BMW 7 (G11) 2016
Re: BMW 7 (G11) 2016
Ma bilo je takvih najava i pre 

Najbolji marketing.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne znam za BMW, ali takvih kampanja je bilo i ranije kod drugih. Pozivaju se lojalni kupci sto Laki kaze na privatne dogadjaje, na ulazu se uzimaju multimedijalni uredjaji, potpisuju se neke izjave. Po meni i nije ok objaviti slike sa takvih dogadjaja. Info je ok, ali slike
.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Moguce, zapravo nije me ni interesovalo toliko pa nisam ni pratio za neki model toliko najave.
Medjutim ipak se ne secam da je nekad na BMW sajtu stojala najava za za neki novi model kao sada za sedmicu.
Medjutim ipak se ne secam da je nekad na BMW sajtu stojala najava za za neki novi model kao sada za sedmicu.
Marketing je postao bitniji od proizvoda, a prica je postala bitnija od kvaliteta. Nametnuto starenje proizvoda je temelj zamajca potrosnje.
ovo je samo pakovanje

Ma daj, kakvo nametnuto starenje, koliko puta smo ustanovili da su danas kola kvalitetnija nego ikada?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Starenje i kvalitet nisu uzročno posledično povezani.
Nametnuto starenje se odnosi na zelju za novijim modelom koji ima nesto vise od predhodnog. To je usvojen termin koji je sustina potrosnje. Ne menjas proizvod jer te ne sluzi nego ti proizvedu zelju za novijim. To se zove planirano starenje proizoda. A kvalitet vise ne prodaje proizvod nego prica. Nisam rekao kakav je kvalitet nego sta je sve bitnije kod kupca koji proizvod da kupi.
Pa ja to zovem napredak 
Ne vidim nista lose u tome.
Pride kola ni to sa potrosnjom nije tako lose kao sto na prvi mah izgleda. Pa neces ti taj auto baciti, prodaces ga nekome ko ce ga i dalje voziti, kola idu na otpad tek kad zaista vise nisu za voznju, sve do tada ima neko ko ce ih voziti pa ta prica o prekomernoj potrosnji u ovom slucaju ne pije vodu.

Ne vidim nista lose u tome.
Pride kola ni to sa potrosnjom nije tako lose kao sto na prvi mah izgleda. Pa neces ti taj auto baciti, prodaces ga nekome ko ce ga i dalje voziti, kola idu na otpad tek kad zaista vise nisu za voznju, sve do tada ima neko ko ce ih voziti pa ta prica o prekomernoj potrosnji u ovom slucaju ne pije vodu.
Proizvodjac ima korist samo od prvog kupca. Treba ga ubrztati sa zamenom.
a prezentacije se odnose na marketing i pricu koja postaje bitnija od proizvoda. To je prica brand premijum i sve sto su marketiski trikovi koji prave sliku o proizvidu
nije loshe ali je manipulacija 

I dalje ne vidim nikakav problem 
Ako su u stanju da svaki put toliko unaprede da zelis novi, svaka cast. Win win i za prodavca i kupca.
Pride, danas generacija auta traje oko 7god, smoris se ko mali majmun. Po meni bi trebali i cesce da izbacuju nove modele, na svakih 4-5god.

Ako su u stanju da svaki put toliko unaprede da zelis novi, svaka cast. Win win i za prodavca i kupca.
Pride, danas generacija auta traje oko 7god, smoris se ko mali majmun. Po meni bi trebali i cesce da izbacuju nove modele, na svakih 4-5god.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Onda pređi u VW tabor, oni tako štancaju Golfove/Passate...
Par preview-a sa novinarske voznje.
Nova sedmica ce prakticno da ima tezinu sadasnje petice. Ono na cemu svi insistiraju je da se sedmica vraca korenima i da ce biti pravi vozacki auto.
http://www.caranddriver.com/reviews/201 ... ven-review
http://www.autocar.co.uk/car-review/fir ... ype-review
Nova sedmica ce prakticno da ima tezinu sadasnje petice. Ono na cemu svi insistiraju je da se sedmica vraca korenima i da ce biti pravi vozacki auto.
http://www.caranddriver.com/reviews/201 ... ven-review
http://www.autocar.co.uk/car-review/fir ... ype-review
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ti to ozbiljno?