Auto do 30.000e u CH

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Auto do 30.000e u CH

Post od Xepoj87 »

Zasto bi te neko izvlacio sa SAV-om,kada druga strana moze da te izvlaci sa pravim SUV-ovima :isplazijezik: :loool:

Sta znam,prolazi pre neki dan crna F30 i dok nije prisla skroz,bio je samo jos jedan Bmw,dok C klasa ostavlja utisak sa 50m :)
C klasa mi je extra i posle 5 godina kao pojava na putu,dok mi Bmw izgubi WoW utisak posle svega 2 godine...
A koliko je ovaj malo promenjen,pitanje da li ce i toliko trajati :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
7footer
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker

Post od 7footer »

Слажем се, Ц класа ми је неупоредиво боља од тројке, да не помињемо тек неке основне верзије... Предњи део ми никако не лежи, претходни рестилизовани је много лепши са свих страна. И као што кажеш не оставља неки утисак .
Slika
Floyd kupuj F30, mlad si jos za Mercedesa..
:D
Pozdrav
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Xepoj87 napisao:Zasto bi te neko izvlacio sa SAV-om,kada druga strana moze da te izvlaci sa pravim SUV-ovima :isplazijezik: :loool:

Sta znam,prolazi pre neki dan crna F30 i dok nije prisla skroz,bio je samo jos jedan Bmw,dok C klasa ostavlja utisak sa 50m :)
C klasa mi je extra i posle 5 godina kao pojava na putu,dok mi Bmw izgubi WoW utisak posle svega 2 godine...
Naravno da ti je tvoja C i dalje lepa kad je Merc posle hiljadu godina pobegao od grenpa dizajna u sportske limuzine. Ta generalna promena dizajna kod Mercedesa je revolucija koja će im se sigurno isplatiti. I dalje će biti Mercedes za direktore, matorce...ali je istovremeno ozbiljan napad na BMW i Audi koji su furali taj sportski imidž.

S druge strane BMW samo polako razvija osnovnu ideju svog dizajna i zato su nam svi slični i brzo postanu neupadljivi.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ne mogu da kazem koji je lepsi jer je BMW nov pa je samim tim i atraktivniji dok je C klasa "deja vu" pa je zato manje atraktivnija (ne, ne kazem da je losija).
Heineken napisao:Floyd kupuj F30, mlad si jos za Mercedesa.. :kezo: :mrgreen:
Pa sad, nebih ja pravio takvu podelu u kojoj se Merc vezuje za penzionere dok se BMW vezuje za mlade.
I jedni i drugi imaju modele koji vise "stoje" mladjim ili starijim ljudima.
Pa niste svesni koliko cesto vidjam matorce za volanom Alfe ili BMW :D
Komsika (baba od 70 i kusur) vozi 318d E91...
paja napisao:S druge strane BMW samo polako razvija osnovnu ideju svog dizajna i zato su nam svi slični i brzo postanu neupadljivi.
:plusone:
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Xepoj87 napisao:Sta znam,prolazi pre neki dan crna F30 i dok nije prisla skroz,bio je samo jos jedan Bmw,dok C klasa ostavlja utisak sa 50m :)
Iskreno, i na mene Mercedes, generalno, ostavlja bolji utisak...utisak cvrstoce, kvaliteta i dugotrajnosti.
Njihov pristup kupcu je potpuno drugaciji od BMW-a.
Oni obracaju paznju na luksuz, komfor, udobnost, izgled (primer je enterijer kod "klot" E kupea i 3ojke E92).
BMW s'druge strane prodaje pricu o nenadhebivim voznim karakteristikama, dok im kvalitet nije uvek najjaca strana :pardon:

