BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Sto, sta ti smeta?
Meni nekako dodaje sportsku notu, svidja mi se to kod Panamere.
Sent from my Sony
Meni nekako dodaje sportsku notu, svidja mi se to kod Panamere.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ni meni se ne sviđa analogni sat. Dosta automobila to ima, tradicija, ali mi se ne sviđa. Štrči, ne uklapa mi se u modernu priču aktuelnih enterijera.
Dobar je u s klasi, u passatu je neki sa pijace.
Aaa, ja nisam skapirao da vi mislite da je to pravi sat.
Ako se dobro secam, to je stoperica ili neki pritisak necega, nije sat...
Sent from my Sony
Ako se dobro secam, to je stoperica ili neki pritisak necega, nije sat...
Sent from my Sony
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Dobro, ukusi se razlikuju, meni je super jer mu daje sportsku notu, pogotovo sto je gore onako zabaceno na centru.
To mi se i na Land Cruiseru svidjalo, sto ima gore odvijene instrumente, samo tamo sluze za nagib i kos par sitnica.
Sent from my Sony
To mi se i na Land Cruiseru svidjalo, sto ima gore odvijene instrumente, samo tamo sluze za nagib i kos par sitnica.
Sent from my Sony
Ja sam mislio da je čuka. Ako je nešto konfigurabilno onda već bolje zvuči.
Za džipove meri maksimalne nagibe, da se ne bi prevrnuo. Koristan instrument.
Tapatalk
Za džipove meri maksimalne nagibe, da se ne bi prevrnuo. Koristan instrument.
Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jedan od retkih "krštenih" enterijera današnjice... baš kako treba, a ne sterilni minimalizam i šljašteće džidža bidže. Sve više gotovim Porscheov konzervativizam. Srednja konzola liči na dizajn Vertu telefona.nidza napisao:
Iz ovog ugla se bolje vidi. Ne'am pojma, po meni je ovo skroz dobro. Nema nešto mnogo dugmića, pregledno je i po grupama su desno, u sredini i levo od volana. Deluje veoma intuitivno. Nema sat, ima tastere na volanu.
edit: rezolucija je velika, kliknite na sliku za zum.
I meni je najjaci enterijer ovaj u Panameri! Ko u borbenom avionu ali sa dozom luksuza.
A i sve vise i vise mi se Panamera svidja uopste. Onaj njegov dugacki prednji deo, sirok ... BruTalan!
Samo da nema tu bezobraznu cenu... Preskup je i mislim da ne vredi tih para.
Inace ako BMW 5 bude kao na renderu
A i sve vise i vise mi se Panamera svidja uopste. Onaj njegov dugacki prednji deo, sirok ... BruTalan!
Samo da nema tu bezobraznu cenu... Preskup je i mislim da ne vredi tih para.
Inace ako BMW 5 bude kao na renderu

Ručica menjača je bas krš u porscheu
Vozio ili sa slike imaš takav utisak?
Meni deluje normalno, uklapa se u enterijer.
Panamera je nešto što bih kupio. Da li vredi ili ne vredi te pare, ja mislim da vredi samim tim što ne može svako da je ima.
Tapatalk
Meni deluje normalno, uklapa se u enterijer.
Panamera je nešto što bih kupio. Da li vredi ili ne vredi te pare, ja mislim da vredi samim tim što ne može svako da je ima.
Tapatalk
Porsche napravi fantastican enterijer (i kvalitet i dizajn) i onda stave ovaj plasticni volan... 

Fantatican je enterijer u Panameri, samo sedista nisu na nivou.
I meni se strasno svidja enterijer u Cayenu i Panameri (u Macanu ne bas), osecaj kad se sedne iza volana i vidi kroz volan instrument tabla, gomila brojcanika i aluminijuma na sve strane je fantastican.
I meni se strasno svidja enterijer u Cayenu i Panameri (u Macanu ne bas), osecaj kad se sedne iza volana i vidi kroz volan instrument tabla, gomila brojcanika i aluminijuma na sve strane je fantastican.
Šta zameraš sedištima i da li sve imaju ista?
Tapatalk
Tapatalk
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
nidžo,
Imaju standardna (+standardna sa comfort opcijom gde su dodate komande "na struju"), i sportska.
Nije problem što ne može svako da je ima (a veruj mi, po USA je svakojaki sloj ljudi vozi), već što se mnogo manji broj odličuje za nju pored proverene trojke...
Ima je dosta manje, i logično je da će ljudi pomisliti da je precenjena. Neki ekstremniji primer bi bio Phaeton... Svi pričaju da je precenjen a to je zapravo Bentley!
Meni je ta klasa automobila jako zanimljiva... Mada moram priznati da mi je Rapide daleko impresivnija pojava, dolazi standardno sa V12, kožnim enterijerom, LED-ovima, hlađenej i grejanje sedišta, vrhunsko ozvučenje (ko voli u autu), satelitski radio itd
Panamera zna dobrano da uđe u njegov cenovni rang a tu se već ne bih dvoumio...
Pozdrav
Imaju standardna (+standardna sa comfort opcijom gde su dodate komande "na struju"), i sportska.
Nije problem što ne može svako da je ima (a veruj mi, po USA je svakojaki sloj ljudi vozi), već što se mnogo manji broj odličuje za nju pored proverene trojke...
Ima je dosta manje, i logično je da će ljudi pomisliti da je precenjena. Neki ekstremniji primer bi bio Phaeton... Svi pričaju da je precenjen a to je zapravo Bentley!
Meni je ta klasa automobila jako zanimljiva... Mada moram priznati da mi je Rapide daleko impresivnija pojava, dolazi standardno sa V12, kožnim enterijerom, LED-ovima, hlađenej i grejanje sedišta, vrhunsko ozvučenje (ko voli u autu), satelitski radio itd
Panamera zna dobrano da uđe u njegov cenovni rang a tu se već ne bih dvoumio...
Pozdrav
Pozdrav