cozmo napisao:
Dok GT86 stize za oko 10s do 130kmh. Od 0-100 su tu negde, ali cim predje "stotku" atmo rastura zbog toga sto mu obrtaji ne smetaju vec mozes da ga vozis "do panje". To je ono zasto cene ovaj motor u ovom (i u Subaru) autu.
kozmo slazem se da je super auto, relativno je lagan i ima nisko teziste, ali voleo bih da mi objasnis sta si mislio pod boldovanim?
sto se tice motora, cudni su ti japanci, jako visoko postave max nm...siguran sam da je ovaj motor dragulj, ali je sto se tice momenta ovaj iz resoa jos neprevazidjen ( 215nm/5400rpm )...ocekivao sam ipak malo jace cifre, kad vec pricamo o gt86...vremena po stazama su u okviru klase po performansama, rs ph2 je cak i brzi na dobrom delu staza...
inace, ima jedna na oglasima, za 33-34k, demo vozilo...jaka cena, ali je auto odradjen stvarno vrhunski, pogotovo polozaj vozaca...i tojota je...
sedista i nekako, posto ima vise opcija, ali polozaj menjaca, koliko je u tajp r-u bolji nego kod mene, toliko je u gt86 bolji nego u hondi. nazalost jos je nisam provozao ( mare citas li?

), ali bice prilike...