Uglavnom, dobri su i jedan i drugi i stvar je ukusa pojedinca za koji ce se odluciti.
Svakako, ja izmedju njih ne bih podvlacio tako ostru crtu (BMW za mangupe a Mercedes za penzose), kao sto to neki rade.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ma to nema veze sa zivotom :)
Sve je do toga ko sta voli i nikada automobil ne bih kupovao po marci,vec konkretnom modelu koji mi se svidja...
To da li je neki auto za penzionere,kriminalce,politicare ili pubertetlije me zanima koliko i da li u Africi imaju lubenice :)
Mnogi kupe auto da bi se osetili mladje ili starije ili ozbiljnije,da bi dobili status ludaka,smekera,ovoga i onoga...
Jadni ti ljudi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Floyd napisao: Iskreno, i na mene Mercedes, generalno, ostavlja bolji utisak...utisak cvrstoce, kvaliteta i dugotrajnosti.
Njihov pristup kupcu je potpuno drugaciji od BMW-a.
Oni obracaju paznju na luksuz, komfor, udobnost, izgled (primer je enterijer kod "klot" E kupea i 3ojke E92).
BMW s'druge strane prodaje pricu o nenadhebivim voznim karakteristikama, dok im kvalitet nije uvek najjaca strana :pardon:
Zato što je Mercedes muški auto :)
On se kao i muskarac ne takmiči ko će brže, već ko će duže da izdrži :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

^^ :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
7footer
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker

Post od 7footer »

:mrgreen:
Pozdrav
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Probao sam danas kolegin E200 cgi kupe koji je kupio pre 10ak dana i mogu da kazem da sam se prilicno razocarao.
Zapravo nisam se razocarao vec se nisam odusevio :) Motor je prilicno kilav za takav auto, sto je priznajem subjektivan osecaj jer kad ga vidis spolja, pa sednes za volan, ocekujes da lepi za sediste, kad ono prc. Menjac (5-brzinski automatik) nije los ali mi se cini da mu fali bar jos jedna brzina. Kvalitet izrade i dizajn je za 10 i tu nema sta da se diskutuje.

Videcu kakva je situacija sa jacim motorom ali ovo mi je definitivno bzv.
Jedini osecaj koji imas za volanom je da vozis luksuzan i kvalitetan auto ali to meni nije dovoljno za uzivanje u voznji ;)
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ebi ga, sta da ti kazem, ostaje ti F30, sta ces BMW, nije ni to tako lose :)

EDIT:

Ti si nesto pominjao kako te je nervirao Start/Stop sistem u BMW-u, probao sam, jooooj kakvo je to sr... uzasno iritantno, nadam se samo da moze trajno da se iskljuci a ne da se mora gasiti svaku put po paljenju auta (cak se cini mi se posle nekog vremena on ponovo aktivira iako ga ugasis kad upalis auto).
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Ma kakvi lose, odlican je ali mi je jos uvek prejaka cena.
Kad bi se odlucio da izdvojim toliko love, uzeo bi 2-3 godine star S4 bez trunke razmisljanja ili mozda cak i 530d...

Ne znam kakav je start-stop sistem na automatiku (pretpostavljam da se auto gasi cim stanes) ali na manuelnom dok god drzis kvacilo auto se ne gasi tako da taj sistem mozes da kontrolises tj. da ga koristis samo kad stojis duze (izbacis iz brzine, stisnes kocnicu i pustis kvacilo). Malo je iritantno ali kontam da bi se vremenom navikao na to (ako ne moze da se iskljuci)...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ugasi se cim stanes... :twisted: :besan:

Nije da zakuvavam, ali meni se i ovaj jako svidja :)

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... eage=80000
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Prelep je, posebno enterijer...

Inace, veruj mi da mi se i on mota po glavi ovih dana i ako sam ga u startu izbacio, pre svega zbog quattro pogona, odlicnog dizel motora i ponude prostora.
Nesmem vise ni da pisam o cemu sve razmisljam da mi se ljudi ne bi smejali :kezo:
Istina do danas je E kupe ubedljivo vodio ali sad sam se nesto smorio, sto ne znaci da necu promeniti misljenje kad probam jaci...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Kad smo se mi nekome smejali ? :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Zaključana tema