Testovi automobila - Opšta tema o modelima

Utisci nakon vožnje nekog automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima

Post od NexT »

Uroš S. napisao:Da da, dobar jeste, ali nema elemenata za vozdizanje u rang božanstva :mrgreen:
a zamisli na auto-putu idu dve Cozmorole iste boje i u ok stanju, a ni jednu ne vozi COzmo :kezo:
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Polako sa teskim recima. Samo je JEDNA COZMOROLLA :rofl:
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mnogo je gadna... jezivo gadna....
I moze da bude koliko god pozeli kvalitetna,ali ne bih je uzeo ni pod razno u razmatranje..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

:plusone:
Katastrofa... :kuku:
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Meni je malo manje gadna na ovim slikama iz saobraćaja nego na onim fabričkim, gde kao da se trude da istaknu najružnije detalje. No, uskoro će i sajam automobila pa ćemo da vidimo uživo kako to izgleda.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Pa sta znam, meni je sada samo zadnji kraj ruzan, iz profila i od napred mi je ok. Ali zato zadnji kraj je uzas.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ne znam da li Japosi imaju fetis prema neproporcijalno velikim farovima ili sta. Najlepsa je generacija aktielnog modela pre FL-a. :zbunjen:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Juce sam vozio BMW Z4, poslednji model.
Da zanemarimo sto je auto jako zanimljiv za voznju, prava igracka, dakle ne mogu to nazvati autom vec pre svega odlicnom igrackom.

Ali zaista ne smatram da je normalno danas napraviti auto koji nije za ljude preko 180cm!!! Ajde sto ja sa 2m tragikomicno izgledam u njemu, ali ni osetno manji ljudi od mene unutra nemaju mesta. Vlasnik auta ima nekih 180-185cm i priznaje da mu je na knap. A meni... hehe, gurnem sediste skro nazad, stavim ga skroz dole, glavom udaram, fali mi nekih 10cm, volan mi stoji preblizu, sve mi tesno, tako da sam ga vozio maksimalno pogrbljen i savijen. Kada smo otvorili krov, ispravim glavu i tada ne vidim nista od puta ispred jer tacno ispred ociju mi stoji gornji stub iznad soferke, naravno opet je neophodno pogrbiti se da bi bilo sta vide. Naravno i generalno je preglednost neverovatno losa, jednsotavno soferka je smesno mala, sve je klaustrofobicno te mora biti tako.

Ali osecaj iza volana je neverovatan, imate utisak da ste u kokpitu aviona jer je soferka jako mala, a kraj haube se ne vidi gde je, samo se izgleda da je ima bar 3m ispred :) Jako tripozno izaci sa parkinga jer imate utisak kao da imate neki top ispred sebe koji se prostire nekoliko metara unapred i da cete kada skrecete zakaciti sve u radijusu od 5m okolo.

Sve u svemu zasta jako aznimljiva igracka, ali iskljucivo za ljude ispod 180cm :)
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Upravo precrtah Z4 sa spiska za kupovinu :mrgreen:

I mene je iznenadio Z4 kad sam ga prvi put video uživo koliko je mali. Ne znam da li je slična stvar sa ostalim mini roadsterima, npr. Mazda MX-5 i slično.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Laki, jel si spustio sediste do poda? :kezo: :mrgreen:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Laki021 napisao:Juce sam vozio BMW Z4, poslednji model.
Da zanemarimo sto je auto jako zanimljiv za voznju, prava igracka, dakle ne mogu to nazvati autom vec pre svega odlicnom igrackom.

Ali zaista ne smatram da je normalno danas napraviti auto koji nije za ljude preko 180cm!!! Ajde sto ja sa 2m tragikomicno izgledam u njemu, ali ni osetno manji ljudi od mene unutra nemaju mesta. Vlasnik auta ima nekih 180-185cm i priznaje da mu je na knap. A meni... hehe, gurnem sediste skro nazad, stavim ga skroz dole, glavom udaram, fali mi nekih 10cm, volan mi stoji preblizu, sve mi tesno, tako da sam ga vozio maksimalno pogrbljen i savijen. Kada smo otvorili krov, ispravim glavu i tada ne vidim nista od puta ispred jer tacno ispred ociju mi stoji gornji stub iznad soferke, naravno opet je neophodno pogrbiti se da bi bilo sta vide. Naravno i generalno je preglednost neverovatno losa, jednsotavno soferka je smesno mala, sve je klaustrofobicno te mora biti tako.

