Magla

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Magla

Post od H4wkeye »

Uroš S. napisao:Skoro je jedan "Švajcarac", pre par dana zatvorio izlaz sa benz. pumpe, uz to stoji po sred pešačkog. Naravno BMW, ćale se provlači pored i pita ga jel tako i u Švajcarskoj radi, on nešto krenuo da napušava i krenuo za nama nešto kao cima volan zaleće se.

Morao sam i da napušim jednog sa Panamerom takođe Švajcarca jer je kenjao nešto matorom od bukvalno 75 godina u Vartburgu, da, Vartburgu, pošto mu je matori svirnuo da se skloni sa mesta na pumpi jer je odavno platio i seo u kola, i mali debeli bilmez izlazi napolje da sere matorom, bila mu je tu neka kurva na suvozačkom koja se pridružila napušavanju dekice, morao sam da ga izmarširam nazad u auto, samo je pogledao u pod i bez reči otišao. Klasičan kompleksaš, pokažeš zube i pretvori se u miša.

Baš nisam zapazio da su nešto obzirni i propuštaju pešake, naprotiv, najbahatiji su učesnici u saobraćaju. Moraju u CH da budu manji od makovog zrna pa je to ponašanje i očekivano.
:bravo: :bravo: Ako sto si mu rekao, pun mi je k tih mamlaza iz inostranstva koji dolaze ovde i kurce se. Pozarevac ima taj problem leti cesto, jer kamara ljudi iz Branicevskog okruga radi po Austriji itd. i onda kad doju leti to je katastrofa. Nerviram se svaki put kad krenem negde autom. Malo su ih smirili ovo leto doduse, policija ih je cepala samo tako.
Korisnikov avatar
NidzaV8
Banned
Reactions:
Pridružio se: 17 Okt 2013, 09:50

Post od NidzaV8 »

To za Pozarevac leti sam se licno uverio ...Mada to i vi civili treba da cepate imalo bi jaci efekat :D
Poslednja izmena od NidzaV8 u 30 Dec 2013, 15:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ihh, Ghibli je bombona :)

Sto se tice gastarbajtera,evo,jedna situacija se bas sinoc dogodila... Kupujem ti ja picu ,oko 3 ujutru u Pizza Cutu... Lik mi stavi na otvor 3 parceta pice,ja se odaljim malo da stavim prvo kusur u dzep,a car iz novog Bmwa 5, stane da kupi picu,ja ga kucnem po ramenu,kazem samo malo,on se okrene,pogleda me i totalno iskulira... Onda sam ga lepo gurnuo,pa kada je pao i isprljao koznu jaknu,krenuo nesto da skakuce od besa, u medjuvremenu je njegov drugar izasao iz kola,gde je moj drugar izasao i rekao mu da sedne nazad iste sekunde,pa se ovaj malo smirio,jer je skapirao da nece dobiti pomoc drugara,ali posto sam se ja iznervirao do tacke da vec ne mogu da ga iskuliram ,naterao sam ga da na kraju posle svega, stane metar od prozora,i da pusti svih 5oro ljudi tamo preko reda,dok sam ja iz kola jeo picu i gledao ga kako ih pusta. Tablice,Wien.

Da sve to bude ontopic,napolj je zaista bila velika magla :)

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Što mu nisi seo na krov i jeo? Mislim da ti se ne magle prozori kad je već gadna magla napolju. :kezo:
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ne brate,zaista pizdim bas zbog ovog sto kaze Floyd...
Otisli tamo,poceli da zaradjuju vise od nas ovde,pa se vrate da se kurobecaju,i lece komplekse,glume ludilo,misle da nekog bole stojko sto on vozi Bmwa i slicno...
Da vidis ti taj stav,i kako me je pogledao i odjebao pogledom,kao sam mu sitno trazio,sa plasticnom flasom vina u ruci...
Iskreno,da sam bio odmorniji,ili nervozniji,tesko bi se lik izvukao samo sa prljavom jaknom i cekanjem reda,posle onog skakutanja koje je izveo...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Ma razumem te ja skroz. I mene nerviraju kad krenu ovde da talasaju, a znam da su u D, A ili CH manji od makovog zrna.

Nego si bio samo sa jednim drugom?
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Da,sto? Si me video?
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

NidzaV8 napisao:To za Pozarevac leti sam se licno uverio ...Mada to i vi civili treba da cepate imalo bi jaci efekat :D
Slazem se :D
Poslednja izmena od H4wkeye u 30 Dec 2013, 15:47, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Xepoj87 napisao:Ihh, Ghibli je bombona :)

Sto se tice gastarbajtera,evo,jedna situacija se bas sinoc dogodila... Kupujem ti ja picu ,oko 3 ujutru u Pizza Cutu... Lik mi stavi na otvor 3 parceta pice,ja se odaljim malo da stavim prvo kusur u dzep,a car iz novog Bmwa 5, stane da kupi picu,ja ga kucnem po ramenu,kazem samo malo,on se okrene,pogleda me i totalno iskulira... Onda sam ga lepo gurnuo,pa kada je pao i isprljao koznu jaknu,krenuo nesto da skakuce od besa, u medjuvremenu je njegov drugar izasao iz kola,gde je moj drugar izasao i rekao mu da sedne nazad iste sekunde,pa se ovaj malo smirio,jer je skapirao da nece dobiti pomoc drugara,ali posto sam se ja iznervirao do tacke da vec ne mogu da ga iskuliram ,naterao sam ga da na kraju posle svega, stane metar od prozora,i da pusti svih 5oro ljudi tamo preko reda,dok sam ja iz kola jeo picu i gledao ga kako ih pusta. Tablice,Wien.

Da sve to bude ontopic,napolj je zaista bila velika magla :)

:klanjamse: Svaka cast. :bravo:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Xepoj87 napisao:Da,sto? Si me video?
Ne nego se pitam ko koristi maglu da pojede dva parčeta. :kezo:
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Haha,to mi je standardna mera :)

Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

heroj je nasao magli jednu od boljih namena :kezo: :kezo:
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

:kezo:

Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

NexT napisao:
zdushan napisao:Koliko sam cuo, radari su kod nas zabranjeni, barem u smislu opreme kod kupovine novih vozila.
Odakle ti to?
Mercedesi se i kod nas prodaju sa Pre Safe i Distronic-om... Koliko sam ja upucen... Znam za jednu w221 koja sigurno ima Distronic, kupljena u O brigada

To sam cuo od coveka koji ga vozi. Njegov gazda je insistirao na radaru (i jos nekim dodatnim stvarima) tako da je auto narucen u nemackoj, ovaj moj drugar je dobio avionsku kartu da ode u D i da ga doveze.
Ponavljam, nista ne tvrdim, samo prenosim sta mi je receno: Navodno, i vojska i policija prave problem, i zbog toga je kod nas sistem nedostupan.
Ja se uopste ne razumem u te "premiJume", ali verujem da ovde ima dosta strucnjaka koji znaju sve o tome.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Evo,ja ti, kao strucnjak Mercedes cenovnika ,kazem da moze kod nas da se naruci distronic :)

Odgovori