pedja napisao:Kada bolje razmislim, sa ovim online pravilima poslovanja, isplati mi se da kupim - odradim sta treba i vratim, u roku od 14 dana.
Pa ponovo uzmem kada zatreba
Ovo su u USA neki ljudi koristili, iako je po meni
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ljuba napisao:Ovo sam danas dobio u sanducetu, izgleda zanimljivo za pokusaj sredjivanja nekih ulubljenja
Raspitaj se da li je standardna topljiva plastika za taj "pištolj" ili neka posebna i mani ove sa dve leve ruke.
Drugaru na krovu kola ostali ulubljenja od oraha. Ovo mi dalo ideju za saniranje.
Postoji jako dobar razlog zasto u Srbiji ima max 10 (ako i toliko!) servisa/ljudi koji se time iole ozbiljno bave - a to nisu "dve leve ruke".
Da je tako lako, svaka budala bi ispravljala lim i naplacivala 20 evra po ulubljenju.
Za pocetak pogledaj uzivo nekog od njih kako sredjuje najobicnije ulubljenje od grada ili udarca vratima i sve ce ti biti jasno. Mani internet snimke na kojima se u 3 sekunde ispravi lim, a uopste se ne vidi na snimku da to nije "i" od ispravljeno i da ima tu jos mnogo dodatnog cekicanja i ponovnog izvlacenja.
Lim ako se "istegli" - onda mozes da ga bacis iliti jedino da ga gitujes i farbas.
p.s. Gledao sam i Dukija iz Zemuna i jos dva majstora.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ma samo mi zvucalo interesantno za igranje. Za sada mi ne treba, ali sam svojevremeno razmisljao intenzivno o bas slicnom aparatu, a za 16,50 eura nije nesto skupo