Ali osecaj iza volana je neverovatan, imate utisak da ste u kokpitu aviona jer je soferka jako mala, a kraj haube se ne vidi gde je, samo se izgleda da je ima bar 3m ispred :) Jako tripozno izaci sa parkinga jer imate utisak kao da imate neki top ispred sebe koji se prostire nekoliko metara unapred i da cete kada skrecete zakaciti sve u radijusu od 5m okolo.

Sve u svemu zasta jako aznimljiva igracka, ali iskljucivo za ljude ispod 180cm :)
Upravo moj utisak o Z4 i SLK...
Iskreno,na prvom mestu nisam mogao da verujem kada sam video cene SLK :D
Ta kola pruzaju brutalno dobar osecaj voznje... Svaki put kada vozis,zanimljivo ti je :)
Ko nije probao,to ne moze da skapira :)
Ali ja koji sam 180 sam bio knap sto ti kazes. Jos ja imam 115kg,pa mi je u najmanju ruku bilo tesno :)
Moze se reci da su to automobili za decu bogatasa :) Ili ultimativni zenski automobili :D
Ja bih iskreno zaista voleo da imam Z4 ili SLK pored na primer moje C klase...
Z4 jos i ok,ali SLK je nerealno skup...

Takodje mogu reci da su ova 2 klasa iznad Audi TT-a...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Z4 i jeste igracka koja se kupuje kao drugi auto :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

1. Vozio sam se sinoc u novom CLS 350 CDI 4 Matic.

Samo cu reci, ako bih imao dovoljno para kupio bih ga u roku od odmah. Nista drugo mi ne bi bilo zanimljivo.
1. vuce kao avion pri poletanju
2. enterijer je vrhunski, kvalitetan, ususkan, sjajna ponuda mesta za prosecno teske i visoke osobe.
3. izgleda kao avion
4. ima 4x4

Mislim da nikakav kupe, SUV ili sta vec ne bi bili zanimljivi pored njega. Potpuno sam se zaljubio u auto.

2. Brat zamenio Clio. Uzeo Fluenca 1.6 16v 2011. god za smesne pare, + dao Clio u zamenu.
Prvo nisam bio nesto odusevljen pricom, ali kad je sve stavljeno na papir, nije vise bilo dileme.

Veceras sam provozao auto, maksimum opremljen, potpuno druga prica od Fluenca u baznoj opremi u kom sam se vozio kad je izasao.
Auto nije lepotan, ali sto ga vise gledam bolje izgleda. Jedino je smesno sto je toliko visok, pa 17ice izgledaju kao tockici sa kolica iz supermarketa.

Enterijer je najslabija tacka, tj zapravo i nije, nego ja imam malo poremecen ugao gledanja.
Polu koza, sva elektronika, sve na dugme, HF kartica itd. Zaista, jedan od retko opremljenih. Ima nekih stvari koje odaju cenovni rang, ali je auto sjajno uklopljen, ima 18k na satu, apsolutno nikakvog zvuka nema prilikom prelaska preko lezecih, rupa itd. Mnogo bolje nego sto sam ocekivao.

Uopsteno, pokazao se bolje nego sto sam mogao da pretpostavim. Materijali su najveca zamerka, ali ovakva kupovina, tj nov auto za te pare ne ostavlja mnogo prostora za primedbe.

308 SW koji je prethodno planiran je sigurno bolji auto, ali za ove pare bi mogao da se kupi ko zna kakav sa ko zna koliko km i par godina stariji, a mislim da nije bas toliko bolji.

Kada se malo slegnu utisci i padne neka duza voznja, bice detaljnije price.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

cozmo napisao:
Inace nas auto je placen manje od 17.000 DEM sa svim dazbinama. To je ekvivalent 8000 evra sada naprimer.
Da prostis to ti je kao 20000€ sada. Euro je samo na papiru duplo jaci ali stanje ekonomije evrope i privrede ukazuje da je euro cak i slabiji od marke.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Slika
Odgovori