Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Ovo je pakao. I posle vozac kriv. Imaju puno pravo da voze tu brzinom od 50kmh.
Ova zena sa kolicima nije normalna.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
uuuuu, kako pizdim od pesaka...
Juce na kosi, kod Idee, matora koza prelazi ulicu i ne gleda uopste dal neko dolazi. Ja usporim, reko preci ce, ma jok, ne je*e me 2%. Na kraju stanem na pola metra od nje i legnem na sirenu i ona pocne da se dere na mene
Je*eni pesaci, sve bih strpao u podzemne prolaze, samo na bulevarima da mogu da setaju pored puta, ali izmedju njih i saobracaja zeleno ostrvo od 5 metara sirine...
Juce na kosi, kod Idee, matora koza prelazi ulicu i ne gleda uopste dal neko dolazi. Ja usporim, reko preci ce, ma jok, ne je*e me 2%. Na kraju stanem na pola metra od nje i legnem na sirenu i ona pocne da se dere na mene

Je*eni pesaci, sve bih strpao u podzemne prolaze, samo na bulevarima da mogu da setaju pored puta, ali izmedju njih i saobracaja zeleno ostrvo od 5 metara sirine...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Poceli su da preteruju,totalno su bezobzirni, ovaj zakon je sto se toga tice samo pogorsao stvar.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Učenik osmog razreda vozio džip, jedan dečak poginuo, petorica povređena
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u selu Ranovac, kod Petrovca na Mlavi, poginuo je učenik osmog razreda David Radulović (15), a petorica dečaka su povređena.

Radulović i još petorica njegovih vršnjaka su se posle završetka nastave ulicama Ranovca vozili džipom kojim je upravljao M. P. (15) iz Ranovca. U jednom trenutku je usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletelo sa lokalnog puta zvanog "stara kaldrma", nekoliko puta se prevrnulo i zaustavilo na boku u livadi kraj puta.
Na licu mesta je poginuo David Radulović. Petorica lakše povređenih dečaka, dvojica iz Ranovca i trojica iz Manastirice, svi 15-godišnjaci, prevezeni su u petrovačku bolnicu.
Požarevačka policija odredila je zadržavanje vlasniku džipa Žiki J. iz Ranovca, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Krivična prijava podneta je i protiv maloletnog M. P. zbog istog krivičnog dela.
Osumnjičenog Žiku J. policija će uz krivičnu prijavu predati istražnom sudiji nadležnog suda u Požarevcu.
Izvor: Blic
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u selu Ranovac, kod Petrovca na Mlavi, poginuo je učenik osmog razreda David Radulović (15), a petorica dečaka su povređena.

Radulović i još petorica njegovih vršnjaka su se posle završetka nastave ulicama Ranovca vozili džipom kojim je upravljao M. P. (15) iz Ranovca. U jednom trenutku je usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletelo sa lokalnog puta zvanog "stara kaldrma", nekoliko puta se prevrnulo i zaustavilo na boku u livadi kraj puta.
Na licu mesta je poginuo David Radulović. Petorica lakše povređenih dečaka, dvojica iz Ranovca i trojica iz Manastirice, svi 15-godišnjaci, prevezeni su u petrovačku bolnicu.
Požarevačka policija odredila je zadržavanje vlasniku džipa Žiki J. iz Ranovca, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Krivična prijava podneta je i protiv maloletnog M. P. zbog istog krivičnog dela.
Osumnjičenog Žiku J. policija će uz krivičnu prijavu predati istražnom sudiji nadležnog suda u Požarevcu.
Posetite www.garaza.rs !
Sto se pesaka tice... Danas vidim dve devojcice 13-14god koje na izrazito prometnoj raskrnici stoje na pola pesackog i to na crveno svetlo i pri tome masu rukama i iznervirano vicu vozacima koji im sviraju : PA STANI DA PREDJEM... Pogledam da vidim gde gori, a one odose sa druge strane da cakulaju sa jos dvoje vrsnjaka...
Inace, ispred raskrsnice autobus stoji, mogli su da ih pokupe samo tako svi koji su naisli... Ne znam da li bi vozaci bili krivi (a verovatno bi bili ako su prekoracili dozvoljenu brzinu), u svakom slucaju...
BATINA JE IZ RAJA IZASLA

Inace, ispred raskrsnice autobus stoji, mogli su da ih pokupe samo tako svi koji su naisli... Ne znam da li bi vozaci bili krivi (a verovatno bi bili ako su prekoracili dozvoljenu brzinu), u svakom slucaju...
BATINA JE IZ RAJA IZASLA

Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
Ja sam na terazijama odvrnuo samarcinu jednom klincu koji je krenuo da prelazi ulicu na crveno sa slusalicama u usima i jos dijagonalno...
Malo je falilo da ga pregazim... Posle naglog kocenja sam se zaleteo i zakocio na trotoaru ispred njega,izdrao se i zviznuo mu samar...
Slabo,ali dovoljno da se uplasi i rasmisli sledeci put...
Malo je falilo da ga pregazim... Posle naglog kocenja sam se zaleteo i zakocio na trotoaru ispred njega,izdrao se i zviznuo mu samar...
Slabo,ali dovoljno da se uplasi i rasmisli sledeci put...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ti malo malo pa se peglas s nekim u saobracaju

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Xeroj, opusti se.
Pazi samo da ne naletiš na nekog ko je stvarno budala...
Prestao sam odavno da posmatram te stvari sa tog ugla zato što to troši energiju....

Pazi samo da ne naletiš na nekog ko je stvarno budala...
Prestao sam odavno da posmatram te stvari sa tog ugla zato što to troši energiju....
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ja juce krenuo do mesare da kupim meso za rucak. Mesara preko puta moje zgrade. Stanem na pesacki prelaz zeleno za pesake krenem i vratim se unazad jer beli grande punto nije hteo da stane, propustim ga i vidim ladno lik bez blama prosao kroz crveno svetlo bez kocenja i osvrtanja kao da je zeleno. U kolima vozac mojih godina, sa zenom i detetom od jedno dve godine koje sedi u sedistu. Inace ta raskrsnica je obelezena kao crna tacka, stanem pa nemogu da verujem svojim ocima , kakvih mentola sve ima za volanom pa to je strasno.
Stojim ja sa 3 drugara pored kola u Beogradskoj kod Bucka(Da,bahato na sred ulice jedemo picu
,ali uz kola) kada od jednom lik sa novim belim ML-om usao preko pune u suprotan smer,svira nam da se pomerimo i prolazi kroz sledeca 2 crvena ka Slaviji bez i trunke kocenja.
Meni i drugaru doslo da sednemo u kola i da ga stignemo,da ga olesimo od batina... 2cm je falilo da nas pregazi.
Smirili nas ovi drugari inace u takvim i slicno bahatim i bezobraznim, kurcevitim situacijama ja i najbolji ortak jednostavno izgorimo, pocnemo maltene da grizemo jedan drugog ako barem ne iznapusavamo takvu bagru

Meni i drugaru doslo da sednemo u kola i da ga stignemo,da ga olesimo od batina... 2cm je falilo da nas pregazi.
Smirili nas ovi drugari inace u takvim i slicno bahatim i bezobraznim, kurcevitim situacijama ja i najbolji ortak jednostavno izgorimo, pocnemo maltene da grizemo jedan drugog ako barem ne iznapusavamo takvu bagru

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
al su tebe lešili roditelji kad si bio mali...
jeste stajali na parkingu ili na ulici?

jeste stajali na parkingu ili na ulici?
Ili je žena što čuva dete ili baba... Da ne veruješ čega sve ima kad znaš gde treba da gledašcozmo napisao:Ovo je pakao. I posle vozac kriv. Imaju puno pravo da voze tu brzinom od 50kmh.

