Univerzalne, ALL SEASON, M+S, gume kupovina da ili ne?
Re: Univerzalne, ALL SEASON, M+S, gume kupovina da ili ne?
Hoćeš da kažeš da bi sa AS gumama krenuo na put na kome je velika verovatnoća da te uvati mećava?
Ja ne bih.
Ja ne bih.
Već me bila uhvatila.
Ja bih smeo, AS guma je uglavnom zimska, a normalnom i mudro vožnjom se 99% problema izbegne
Smeo bih i ja ako moram, ali se ne bih osećao prijatno.
Vozio na Pugu GY Vector, a keva ima na Kalosu neku Savu i nije to ni blizu dobre zimske gume po snegu.
Kevu su As odlično rešenje. Vozi s vremena na vreme, ne brza nikada, po snegu ne vozi nikada, a ja ne moram da se zezam sa sezonskom zamenom. Meni nisu rešenje.
Vozio na Pugu GY Vector, a keva ima na Kalosu neku Savu i nije to ni blizu dobre zimske gume po snegu.
Kevu su As odlično rešenje. Vozi s vremena na vreme, ne brza nikada, po snegu ne vozi nikada, a ja ne moram da se zezam sa sezonskom zamenom. Meni nisu rešenje.
Nisu ni meni, jer uvek idem na neku planinu, i uvek bar dva puta u sezoni (po ceni jednog zimovanja)
Ali mislim da, kad bih morao, mogao bih sa AS
Ali mislim da, kad bih morao, mogao bih sa AS
Vozili smo i na letnjim zimi tako da sve može, pitanje je koliko je smisleno i šta se dobija, a šta se gubi.
E pa tu se onda vraćamo na pitanje s početka:
Da li biste radije posedovali 4 zimske i 4 letnje gume ili 8 univerzalnih, po istoj ceni?
Npr. ja bih radije posedovao oba seta.
Isto tako bih rado posedovao i dva, najbolje tri automobila.
Npr. megan rs, hilux i govnocento. Onda bih čak mogao i da uštedim na gumama, jer na megana ne bih nikad stavio zimske gume, samo letnje uhp. A na hiluxa samo uber 4x4. Dok me za govnocento bas briga.
E sad većina ljudi u Srbiji se prema svojim automobilima ponaša kao ja prema govnocentu. Ne menjaju ni kočionu tečnost i motorno ulje, a kamoli gume. Kupuju polovne kakve bilo.
Da li biste radije posedovali 4 zimske i 4 letnje gume ili 8 univerzalnih, po istoj ceni?
Npr. ja bih radije posedovao oba seta.
Isto tako bih rado posedovao i dva, najbolje tri automobila.
Npr. megan rs, hilux i govnocento. Onda bih čak mogao i da uštedim na gumama, jer na megana ne bih nikad stavio zimske gume, samo letnje uhp. A na hiluxa samo uber 4x4. Dok me za govnocento bas briga.
E sad većina ljudi u Srbiji se prema svojim automobilima ponaša kao ja prema govnocentu. Ne menjaju ni kočionu tečnost i motorno ulje, a kamoli gume. Kupuju polovne kakve bilo.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Valjda su svi punoletni ovde pa da odluce sta im treba. Dokle god se svi slazemo da su letnje+zimske nesumnjivo bolje u apsolutnom smislu, ne vidim sto neko ne bi mogao voziti AS ako mu je to DOVOLJNO dobro
Meni licno ne bi radile posao, prvi put kad krenem na more zavrsio bih u jarku pored puta.

Meni licno ne bi radile posao, prvi put kad krenem na more zavrsio bih u jarku pored puta.
Zašto, pobogu? 
Šta ćeš u jarku?

Šta ćeš u jarku?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Dokazuje da nemaju gripa za besnih 100 astmo konja 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Možda je mislio na Bački Jarak? 

Ide sasvim dobro tih 100 konja, i sasvim dovoljno za jarak, i za Dunlop
Ali u jarak nećeš sleteti ni na felnama
Ali u jarak nećeš sleteti ni na felnama

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Prosle godine sam proklizao na serpentini pa umalo da bude kanjon, a ne jarak, a bio sam na michelinkama. Al dobro, vidim da krece podjebavanje pa cu vas ostaviti da se zabavljate
Odma se ljuti... Asfalt u CG zna da bude zajeban, ako pišeš o onome kada si pokušavao da stigneš nekog dizelaša.
Proklizao dok si vozio normalno ili si mu dušu vadio?Rakhil napisao:Prosle godine sam proklizao na serpentini pa umalo da bude kanjon, a ne jarak, a bio sam na michelinkama. Al dobro, vidim da krece podjebavanje pa cu vas ostaviti da se zabavljate