Ovo za viskozu potpisujem, deda je radio i izdrzavao celu porodicu
milisave, milisave...opasno si se nalupetaoMilisaV napisao:Ovo subvencijaa je glupost u rangu 10 soma evra po zaposlen. Dinkoć je grobar srpske ekonomije, a ovo je samo još jedan ekser u kovčegu, a dokusuriće nas železara za koju nemaju muda da ugase nego će verovatno da skrcaju milijardu evra od budžeta da je održavaju u životu. Jeste doveli su fijat, ali koliko fabrika su ugasili koje su imale 5 soma plus radnika. Viskoza loznica, prva petoltka trstenik, prvi maj pirot, fap priboj.... a što je najgore čitavi gradovi su zavisili od fabrika. U loznico nije bilo porodice u kojoj neko nike radio u viskozi ili firmi koja je radila za viskozu. I sad mi kao za poboljšanje ekonomije nude 500l za 10 soma. Hvala ali ne hvala. Ako hoćemo bolju ekonomiju nismo smeli da uništimo srž ove zemlje zarad nečijih provizija. Da smo sačuvali fabrike danas bi čistačica iz surdulice mogla da kupi 500l, i to bez subvencije.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Ovo bi sigurno dobar deo ljudi odmah i učinio, samo da nije iz ove guzice koja se samo u (neslanoj) šali može nazvati državom, a čije državljanstvo vredi manje nego subvencija za 500L, pa niti smo negde dobrodošli, niti imamo slobodu kretanja i izbora gde, i samim tim i kako ćemo živeti.crni napisao:oni koji misle da su osteceni neka se presele u monte karlo i placaju tamo porez.
milisave, cena dinkiceve ekonomije je da u bg ne mozes naci slobodan parking, a u turistickim agencijama vise nema aranzmana za letovanje 2013.MilisaV napisao:Druže crni, raspitaj se za koga su te fabrike radile i kome su prodavali robu. Iznenadićeš se.
Ps čistačicu oz surdulice pominjem jer su osobe kao ta čistačica ti koji na kraju plaćaju cene dinkićeve perpetum mobile ekonomije.
500L se sklapa kod nas, cak se i limovi za sasiju uvoze, jos uvek to nije nas proizvod.Day Walker napisao:Vi zapravo verujete da je 500L nas proizvod i da pare idu nama?
FAS jeste najveci izvoznik ali je i najveci uvoznik trenutno. Kao i Sartid svojevremeno dok je radio.dragvorl napisao:A ti mislis da bi bilo bolje da nema prizvodnje 500L u Srbiji? Mislis da ne doprinosi ekonomiji drzave? Koliko sam procitao auto industrija je prva ili druga izvozna grana drzave Srbije
crni napisao:milisave, cena dinkiceve ekonomije je da u bg ne mozes naci slobodan parking, a u turistickim agencijama vise nema aranzmana za letovanje 2013.MilisaV napisao:Druže crni, raspitaj se za koga su te fabrike radile i kome su prodavali robu. Iznenadićeš se.
Ps čistačicu oz surdulice pominjem jer su osobe kao ta čistačica ti koji na kraju plaćaju cene dinkićeve perpetum mobile ekonomije.
cena dinkiceve ekonomije je da smo 99. ja i ti mogli da komuniciramo morzeovom azbukom kucajuci u zid sklonista, a danas...ja na laptopu a ti na ekstra skupom note-u.
zato milisave, nemoj vise, majke ti...
Crni ne kenyaj molim te. Ako si brate simpatizer zute boje i regiona ok i ostavi to za sebe ali lupas i bezobrazan si i te kako. Ti se u ekonomiju REALNU, privredu i politiku razumes ko mara u kriv ku... zato molim te mani se tvojih misljenja jer ne vodis nikakvu konstruktivnu polemiku.crni napisao:milisave, cena dinkiceve ekonomije je da u bg ne mozes naci slobodan parking, a u turistickim agencijama vise nema aranzmana za letovanje 2013.MilisaV napisao:Druže crni, raspitaj se za koga su te fabrike radile i kome su prodavali robu. Iznenadićeš se.
cena dinkiceve ekonomije je da smo 99. ja i ti mogli da komuniciramo morzeovom azbukom kucajuci u zid sklonista, a danas...ja na laptopu a ti na ekstra skupom note-u.
zato milisave, nemoj vise, majke ti...