elMaestro napisao:Pa ima li neki segment u kom je toliko superiorniji od konkurecije? Za120ks iz 1.6 motora vec odavno ne treba svemirska tehnologija, potrosnja je prosek, moment takodje...
Daj neke brojke/cinjenice pa da se dokaze ta nadmocnost, a ne ovako "deluje da ima vise snage nego sto je deklarisano".
Šta ste zapeli za najnebitniji detalj u postu... čitam testove i pričam sa ljudima, možda je superioran prodavcima iz Delte

Rekoh sasvim pristojne performanse, malo bučniji i sl.
120KS i 300 Nm sa 95g CO2...
elMaestro napisao:
A preterali su sa spejs satl fazonom. Za ovakvu sprdacinu od dizajna treba da ima ozbiljno pokrice pod haubom.
Pa biće, cela tema bi trebalo da je o tome. Napravio sam samo blagu digresiju da je cela 2015. puna novina u Hondi.
A kakav dizajn po tebi nije spejs šatl - meni ovaj novi TypeR i nije neki spejs šatl, to je bio hatch 8gen od kog je TypeR-a japanski sedan bio bolji u svemu sem što je manje-više samo za japanski asfalt inače ubija bubrege...
Dizajn pa dizajn - pa da li je moguće da na automobilskom forumu pričate o dizajnu - pa to je ženama valjda samo bitno da bude lep na oko? Mene brine što će pre svega zvučati bezveze zbog truba

.. a ne da l će da ima izbočinu ovde ili onde, koga bre briga...