"Samo Mađari i Grci plaćaju skuplje gorivo
Izjednačavanje akciza na naftne derivate će uticati da gorivo u Srbiji bude među najskupljim u okruženju. Cene evrodizela u Srbiji su, prema podacima Udr"
Scuderia napisao:Uostalom, kako objasnjavas cinjenicu da cena goriva kod nas skace ne zavisno od svetskog trzista? Znaci cena u svetu skoci, kod nas skoci, cena u svetu padne, kod nas opet skoci?
E pa to je vec politicki problem.
Sad idu izbori pa narod moze da kaze sta misli na tu temu
Ma znam ja sta se desava...pratim po malo
Problem je sto su ljudi "digli ruke" pa aminuju na sve sto im se servira.
Potrebna je malo bolja samoorganizacija, mada ne znam da li bi to uspelo jer se i u Evropi bune za cene pa nista.
Dobro, postigli-nepostigli, prijalo bi nam malo naticanja na vile, cisto radi reda. Da vide da ne mozemo da trpimo vise. Znaci zajebi demokratske principe i doktrine, samo vile!
Čitam da će 15. Marta biti i bojkot pumpi...pitam se samo čemu?
Bojkot bi bio da se odreknemo da jedno nedelju do mesec dana vožnje to bi ih možda malo i uzdrmalo ovako teško da će i da osete.
Znači prvo je pao dinar u odnosu na evro, odmah je usledilo usklađivanje cena derivata a sad sledi lagano korigovanje cena hrane i ostalih proizvoda u maloprodaji.
Bila jednom jedna zemlja na brdovitom Balkanu...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ja bih rado bojkotovao, al mora da se vozi... Danas sam sipao, 150 din/l... Zeludac mi se prevrnuo kad sam video cenu.
NISove pumpe i dalje daju popust... Kod njih je sad nesto malo ispod 145... Meni pravi 500 din po rezervoaru... Smesno, al jbg, bolje nego puna cena...