Osim u slucaju da neko ima malu decu pa je potrebno spakovati i kolica
Da ne spominjem slucaj kad ubacim u "mojeg karavana" peceno prase.ili jagnje na raznjuRakhil napisao:A Nije argument da ti treba karavan za selidbe i slicno, nego sto je meni zatrebao milion puta do sada gabaritni gepek, a mislio sam da nece nikad.se
Istina, koliko puta se desi situacija samo da ima jos malo prostora.Rakhil napisao:Inace, i ja sam se vodio logikom da mi ne treba veci gepek kad sam kupovao auto. TO je palo u vodu dve nedelje posle kupovine i nastavilo da pada u vodu minimum jednom mesecno od tad, da ne pominjem putovanja.
Da ne spominjem slucaj kad ubacim u "mojeg karavana" peceno prase.ili jagnje na raznjuRakhil napisao:A Nije argument da ti treba karavan za selidbe i slicno, nego sto je meni zatrebao milion puta do sada gabaritni gepek, a mislio sam da nece nikad.se
Day Walker napisao:![]()
Osim u slucaju da neko ima malu decu pa je potrebno spakovati i kolica
Day Walker napisao:Da mi bas treba vise prostora od onoga sto nudi HB ili limuzina, onda SUV pre karavana. Bar dobijes i 4x4 a ne pogrebno mesto iza zadnjeg sedista
Ji 4Tze napisao:Krovni kofer je odlična stvar, jeftiniji je od dodatnog repa - minus je lošija aerodinamika (+ na nešto sitno na cenu goriva) ali kroz celu godinu manja potrošnja zbog aerodinamike potire razliku... bla bla
Znam.Gaginh0 napisao:Znas kad srpski seljaci odu na more, vrate se sa vise stvari nego sto su poneli
Moze moze,meni su prosle godine doneli na kucnu adresu.sasa lbg napisao:Da ne spominjem slucaj kad ubacim u "mojeg karavana" peceno prase.ili jagnje na raznjuonako komotno ....e to master card ne moze da plati
Ja sam spomenuo SX4 jer ga trenutno vozim,on je kompakt crossover i ne niko ga ne racuna u SUV. Ne slazem se da su sva SUV vozila cesto visa klasa i skupa za eksploataciju. CR-V,Forester i RAV4 su prilicno povoljni i imaju lepe zapremine gepeka. Krovni kofer i jeste opcija za povremno koriscenje a za stalnu potrebu za vecim prostorom mnogo je bolji miniven od karavana.Grujic napisao:SUV ne bih poredio jer je to često viša klasa vozila koja za sobom povlači sveukupno skuplju eksploataciju... A SX4 i slične nemoj da računate u SUV kad se o ovome priča
Krovni kofer je dobro rešenje za putovanja, al po pitanju praktičnosti za čestu upotrebu ne može da se poredi sa gepekom...
perfiko napisao:Inače, rekao bih da pravilan oblik (što bliže kocki) često znači više od same zapremine.
I po pravilu su SUV manjeg gepeka za isti gabarit.paja napisao:SUV-ovi su po pravilu osetno skuplji od karavana istih gabarita i mislim da nisu za poređenje.