Crna Gora kolima
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Re: Crna Gora kolima
Ako je problem sa detetom onda je bolja opcija putovati nocu, tada mu se spava a i ljuljuskanje u kolima ce mu prijati da bolje zaspi.

Re: Одг: Crna Gora kolima
Vozio sam par puta nocu i nikako mi ne odgovara. Nadam se da se nisam zeznuo 
sent using Tapatalk

sent using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Daj mu da vozi 

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Rodjak ima slican problem sa dvogodisnjim detetom kada treba da putuje, obavezno tada po mogucnosti ide nocu.

Mozda nije navikao na kola? Nas klinac cim sedne pocne da uziva i komentarise okolinu. Posle se umori od gledanja i zadrema. Ipak put prilagodimo njegovom rezimu, da se uhvati malo prirodnog sna rano ujutro, dorucak kad mu je vreme i da se malo izjurca na pauzi pa se ide dalje. Dalje isto i za uzinu i za rucak ako treba. Od kad se rodio ne izlazi iz kola, sa 3 meseca je vec bio u GR, a po gradu je najmanje 3-4x nedeljno u kolima. I tek treba da krene u vrtic, naravno kolima 

Naš nije toliko često u autu, ali to je jedna od retkih stvari gde sam ostao dosledan. Otkad je beba navikao sam ga da sedi sam pozadi i nema nikakvih problema. Do Grčke i nazad smo putovali po danu, on naravno sam pozadi. Ima 2g i 3m, a inače je natprosečno aktivno dete.
Potrebno je jednom napraviti lepu pauzu da se izjurca i sve je ok. Češće od toga nema potrebe.
Tapatalk
Potrebno je jednom napraviti lepu pauzu da se izjurca i sve je ok. Češće od toga nema potrebe.
Tapatalk
Pošteno govoreći i ja bi se unervozio da sam suvozač.
Ja putujem noću na more. Dete prespava ceo put. Čak ne mogu reći ni da mi je teže, jer volim da vozim noću.

Ja putujem noću na more. Dete prespava ceo put. Čak ne mogu reći ni da mi je teže, jer volim da vozim noću.
Da se javim samo,imam najdivnijeg saputnika na svetu.
Krenuli smo u pola 5 ujutro i tek kod Uzica je poceo da se buni. Posle pauze od nekih pola sata bio je miran do Zabljaka gde smo napravili drugu i poslednju pauzu. Vise je negodovao za neku polucasovnu voznju po gradu nego za ovih 11h. Totalna suprotnost od ocekivanog 
sent using Tapatalk

sent using Tapatalk
Kojim kolima putujete ?
Astrom smo.
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
Upropastio si mu fazon. 

E jbg
Kad ne citam izmedju redova
sent using Tapatalk
Kad ne citam izmedju redova

sent using Tapatalk
evo samo da se javim da sam se vratio iz cg i put preko zabljaka je stvarno neverovatan... mnogo brzih krivina, malo saobracaja... pravo uzivanje za voznju
imao sam i druzenje sa policijom... preticanje na punu liniju kazu, iako je bila malo isprekidana za skretanje na pumpu
zaustavili su me, ogranicenje 50kmh a isao sam preko 100kmh,sreca nisu stigli da me izmere posto sam preticao kolonu
kazu da je kazna za preticanje na punu 80eura, planirao sam da probam da im dam 10-20e ali mi rekose da je pokusaj davanja mita krivicno delo
na kraju nisu hteli nista da uzmu,a nisu mi ni pisali kaznu... bas sam se iznenadio
u povratku sam na granici zavrsio na sluzbenom parkingu... kontrolisali su me sat ipo vremena
prvo mi je neka dzukela njusila auto i trazila drogu, onda su nekim ultrazvucnim aparatom merili gustinu auta(sta god to bilo morali smo da se odaljimo jer kazu da zraci)
, vadili smo sve stvari iz auta,stvar po stvar... poludeo sam

imao sam i druzenje sa policijom... preticanje na punu liniju kazu, iako je bila malo isprekidana za skretanje na pumpu

u povratku sam na granici zavrsio na sluzbenom parkingu... kontrolisali su me sat ipo vremena

prvo mi je neka dzukela njusila auto i trazila drogu, onda su nekim ultrazvucnim aparatom merili gustinu auta(sta god to bilo morali smo da se odaljimo jer kazu da zraci)

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
I, sta su ti nasli ?