Beograd
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Beograd
Nisam siguran da biste blagonaklono gledali na petoricu pripitih (zbog rezultata mrzovoljnih) konjina... 

- methane.master
- DukeNS
Pametno 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Skinuli bi vam salove I patike 

I poslali vas kući peške jer se borimo protiv pijanih za volanom. 

Namerno dupliram da odvojim zezanje od ozbiljne teme.
Zašto je Slavija opet na reviziji?
Zašto je Slavija opet na reviziji?
Ako stvarno odustanu od vertikalnog razdvajanja saobraćaja i pešaka onda bolje da ništa ne rade jer je besmisleno.Dok su svi isčekivali početak radova za nekoliko meseci, desio se iznenadni preokret. Gradske institucije odlučile su da povuku predlog konačnog rešenja i izvrše novu reviziju projekta. Kamen spoticanja za gradsku upravu je izgradnja podzemnih prolaza, tako da je odlučeno da se pripremi projekat bez podzemnih intervencija. U medijima se navodi da iza ovakve odluke stoji stav javnosti, koja se navodno pobunila protiv podzemnih prolaza, svetski trendovi, ali i problemi naknadne izgradnje metro stanice i njene integracije sa pešačkim komunikacijama ispod zemlje. Ipak, prava istina je da se to ne dešava zbog pobune javnosti, već zbog ograničenih sredstava u budžetu grada.
- methane.master
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bukvalno, bolje jos xx godina ovako nego da urade nesto sto ce stvar zacementirati na mnogo duze
- DukeNS
Paja napisao:I poslali vas kući peške jer se borimo protiv pijanih za volanom.
Salu na stranu, da se ne stekne pogresan utisak, niti vozim cuga, niti sa takvima sedam u kola. Sa 18 sam svoju lekciju dobro naucio...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Gledam nešto slike tih radova i nije mi baš jasno kako su mislili da reše ono zaustavljanje da se trkne do radnje ako postoji samo jedna, pa još i uska, traka? 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Tako što šine neće biti tolko izdignute kao recimo u Nemanjinoj pa ćeš moći da skreneš u bašticu kad se neko zaustavi ili kad ti se jednostavno žuri da stigneš brže 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Uh dobro je, ja već mislio da se više neće moći praviti takav prekršajčić. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...