Subvencionisani Fiat 500L Nacionale

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Finansiranje kupovine novog automobila

Post od Day Walker »

U zelezari je jedna od peci u stanju "mirovanja" jer nemamo strucnjake koji umeju da je potpale... Bem ti zemlju :glavomuzid:

Ovo za viskozu potpisujem, deda je radio i izdrzavao celu porodicu
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Cesto sam poslom isao u Loznicu i B.Koviljacu, i uvek mi je mucno kada prodjem pored Viskoze, i to iz dva razloga:
1. Sve je propalo, a kompleks je ogroman (sto nije propalo, skoro je izgorelo)
2. Asfalta ima (ako nisu sredili nesto) koliko na Himalajima... Zbog toga sada idem obilaznicom, jer sam naucio gde je precica da "upadnem" u centar Banje :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Konacno su sredili taj deo od Lo pored Viskoze do banje.. Sad mozes lagano tuda :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

To bre :pivo:
Sada ne moram da pojasnjavam kolegama kroz cije dvoriste da prolaze :D

Da ne bude totalni off:
Dosta njih nude delimicno beskamatne kredite za nova vozila, u iznosu od 3-5k € (mislim da danas rekose i celih 10000 za Nissan), tako da je to ono sto donekle moze parirati Fiatu. Sa druge strane, najbolje da ugase sve dilere i nateraju raju da kupuje Fiat, kao nekada sto je narod dobrovoljno davao zajam (kako se ono bese zvase) drzavi... Dobro, bilo bi tu i Skode, jer je Kole i u Sabanovoj pesmi opevan i u crkvi oslikan, ne moze njemu jedna vlada nista (a i moraju i oni u necemu da se voze :kezo: )

Seik neka pokloni premiume za drzavne institucije - svi problemi reseni. Samo nek se vozi...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Seik i brat. Odosmo u politiku, no no.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Одг: Finansiranje kupovine novog automobila

Post od crni »

MilisaV napisao:Ovo subvencijaa je glupost u rangu 10 soma evra po zaposlen. Dinkoć je grobar srpske ekonomije, a ovo je samo još jedan ekser u kovčegu, a dokusuriće nas železara za koju nemaju muda da ugase nego će verovatno da skrcaju milijardu evra od budžeta da je održavaju u životu. Jeste doveli su fijat, ali koliko fabrika su ugasili koje su imale 5 soma plus radnika. Viskoza loznica, prva petoltka trstenik, prvi maj pirot, fap priboj.... a što je najgore čitavi gradovi su zavisili od fabrika. U loznico nije bilo porodice u kojoj neko nike radio u viskozi ili firmi koja je radila za viskozu. I sad mi kao za poboljšanje ekonomije nude 500l za 10 soma. Hvala ali ne hvala. Ako hoćemo bolju ekonomiju nismo smeli da uništimo srž ove zemlje zarad nečijih provizija. Da smo sačuvali fabrike danas bi čistačica iz surdulice mogla da kupi 500l, i to bez subvencije.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
milisave, milisave...opasno si se nalupetao
a sto volis cistacicu iz surdulice, cudo jedno :kezo:
izvini, a kome ce i sta da proda viskoza? fap, prva petoletka...covece o cemu ti pricas? jel tebi neko javio da je tito umro?
ili...a zasto kosulje i majce ne kupujes u prvom maju nego ides u delta siti ili usce?
nije dinkic problem ove drzave, problem je neobrazovano srpsko stanovnistvo, problem je sto kod nas svako hoce da bude selektor, a u skoli je bezao sa fizickog i fudbal igrao samo na play station-u.
tako su i svi strucnjaci za spas srbije, a da ne znaju ni ekser da zakucaju u dasku

uslovi za kupovinu 500L su fenomenalni i svako ko namerava da kupi nov auto neka pohita u fiatove salone i neka zavrsi posao za dugo vremena. bolja prilika nece skoro biti.
oni koji misle da su osteceni neka se presele u monte karlo i placaju tamo porez.
ko novak djokovic :kezo:
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ceo post ti je bezobrazan toliko da nema smisla replicirati, mada takva komunikacija ti je manir, ako se dobro sećam, a sećam se.
MilisaV
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2012, 15:39
Garaža: bmw 525d

Post od MilisaV »

Druže crni, raspitaj se za koga su te fabrike radile i kome su prodavali robu. Iznenadićeš se.

