Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Luftiranje svakako...mozda malo omeksivaca pa da istrljas ... ne znam sta bi drugo mogao da preporucim.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Od silnog biranja, jos nih nisam kupila/ugradila...
Ovog proleca OBAVEZNO!!!

Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Moj Pežo se nakon kupovine osetio na duvan i ovo je bio lek:

Držiš ga u tapaciru vrata dok ne voziš auto, kada voziš, skloniš ga u kasetu. Posle jedne ture, ni d od duvana se nije osetilo. Verovatno je tako i sa smradovima drugih vrsta.

Držiš ga u tapaciru vrata dok ne voziš auto, kada voziš, skloniš ga u kasetu. Posle jedne ture, ni d od duvana se nije osetilo. Verovatno je tako i sa smradovima drugih vrsta.
Kupila sam Ambipur sprej, imam dve bocice sa mirisom (trecu su mi polomili prilikom pranja) i jednu jellkicu.. Nema pomoci, ali ocajna sam, probacu sve... 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ovaj drugačije radi jer je namenjen za prostorije. Nekako se uvuče u pore automobila i nakon vađenja, a pri svemu tome nije agresivan kao mirišljavci za kola i pored svoje veličine i namene.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Prohodno je do perionice, kaže Johnny. 
I ja ću kod njega na dubinsko, samo da još malo otopli. Mada mislim da greje kaloriferima sad kad je hladno, ali mi nekako bolje deluje kad se osuši prirodno.
Ja sam taj što Sloba preporučuje koristio u stanu i kancelariji i stvarno je dobar, nije agresivan.

I ja ću kod njega na dubinsko, samo da još malo otopli. Mada mislim da greje kaloriferima sad kad je hladno, ali mi nekako bolje deluje kad se osuši prirodno.
Ja sam taj što Sloba preporučuje koristio u stanu i kancelariji i stvarno je dobar, nije agresivan.
Posetite www.garaza.rs !
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Uplatio sam i ja ovo za pranje.
Nixa ako ne odes do 01. marta mozemo zajedno, posto ja pre toga necu ici [nemam vremena, a i zima nije gotova
].
Nixa ako ne odes do 01. marta mozemo zajedno, posto ja pre toga necu ici [nemam vremena, a i zima nije gotova

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Modesty napisao:Kupila sam Ambipur sprej, imam dve bocice sa mirisom (trecu su mi polomili prilikom pranja) i jednu jellkicu.. Nema pomoci, ali ocajna sam, probacu sve...
Trebala si da pokusas sa onim sto sam ti preporucio, jeftino je i mislim da je izuzetno delotvorno.
Pogledaj ovaj video i probaj da otklonis smrad na ovaj nacin.
http://www.videojug.com/film/how-to-get ... -of-carpet
savet: sipaj vise sirca nego sto kazu u klipu neka bude odnos sa vodom 50:50.
I mozda bi bilo pametno da ponovis postupak jos jednom. Nemoj da se bojis, sirce vrlo brzo izvetri samo po sebi + ce soda bikarbona sve mirise da izvuce.
Ima jos jedan dobar klip. Mozes i ovo da primenis. Pogledaj pa sta ti se vise svidi. Ili obe stvari primeni.
http://www.videojug.com/film/how-to-odor-removal
Modesty,
da ti se nije nesto zavuklo u kola -pa crklo, a ti to povezala sa tom flekom. Pregledaj detaljno auto, nek' ti neko zaviri pod itison(
), mozda je u sedistu ili prtljazniku. I mrtav guster zna da zesce dismr. 
da ti se nije nesto zavuklo u kola -pa crklo, a ti to povezala sa tom flekom. Pregledaj detaljno auto, nek' ti neko zaviri pod itison(

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Trebala si odmah na klasicno pranje..ono vreme iako hladno bilo je suvlje i neuporedivo bolje od ove vlage koju sada imamo za susenje.Modesty napisao:Da se javim vezano za "moj slucaj"...![]()
Bila sam kod Johnija, jos kad je bio onaj prvi sneg. Nisam imala vise od sat vremena, ali kad je zavrsio nista se nije osecalo.. Sutradan i narednih dana, "miris" se polako vracao, tako da je jos tu i izludjuje me...
Kad se malo prolepsa vreme, tj. otopi sneg (mislim da sad ne bi ni mogla da izadjem do njega) otici cu verovatno na komplet unutrasnje pranje, jer vise ne znam da li je ceo enterijer pokupio miris, pa da pokusam i to i da mu dam vise vremena za rad.
Deca negoduju maksimalno, cak insistiraju da prodam ovaj i kupim drugi auto, a na tom mestu nece nijedno da sedi, vec se zguraju na onu drugu polovinu...
Mada "sundjeri" u sedistima gotovo da i ne upijaju vodu.
Skroz sam zaboravila na bakin puder, sto mu dodje prasak za pecivo, a ne soda bikarbona... Mozda je ipak bolje sodu bikarbonu staviti... Ubelece mi se itison, da li cu to moci posle da izvucem? Iskreno, sirceta se plasim... :trljamoci:
Ne verujem da je nesto crklo, jer se to odjednom osetilo kada je ona usla u kola, mislila sam da je nesto spolja uslo vazduhom kada je ona ulazila...
Isla sam u Desetku tada, ali nisu hteli da mi rade da ne bi napravili vecu stetu, i tada su bili veliki minusi.
Ne verujem da je nesto crklo, jer se to odjednom osetilo kada je ona usla u kola, mislila sam da je nesto spolja uslo vazduhom kada je ona ulazila...
Isla sam u Desetku tada, ali nisu hteli da mi rade da ne bi napravili vecu stetu, i tada su bili veliki minusi.
- sasa lbg
- Kontakt:
Pa ako ti je to kako ti kazes "tvar" na podu tj tepihu sto ne uzmes kantu sa vodom i sama to operi!
Vode ne deluje, kao da je neki lepak ili tako nesto.
- sasa lbg
- Kontakt:
Probati mozda firnajzom ili rastavracima za boju ,benzinom...onako pazljivo mada to rastvara i tepih mozda !?! ali ja bi probao
Ja ću najverovatnije sad za vikend sa Ogijem...auto mi plače za pranjem...steva_anya napisao:Uplatio sam i ja ovo za pranje.
Nixa ako ne odes do 01. marta mozemo zajedno, posto ja pre toga necu ici [nemam vremena, a i zima nije gotova].