BMW M3 2014
Re: BMW M3 2014
Eto vidis. Sada ce jos da ispadne da sam ja pomenuo c klasu,i jos na kraju da ubedjujem da je bolja... A samo sam rekao da je zvuk bulja,i da je sranje sto su ubacili v6 3.0 motor...
Ne vidim potrebu,da kada god ja kazem nesto za neku drugu marku,vi pominjete Mercedes...
Sto znaci da kada god ja kazem nesto negativno za nesto,ja pokusavam da kazem da je Mercedes od toga bolji?
Ajde malo mucni glavom pre nego sto krenes da me prozivas za takve gluposti...
Ili ne znam,mozda ti je zanimljivo na tako glupav i deciji nacin da me podjebavas...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ne vidim potrebu,da kada god ja kazem nesto za neku drugu marku,vi pominjete Mercedes...
Sto znaci da kada god ja kazem nesto negativno za nesto,ja pokusavam da kazem da je Mercedes od toga bolji?
Ajde malo mucni glavom pre nego sto krenes da me prozivas za takve gluposti...
Ili ne znam,mozda ti je zanimljivo na tako glupav i deciji nacin da me podjebavas...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ti to meni ili?
Nisam citao ovo iznad slika sta ste pisali, ali odgovaras posle mog posta.
Nisam citao ovo iznad slika sta ste pisali, ali odgovaras posle mog posta.
Pa kako na slike da ti odgovorim tako? U isto vreme sam pisao kada i ti,a slazem se sa tvojim postom,prelep je,kao i m4.
A otkud znam, pitam, a mrzelo me da listam iznad ko je sta pisao.
Jok,mora neko da me isprovocira da bih tako pisao.
Ne znam zasto takva reakcija, to je samo moj utisak nisam imao nameru da te prozivam izvinjavam se.
Nema potrebe da se izvinjavas,znamo se dovoljno da ne shvatim to previse ozbiljno,ali ne znam kako mirnije da odgovorim,ali zaista mi nije namera bila da hvalim c klasu,niti sam je ja ubacio u temu. Samo ispada da kad god se ubacim u neku ovakvu temu,to uradim da ishvalim Mercedes,i ako sam se ovde maksimalno trudio da skrenem pricu sa toga.
Zaista mislim da je sranje sto su ubacili 3.0 v6.motor,i isto bih to rekao da je Mercedes uradio. Zvuk je objektivno los,i cenim da to svi misle. Bas hejtujem taj njihov potez,nevezano sto je to Bmw,zato sto unistavaju ono sto ja volim. Cenim da kupcu,taj motor nista dobro ne donosi.
Zaista mislim da je sranje sto su ubacili 3.0 v6.motor,i isto bih to rekao da je Mercedes uradio. Zvuk je objektivno los,i cenim da to svi misle. Bas hejtujem taj njihov potez,nevezano sto je to Bmw,zato sto unistavaju ono sto ja volim. Cenim da kupcu,taj motor nista dobro ne donosi.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Xepoj87 napisao:A samo sam rekao da je zvuk bulja,
21.03.:
Xepoj87 napisao:Uslikah pre jedno nedelju dana jednog kod nas,vidjam ga cesto po dorcolu,bas se lepo cuje.

Slucajno sam citao teme jednu za drugom, da ne mislis da te nesto pecam...
Velika je razlika izmedju 335 i M3, 335 se i ranije jako lepo cuo a ostao je isti motor, tako da je verovatno isto i sada. Totalno drugaciji tip zvuka naspram M3/AMG.
Ne znam sta te zbunilo?DukeNS napisao:Xepoj87 napisao:A samo sam rekao da je zvuk bulja,
21.03.:
Xepoj87 napisao:Uslikah pre jedno nedelju dana jednog kod nas,vidjam ga cesto po dorcolu,bas se lepo cuje.
![]()
Slucajno sam citao teme jednu za drugom, da ne mislis da te nesto pecam...
Ni taj auto nema zvuk jednog sportskog automobila,ali se lepo cuje za jednu kompakt limuzinu,od koje ocekujem da nema nikakav zvuk.
Svidja mi se sto su stavili malo glasniji izduv od standardnog.
C klasa recimo nema neki zvuk u tim slabijim izvedbama, tek sa v6 benzincima ima neki zvuk...
I A 45 AMG se dobro cuje,ali za svoju klasu, a ne za sportski auto od 75-100.000e...
Zvuk M4 je stvarno dobar u živo, ili je bilo testiranje nekog Akrapoviča, jer je bio fabrički testni avto, slučajno se zadesio i mustang tamo, i po zvuku su tu tu.
Nisam ga cuo live ali uzimam ga na probu kad stigne kod mog dilera
Ovako sa snimka deluje brutalno...

Meni je na M3 blokada bila isto na 275, nisam ni znao to dok nisam zakucao par puta. A treca brzina je mogla do 180 da ide, druga do 105. Ne znam zasto je treca bila tako dugacka...
Ja sam ga čuo preko praznika u munechenu...baš sam se smejao kad je i ovaj sa mustangom odmah skrenuo da ga prati, hteo je da ga malo isprovociraFloyd napisao:Nisam ga cuo live ali uzimam ga na probu kad stigne kod mog dileraOvako sa snimka deluje brutalno...