Maxer, hvala ti za trud koji ulažeš da forumašima pokažeš neke deonice kojima će možda nekad putovati. Mogli bi i drugi da se ugledaju na maxera kad negde krenu, pa makar u nekoliko fotografija da se zabeleži, uz kraći opis, znači.
Kad krenemo sa Garaža patrolom, vodimo obavezno maxera.
trojanac napisao:Maxer, hvala ti za trud koji ulažeš da forumašima pokažeš neke deonice kojima će možda nekad putovati. Mogli bi i drugi da se ugledaju na maxera kad negde krenu, pa makar u nekoliko fotografija da se zabeleži, uz kraći opis, znači.
Kad krenemo sa Garaža patrolom, vodimo obavezno maxera.
Nema na čemu i drugi put
Drago mi je ako ovi snimci nekome budu koristili.
To bi bilo najbolje, kada bi i ostali napravili snimke svojih puteva pa da ih sve poređamo u nekoj zajedničkoj indeksiranoj temi ... to bi bila ekstra stvar za upoznavanje sa putem kojim nikada nisi prošao a uskoro trebaš da ga pređeš. Čovek će se mnogo sigurnije osećati kada ga je koliko-toliko memorisao i kada ima neku predstavu šta ga čeka iza koje krivine.
A što se tiče "patrole" ... može, moja kamerica Vam je uvek na raspolaganju (a ako treba i obrada u Sony Vegas-u)
Ja nemam kameru u autu, ali sam slikao nekoliko slika na putu do Moravske lagune. Put ka Moravi kad se prodje skretanje za Ljubicevo izgleda kao tunel od drveca
Put ka Moravi
Ovo je tzv Beogradski Put koji vodi iz/u Pozarevac
I evo ga taj put po magli u Januaru. Isao sam 30 na sat.
Danas padala solidna kisa ovde, i po ulicama reke i jezera, a ispod njih VULKANSKI KRATERI to jest rupe. Uleteo sam u neku vodu koja prekriva celu traku mislio sam da cu da potonem koliko je duboka bila. Takodje je umece izbeci rupcage koje se kriju pod 6 metra vode, pa sam tako naboo jednu desnim tockom i bacio vodu metar u vis. Kisna kanalizacija ocigledno ovde ne postoji. Serem se na grad i na ulice.
H4wkeye napisao:Danas padala solidna kisa ovde, i po ulicama reke i jezera, a ispod njih VULKANSKI KRATERI to jest rupe. Uleteo sam u neku vodu koja prekriva celu traku mislio sam da cu da potonem koliko je duboka bila. Takodje je umece izbeci rupcage koje se kriju pod 6 metra vode, pa sam tako naboo jednu desnim tockom i bacio vodu metar u vis. Kisna kanalizacija ocigledno ovde ne postoji. Serem se na grad i na ulice.