52. Međunarodni salon automobila - MSA (OICA) 20-29.03.15.
Re: 52. Međunarodni salon automobila - MSA (OICA) 20-29.03.1
Po njoj smemo da opletemo. Ona nije u narandžastom. 

Gde li sam jos video ovu crvenu lajsnu na masci...
Drugar je uzeo 7 R, biće natuningovan i opasno brz.Floyd napisao:Jednom se zajebo sa tom igračkom, nece dvaput. Vreme je za premijum dizloKuzmanovic napisao:Milose, da nisi ti taj sto je pazario eRa?
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kako to da mi niko drugaricu nije uslikao? 

Vidim da su za većinu automobili tamo bili višak 

Dobar je to auto ali meni se Type R koji je mnogo jeftiniji, više sviđa. Verujem i da je zabavniji za vožnju.AcaKayak napisao:Drugar je uzeo 7 R, biće natuningovan i opasno brz.Floyd napisao:Jednom se zajebo sa tom igračkom, nece dvaput. Vreme je za premijum dizloKuzmanovic napisao:Milose, da nisi ti taj sto je pazario eRa?
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Ja videh onaj type s i svideo mi se, ako je type r jos bolji, vise mi se svidja od Golfa 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
R je perfect All Arounder.
R400 ce tek da bude zver.
R400 ce tek da bude zver.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Jeste type R malo sutra bolji, ovaj golf će da ubrzava do 100 za manje od 4 sekunde a to je jedino bitno na ulici.
Što se devojke tiče nisam ni ja slikao Miru, uzeo joj sliku s fejsa malo pre pa šerovao ovde.
Što se devojke tiče nisam ni ja slikao Miru, uzeo joj sliku s fejsa malo pre pa šerovao ovde.
Dobro bre Aco dal si ti normalan,sad kad ulete Samuraji da ti objasne Kako je TypeR najbolji,kako Golf R nikad nije imao dobar zvuk.

Pandorinu si kutiju otvorio.

Pandorinu si kutiju otvorio.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ok, nisam znao da je auto kupljen za trkanje od semafora do semaforaAcaKayak napisao:Jeste type R malo sutra bolji, ovaj golf će da ubrzava do 100 za manje od 4 sekunde a to je jedino bitno na ulici.

Verujem da je brz ali na mene ne ostavlja nikakav utisak. U Ženevi sam prošao pored njega, video da košta 55k evra, rekao u sebi "ma važi..." i produžio dalje. Pored njega za razliku od Type R, nije bilo nikog.
Poslednja izmena od Floyd u 21 Mar 2015, 20:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Cuj, nas dvojica rekli da nam se vise svidja i odmah se brecaju...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ja se ne brecam,samo ako opet budu ljudi nerealno pristrasni...uleti se u diskusiju bez kraja.
Dobra su oba auta.Cuj dobra odlicna.
R je vise devojka za sve,a TypeR za stazu.
Dobra su oba auta.Cuj dobra odlicna.
R je vise devojka za sve,a TypeR za stazu.
Pa ajde navedi mi način na ulici da više digneš adrenalin od jakog ubrzanja?
Pošto vidim da hoćeš da provociraš, dečko živi u Srbiji, nema na koju stazu da ide, nije mu problem da natjuninguje tog golfa da ide u nivou ferarija od pre par godina i ti sad uzmeš da pričaš kako bi bio srećniji s hondom koja je sporija )možda, nisam proveravao) do 100 od mog BMW dizela? Ajde daj mi dobro objašnjenje pošto vidim da si krenuo da potenciraš on je debil fazon pa bi da se trka sa semafora, pošto je to jedini način da daš gas.
Pošto vidim da hoćeš da provociraš, dečko živi u Srbiji, nema na koju stazu da ide, nije mu problem da natjuninguje tog golfa da ide u nivou ferarija od pre par godina i ti sad uzmeš da pričaš kako bi bio srećniji s hondom koja je sporija )možda, nisam proveravao) do 100 od mog BMW dizela? Ajde daj mi dobro objašnjenje pošto vidim da si krenuo da potenciraš on je debil fazon pa bi da se trka sa semafora, pošto je to jedini način da daš gas.
Sta pricas to jaki,nisam ja to nigde rekao