AUDI - Vorsprung durch Technik
Re: AUDI - Vorsprung durch Technik
Jesi sedeo u veyronu, huraji, ageri, laferrariju, 918, p1 i sličnim?
Ti sad ideš iz krajnosti u krajnost. Kakve veze ima Veyron od milion evra sa RS7 ili GLE 63 AMG?
Ima jer više kupaca ima za aute koje sam nabrojao u Ženevi nego za Majbaha u Srbiji.
Plus, što bih išao u Ženevu ako su ti auti nebitni? Ostale mogu i ovde da vidim.
Plus, što bih išao u Ženevu ako su ti auti nebitni? Ostale mogu i ovde da vidim.
Ja na sajmu u Srbiji nisam bio 15 godina ali sam na forumu čuo da su mnogi automobili zaključani te da je Merc izuzetak po tom pitanju.
Pa ne znam šta da ti kažem, nisam toliko čitao šta su ostali pisali ali ja sam ulazio u koji sam hteo bez da je bio problem.
Neki lik iz Šapca kog poznajem (svesno neću da napišem da mi je drug) je okačio sliku iz majbaha na fejs, pošto inače vozi novu s klasu...

Neki lik iz Šapca kog poznajem (svesno neću da napišem da mi je drug) je okačio sliku iz majbaha na fejs, pošto inače vozi novu s klasu...

Ako se dobro secam, Majbach je bio jeftiniji od S63 kupea.
Aco, ne nam sta im ti pricas ili sa kime si isao, ali svakako nisu pustali u dosta koka, izuzev Mercedesa, gde je u svaki moglo da se udje.
Sent from my Sony
Aco, ne nam sta im ti pricas ili sa kime si isao, ali svakako nisu pustali u dosta koka, izuzev Mercedesa, gde je u svaki moglo da se udje.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 05 Apr 2015, 21:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jel on to ima kozno odelo na sebi??
Hahahaha, vidi stvarno 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- Rakhil
Spasi ga Dzibuse...
Rakhil ti si Asok Murti garaze 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Rakhil
Fashion police 

Jednom je vozio GLa i ja išao ispred njega sa M3 i driftovao po ulici iz dosade (ulica toliko klizava da je bukvalno raj za to, ideš pravo i zanosiš auto koji metar levo desno)i on kao driftuješ da te moja devojka primeti, znam ja
Završilo se tako što smo se zajedno vozali u M3, on me zvao posle da idemo kod njega na vikendicu da se zezamo, al nije mi baš ostavio utisak nekoga s kim bih se družio.
Nije loš lik u smislu da je iskvaren, samo malo ima poremećene stavove u životu.
Heroj, išao sam s drugarom 93 godište koji je nosio sako, šta god je hteo da proba, probao je. Mene nije interesovalo ništa pa nisam ni pokušavao.

Završilo se tako što smo se zajedno vozali u M3, on me zvao posle da idemo kod njega na vikendicu da se zezamo, al nije mi baš ostavio utisak nekoga s kim bih se družio.
Nije loš lik u smislu da je iskvaren, samo malo ima poremećene stavove u životu.
Heroj, išao sam s drugarom 93 godište koji je nosio sako, šta god je hteo da proba, probao je. Mene nije interesovalo ništa pa nisam ni pokušavao.
To Turci krenuli kuci iz Njemacku. Sta znm, ja ne gotivim taj "spakovo sam celu kucu u kola" look.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Al su grdne felne na autu.