Ps čistačicu oz surdulice pominjem jer su osobe kao ta čistačica ti koji na kraju plaćaju cene dinkićeve perpetum mobile ekonomije.

žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

crni napisao:oni koji misle da su osteceni neka se presele u monte karlo i placaju tamo porez.
Ovo bi sigurno dobar deo ljudi odmah i učinio, samo da nije iz ove guzice koja se samo u (neslanoj) šali može nazvati državom, a čije državljanstvo vredi manje nego subvencija za 500L, pa niti smo negde dobrodošli, niti imamo slobodu kretanja i izbora gde, i samim tim i kako ćemo živeti.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

MilisaV napisao:Druže crni, raspitaj se za koga su te fabrike radile i kome su prodavali robu. Iznenadićeš se.

Ps čistačicu oz surdulice pominjem jer su osobe kao ta čistačica ti koji na kraju plaćaju cene dinkićeve perpetum mobile ekonomije.

milisave, cena dinkiceve ekonomije je da u bg ne mozes naci slobodan parking, a u turistickim agencijama vise nema aranzmana za letovanje 2013.
cena dinkiceve ekonomije je da smo 99. ja i ti mogli da komuniciramo morzeovom azbukom kucajuci u zid sklonista, a danas...ja na laptopu a ti na ekstra skupom note-u.
zato milisave, nemoj vise, majke ti...
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Re: Fiat 500L

Post od Woodoo »

Day Walker napisao:Vi zapravo verujete da je 500L nas proizvod i da pare idu nama?
500L se sklapa kod nas, cak se i limovi za sasiju uvoze, jos uvek to nije nas proizvod.
dragvorl napisao:A ti mislis da bi bilo bolje da nema prizvodnje 500L u Srbiji? Mislis da ne doprinosi ekonomiji drzave? Koliko sam procitao auto industrija je prva ili druga izvozna grana drzave Srbije
FAS jeste najveci izvoznik ali je i najveci uvoznik trenutno. Kao i Sartid svojevremeno dok je radio.

Mene u celoj prici nervira sto istu paznju nisu posvetili i nekim drugim nasim fabrikama (Ikarbusu, IMT-u...) nego su ih pustili niz vodu.

Ovaj potez je politicka odluka, to ne kriju ni ljudi iz FAS-a, kod nas se poslednjih 10 godina ekonomska politika vodi tako da stranka ministra finansija predje cenzus.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

crni napisao:
MilisaV napisao:Druže crni, raspitaj se za koga su te fabrike radile i kome su prodavali robu. Iznenadićeš se.

milisave, cena dinkiceve ekonomije je da u bg ne mozes naci slobodan parking, a u turistickim agencijama vise nema aranzmana za letovanje 2013.
cena dinkiceve ekonomije je da smo 99. ja i ti mogli da komuniciramo morzeovom azbukom kucajuci u zid sklonista, a danas...ja na laptopu a ti na ekstra skupom note-u.
:kezo: :kezo: :kezo:

Nagradno pitanje je koliko laptopova ima u Surdulici? Manje od 5 ili manje od 10.
Za Note ne pitam jer ih sigurno nema.
Ponekad stvarno pomislim da beograđani ne vide dalje od nosa.

EDIT

Još će da ispadne da Fiat časti. http://www.blic.rs/naslovna-stampano-iz ... 25-03-2013
MilisaV
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2012, 15:39
Garaža: bmw 525d

Post od MilisaV »

druže crni

ja koliko sam upućen na vlasti je ista ekipa kao te 99-te + dinkič.

e sad što se konkretno tiče mog note-a, on nema ama baš nikakve veze sa dinkićem niti sa dinkićevom ekonomijom.....

mada za tvoj komp nisam siguran s obzirom kolko ga braniš vrlo moguće da si u partiji pa te je ubacio u neki lepo plaćen-malo se radi-državni posao.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

crni napisao:

Crni ne kenyaj molim te. Ako si brate simpatizer zute boje i regiona ok i ostavi to za sebe ali lupas i bezobrazan si i te kako. Ti se u ekonomiju REALNU, privredu i politiku razumes ko mara u kriv ku... zato molim te mani se tvojih misljenja jer ne vodis nikakvu konstruktivnu polemiku.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Ajd, sad dobro pogledajte šta se piše posle 101 edita i upozorenja od strane moderatora. Da ne kažu posle dežurni sindikalci "gde su postovi, nije bilo za brisanje"...

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Odgovori