeljaru ne bi zamenili da im nismo rekli. Da ne kazem da je servis izasao 2,5x skuplje od onoga.sto je prodavac "procenio".
bane valjevo napisao:Mali servis za Getza, ravno 10 hiljada dinara. Kod Mileta Pileta.
U bre Bane, pa jeftinije bi bilo da si otišao u Hyundai. Taj Mile Pile dere samo tako.
Ja sam jednom (dok sam vozio Getz) poslao mail u tri ovlašćena servisa svi su mi različitu cenu napisali od 4.500 do 8.000 din
mada oni ne znaju dok ne vide dali treba još nešto osim ulja, filt.ulja, filt goriva...
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Dobio sam i poklon - baš lepu i originalno upakovanu crvenu šolju za čaj/kafu "Shell-Ferrari (dali mi da biram hoću li čašu ili privezak za ključeve sa istim logom). Pošto su krenuli da sipaju Shell ulje - svi koji zamene ulje dobijaju nešto od njih na poklon (kačket, čaša, privezak i slično). Poklon akcija traje do isteka zaliha poklona.