Pa ne možeš sam da lepiš, kao što ne možeš sam da ugadiš plin, mora sertifikovani servisDay Walker napisao:Cekaj, a ako kazem da sam ih sam lepio?
Kako da mu dam izjavu o ugradnji il kako vec nazivaju to sranje od papira?

Pa ne možeš sam da lepiš, kao što ne možeš sam da ugadiš plin, mora sertifikovani servisDay Walker napisao:Cekaj, a ako kazem da sam ih sam lepio?
Sve po propisima kako je ABS predvidela.Kuzmanovic napisao:Napisao je da je on kao pravno lice izdao sebi papir na kome pise da je to pravno lice ugradilo TNG. Tako nekako je bilo.
Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
Day Walker napisao:Cekaj, a ako kazem da sam ih sam lepio?
Ne razmišljam uopšte,lopovima ne dam tolike pare,najviše što je podnošljivo je do 3000 din. mada i to je mnogo u ovoj lopovskoj zabiti obzirom da je u Nemačkoj besplatan atest.TheWickerMan napisao:To znaci ovih 7000 manje? Onda cu i da razmislim o atestu.Heinz napisao:Neki servisi kažu da su bili uključeni u priču, ali da ovi iz ABS nisu razumeli šta i kako... Ponavljam, navodno od 1.1.2016. se neće plaćati obrada dokumentacije po njima... ali dok se negde lepo ne objavi to ne verujem ništa.
TT
Gradjanin ne ali privredno drustvo (bilo koje pravno lice) da. I ne radi prepravku prodavac usluge za svoje potrebe vec za potrebe kupca (klijenta usluge ugradnje).Heinz napisao:Ne sme niko sam za svoje potrebe da vrši prepravke, osim u slučajevima definisanim Pravilnikom.
"грађанин, може извршити преправку за сопствене потребе, само када се таквим преправкама унапређује безбедност возила, техничка култура и проналазаштво, односно омогућава обављање одређених делатности за које се возило посебно не производи и мора имати одобрење Агенције"
Ma pitanje je sta ce panduri da kazu na sve to.I ja sam prosao lagano ali kad vozim sve gledam da li ih ima ili nema.Ji 4Tze napisao:Prošao tehnički bez ikakvog pitanja i zagledanja. 50% u krug