Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
Odusevim se kao malo dete kad vidim komplet instrument tablu presvucenu u kozu 

Sta je to Gran Coupe?
Ajde bezi u k... 
A sta si stavio onaj 330d da nas zbunjujes?

A sta si stavio onaj 330d da nas zbunjujes?
Bila je promocija nove 3ojke karavana a pored njega, 650i i X1.
Od 3ojke mi se svidjao samo motor jer karavane ne gotivim a bio je i Luxury Line paket a on mi je bzv. (najvise zbog drveta i ravnih sedista).
Cenu za izlozeni 650i bolje da ne pominjem
Od 3ojke mi se svidjao samo motor jer karavane ne gotivim a bio je i Luxury Line paket a on mi je bzv. (najvise zbog drveta i ravnih sedista).
Cenu za izlozeni 650i bolje da ne pominjem

Kosta kao jedan dobro opremljen X6 i jedan dobro opremljen X3 zajedno 

Samo doplata za full leather što uključuje i tu instrument tablu košta skoro ko osnovni zunto(doduše kad daš staro za novo).
Cija li je to koza? Msm ko je prvi odran u lancu 

BMW Individual paket koji ukljucuje full individual kozu, individual farbu i krovni tapacir od alkantare je 8200e.ftj napisao:Samo doplata za full leather što uključuje i tu instrument tablu košta skoro ko osnovni zunto(doduše kad daš staro za novo).
Dodaj tu i Bang & Olufsen ozvucenje od 5000e, Night Vision 2200e, full Led farove 2200e itd.
dunx81 napisao:Cija li je to koza? Msm ko je prvi odran u lancu

Kad ga vec pominjes, Night Vision me je razocarao.
Bio sam odusevljen idejom, ali me je realizacija razocarala.
Naime, radi on mislim odlicno, ali sliku projektuje na centralni ekran! I sad nek mi neko objasni kako u isto vreme da gledam put ispred sebe i centralni ekran???
Bio sam odusevljen idejom, ali me je realizacija razocarala.
Naime, radi on mislim odlicno, ali sliku projektuje na centralni ekran! I sad nek mi neko objasni kako u isto vreme da gledam put ispred sebe i centralni ekran???