Boringly average, but also perfect for school run mums
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Teška nesreća kod Zrenjanina: Dvoje poginulo, petoro povređeno
Dve osobe su poginule, a pet je povređeno rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći kod sela Ečka, nedaleko od Zrenjanina.
Nesreća se dogodila u 4,45 časova kod raskrsnice sa putem Ečka – Kovačica, a povređeni su prevezeni u Urgentni centar Zrenjanin.
Prema nezvaničnim informacijama, dvoje povređenih je zadržano na lečenju u Zrenjaninu, dok je troje prevezeno u Klinički centar u Novom Sadu.
.
Kako je saopštila zrenjaninska Policijska uprava, sumnja se da je do saobraćajne nezgode došlo kada je vozač automobila „audi-A3“ zrenjaninskih registarskih oznaka, Predrag P. (1981) iz Zrenjanina, izgubio kontrolu nad vozilom.
On je, krećući se iz Zrenjanina ka Beogradu, automobilom prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u „opel astra“, kojim je, dolazeći iz suprotnog pravca, upravljao Mirko A. (1958) iz Kačareva.
Obojica vozača preminula na licu mesta, obdukcija će biti urađena u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a za oba vozila dat je nalog za vanredni tehnički pregled – saopštila je Dušanka Tatić, istražni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu, koja je sa pripadnicima PU Zrenjanin obavila uviđaj na mestu nesreće.
Kako je saopštila Maja Sladojević, portparolka zrenjaninske Opšte bolnice „Dr Đorđe Joanović“, u Urgentni centar su oko 5,25 ujutro dovezeno je pet osoba sa povredama prvog stepena hitnosti.
- Dve osobe zadržane su u zrenjaninskoj bolnici - muškarac 1989. godište, kojem je operisana slezina i u stabilnom je stanju, i ženska osoba sa frakturom rebara, takođe u stabilnom stanju. Jedna osoba je u stabilnom stanju prevezena u Institut u Sremskoj Kamenici, a dva pacijenta u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije zbog otvorenih povreda nogu, rekla je Maja Sladojević.
Dve osobe su poginule, a pet je povređeno rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći kod sela Ečka, nedaleko od Zrenjanina.
Nesreća se dogodila u 4,45 časova kod raskrsnice sa putem Ečka – Kovačica, a povređeni su prevezeni u Urgentni centar Zrenjanin.
Prema nezvaničnim informacijama, dvoje povređenih je zadržano na lečenju u Zrenjaninu, dok je troje prevezeno u Klinički centar u Novom Sadu.
.
Kako je saopštila zrenjaninska Policijska uprava, sumnja se da je do saobraćajne nezgode došlo kada je vozač automobila „audi-A3“ zrenjaninskih registarskih oznaka, Predrag P. (1981) iz Zrenjanina, izgubio kontrolu nad vozilom.
On je, krećući se iz Zrenjanina ka Beogradu, automobilom prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u „opel astra“, kojim je, dolazeći iz suprotnog pravca, upravljao Mirko A. (1958) iz Kačareva.
Obojica vozača preminula na licu mesta, obdukcija će biti urađena u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a za oba vozila dat je nalog za vanredni tehnički pregled – saopštila je Dušanka Tatić, istražni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu, koja je sa pripadnicima PU Zrenjanin obavila uviđaj na mestu nesreće.
Kako je saopštila Maja Sladojević, portparolka zrenjaninske Opšte bolnice „Dr Đorđe Joanović“, u Urgentni centar su oko 5,25 ujutro dovezeno je pet osoba sa povredama prvog stepena hitnosti.
- Dve osobe zadržane su u zrenjaninskoj bolnici - muškarac 1989. godište, kojem je operisana slezina i u stabilnom je stanju, i ženska osoba sa frakturom rebara, takođe u stabilnom stanju. Jedna osoba je u stabilnom stanju prevezena u Institut u Sremskoj Kamenici, a dva pacijenta u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije zbog otvorenih povreda nogu, rekla je Maja Sladojević.
Posetite www.garaza.rs !
Spor mu auto. Juce kad sam se vracao iz Palanke jedan sa istim ovim autom je zamalo izleteo s puta pravo na mene. Na delu kod Mladenovca koji je pun rupa on vozi kao manijak, izlece sa strane puta na zemljani deo i jedva koriguje pravac koliko je odskakivao. Znam tu raksrcnicu gde se ovo desilo i ovde nema sta da bude osim divljanja ovog u Audiju.trojanac napisao:Kako je saopštila zrenjaninska Policijska uprava, sumnja se da je do saobraćajne nezgode došlo kada je vozač automobila „audi-A3“ zrenjaninskih registarskih oznaka, Predrag P. (1981) iz Zrenjanina, izgubio kontrolu nad vozilom.
Sad ce da me napadnu da nije svaki vozac Audia ovakav ali iz mog iskustva dva izbegnuta sudara za milimetar sam imao i oba zamalo da izazovu vozaci Audia. I ovaj treci od juce.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Znaci stigli na red vozaci Audija... Dobro je da nije BMW.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Generalizacije nisu dobre ali je cinjenica da je nepismenim seljanima koji dodju do para premium nemac jedini izbor...sto naravno, stvara losu sliku o brendu.
Da ti proizvodjaci drze do sebe, trebali bi da zabrane prodaju svojih modela, svim pojedincima koji imaju ispodprosecnu inteligenciju
Da ti proizvodjaci drze do sebe, trebali bi da zabrane prodaju svojih modela, svim pojedincima koji imaju ispodprosecnu inteligenciju