Juce sam vozio BMW Z4, poslednji model.
Da zanemarimo sto je auto jako zanimljiv za voznju, prava igracka, dakle ne mogu to nazvati autom vec pre svega odlicnom igrackom.
Ali zaista ne smatram da je normalno danas napraviti auto koji nije za ljude preko 180cm!!! Ajde sto ja sa 2m tragikomicno izgledam u njemu, ali ni osetno manji ljudi od mene unutra nemaju mesta. Vlasnik auta ima nekih 180-185cm i priznaje da mu je na knap. A meni... hehe, gurnem sediste skro nazad, stavim ga skroz dole, glavom udaram, fali mi nekih 10cm, volan mi stoji preblizu, sve mi tesno, tako da sam ga vozio maksimalno pogrbljen i savijen. Kada smo otvorili krov, ispravim glavu i tada ne vidim nista od puta ispred jer tacno ispred ociju mi stoji gornji stub iznad soferke, naravno opet je neophodno pogrbiti se da bi bilo sta vide. Naravno i generalno je preglednost neverovatno losa, jednsotavno soferka je smesno mala, sve je klaustrofobicno te mora biti tako.
Ali osecaj iza volana je neverovatan, imate utisak da ste u kokpitu aviona jer je soferka jako mala, a kraj haube se ne vidi gde je, samo se izgleda da je ima bar 3m ispred

Jako tripozno izaci sa parkinga jer imate utisak kao da imate neki top ispred sebe koji se prostire nekoliko metara unapred i da cete kada skrecete zakaciti sve u radijusu od 5m okolo.
Sve u svemu zasta jako aznimljiva igracka, ali iskljucivo za ljude ispod 180cm